Aktiv ferie i Tyskland på Landhaus Baumwipfel

Dansk | DKK

Landhotel Baumwipfel

Komfortabel base for aktiv ferie og familieferie nær Willingen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Nyrenoveret hyggeligt hotel midt i naturen
 • Familiedrevet hotel med personlig service
 • Inklusive halvpension
498,-
3~8 dage fra
719,-

Inkl. halvpension

Hyggeligt hotel midt i naturen

3 dage
Fra 719,- / spar op til 149,-
SPAR
4 dage
Fra 1.069,- / spar op til 199,-
SPAR
5 dage
Fra 1.419,- / spar op til 259,-
SPAR
6 dage
Fra 1.769,- / spar op til 339,-
SPAR
7 dage
Fra 2.099,- / spar op til 419,-
SPAR
8 dage
Fra 2.419,- / spar op til 499,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • 2 x 3-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Tag på aktiv ferie eller familieferie i det sauerlandske højland, og nyd et ophold med dejlig mad, god komfort og personlig service på det familiedrevne Landhaus Baumwipfel, nær Willingen.

Hotellet tilbyder

Landhaus Baumwipfel ligger omgivet af skøn natur, lidt nord for Willingen, i det tyske bjergområde Sauerland. Hotellet er familiedrevet, og gennemgik så sent som i 2021 en omfattende renovering, og tilbyder en komfortabel base for aktiv ferie og familieferie i hyggelige rammer.

Områdets dejlige natur starter lige udenfor døren, hvor der findes adskillige gode vandre- og cykelstier, som indbyder til at udforske landskaberne. Lidt sydvest for hotellet og Willingen ligger et hyggeligt skiområde med lifte, som kan benyttes året rundt. Her kan I nyde udsigten, og udforske den herlige natur med vandreture i højlandet.

Mod nordøst fra hotellet finder I det smukke naturområde, Diemelsee, som både byder på natur, strand, aktiviteter og seværdigheder hele vejen rundt langs søen. Tag på bådfart, bad ved stranden, udforsk den imponerende dæmningsmur og meget andet. Der findes også et par svømmehaller omkring søen, perfekt til en regnvejrsdag, som man måske ikke lige havde set komme.

I Willingen er der mange forskellige aktiviteter, som f.eks. den gamle mine, en skøjtebane og et glaspusteri. Derudover må I ikke snyde jer selv for den fantastiske udsigt fra det 59 meter høje Hochheideturm.

Under ferien er det desuden oplagt at tage en udflugt til Kassel, hvor I bl.a. kan opleve Bergpark Wilhelmshöhe, som er en pragtfuld UNESCO-listet slotspark fra det 18. århundrede.

I får en god start på dagen med morgenmad i hyggelige rammer, og om aftenen kan I nyde velsmagende retter i den indbydende restaurant.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang trådløst internet.

Værelser

Hotellet tilbyder både enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser med en eller to ekstra senge, samt hyggelige ferielejligheder fra to til fire personer.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Hyggeligt enkeltværelse på 10 m² med eget bad og toilet, komfortabel seng og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 6
Hyggeligt dobbeltværelse på 12-15 m² med eget bad og toilet, komfortabel seng og TV. Nogle af værelserne har desuden balkon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

2-personers lejlighed

1 / 6
Nydelig ferielejlighed på 30-50 m² med eget bad og toilet, køkken, separat soveværelse, sofaseng og TV. Nogle af lejlighederne har desuden egen terrasse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

3-personers familieværelse

1 / 7
Familieværelse på 22 m² med eget bad og toilet, separat soveværelse, en ekstra seng i form af sofaseng og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

3-personers lejlighed

1 / 6
Nydelig ferielejlighed på 30-50 m² med eget bad og toilet, køkken, separat soveværelse, sofaseng og TV. Nogle af lejlighederne har desuden egen terrasse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

4-personers familieværelse

1 / 7
Familieværelse på 22 m² med eget bad og toilet, separat soveværelse, to ekstra senge i form af sofaseng og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

4-personers lejlighed

1 / 6
Nydelig ferielejlighed på 30-50 m² med eget bad og toilet, køkken, separat soveværelse, sofaseng og TV. Nogle af lejlighederne har desuden egen terrasse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

480 km fra
Puttgarden, Tyskland
500 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
525 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Wake & Water Winterberg (25.4km)

Prøv at stå på vandski eller wakeboarding, både begyndere og øvede er velkomne til at lægge vejen forbi Wake & Water Winterberg.

Der tilbydes også kurser på alle niveauer og der arrangeres samtidig også ture og udflugter fra stedet. Der er godt gang i aktiviteterne på den smukke Hillebachsee, så husk at få badetøjet med. 

De seneste år har der været stor interesse for wakeboarding, som nu er blevet en rigtig populær sommersport. Nyd ferien ved den smukke sø, og prøv wakeboarding eller vandski eller se på alle de andre som nyder farten på vandet – begge dele er ganske underholdende.

Fort Fun Abenteuerland (32.3km)

Besøg den hyggelige forlystelsespark i Bestwig-Wasserfall i det nordlige Nordrhein-Westfalen. Der er 75 hektar at slå sig løs på, og det store område huser 49 forlystelser og seværdigheder, både futuristiske og mere nutidige og selvfølgelig med gamle kendinge som for eksempel Vandfaldet. Forlystelsesparken er også en Wild West temapark og tilbyder flere forskellige muligheder for underholdning, alt efter sæsonen.

Om vinteren kan I stå på ski i parken og det er der mange som benytter sig af. Om sommeren kan I udforske området til hest eller på pony, og ellers er det bare med at komme i gang med at få afprøvet de mange forlystelser.

Der er en rutsjebane, og den mere rolige Speed ​​Snake og selvfølgelig Wild Eagle-himmelflyvemaskinen, der flyver 700 meter ned ad bjergsiden med mere end 80 km i timen. Et af parkens højdepunkter er Trapper SLIDER som er Europas længste kælkebane på 1,3 km fyldt med stejle bakker, løkker og spring. 

Der er rigtig mange sjove ting at prøve så sæt dagen af til et besøg, og husk at få børnene med.

Holsterturm (36km)

Er man historieinteresseret, så kan det varmt anbefales at tage en billig sommerferie i midten af Tyskland med et besøg på Holsterturm. Holsterturm er et af Nieheims vartegn og er et udsigtstårn som kan se tilbage på en mere end 700 år lang historie på Holsterbergs højder syd for Nieheims centrum. Beliggende i Naturpark Eggegebirge, vil I på adskillige af områdets vandreruter kunne komme forbi tårnet. Fra tårnet kan I nyde en dejlig udsigt over de naturskønne omgivelser.

Kahler Asten (37.7km)

I Rothaargebjergene i den tyske delstat Nordrhein-Westfalen ligger det godt 842 meter høje Kahler Asten, som også er det mest berømte bjerg i Sauerland. På toppen ligger der en vejrstation, et oplagt mål, når I tager en vandretur i området eller på selve Kahler Asten. Tårnet virker næsten som et monument med et observationstårn, der også huser den velkendte vejrstation, tårnrestauranten og en naturhistoriske udstilling.

Der er flere vandreruter op til toppen, og I vil bestemt ikke fortryde at tage familien med på en af de skønne ture. Nyd den storslåede udsigt og tag vandreturen gennem tætte fyrreskove med kilder og de mange historiske grænsesten, der markerer området.

I Kahler Asten og de omkringliggende bjerge finder I også nogle af de meget kendte vintersportsregioner i det central Tyskland, takket være de gode sneforhold og i selve Kahler Asten ligger blandt andet Skiliftkarussell Winterberg.

Wewelsburg (46.7km)

Omkring 80 km nordvest for Kassel ligger Wevelsburg, som bestemt fortjener en afstikker, hvis historien bag nazismen har en særlig interesse. Wevelsburg var stedet hvor Heinrich Himmlers berømte SS-korps blev ideologisk indoktrineret, trænet og indviet i de mange hemmelige SS-ritualer. Det var også her at ´Totenkopf-ringene´, fra allerede døde SS´ere, skulle samles i kælderen og dermed symbolisere deres evige tilstedeværelse, som en fast bestanddel af SS-kulturen og Nazityskland til al evighed. På slottet kører der en permanent udstilling under navnet “Ideologie und terror der SS”, en enestående udstilling, der handler om visionerne for SS-korpsets ideologi og samtidig giver de besøgende et helt unikt indblik i kulturen bag nazismen og det storhedsvanvid, der slutteligt bragte det Tredje Rige i knæ.

WildtierPark Edersee (59.7km)

Denne hyggelige dyrepark ligger helt ud til Edersee, i forbindelse med Nationalpark Kellerwald-Edersee og huser en række vilde dyr fra regionen, såsom rovfugle, ulve, hjorte og bisoner. Indhegningerne er så store, at dyrene reelt går fuldstændig frit rundt, og giver et meget mere autentisk billede af vild-livet, end det man f.eks. får i en zoologisk have. I løbet af dagen er der planlagte fodringer af dyrene, hvor I kan følge med. 

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Link

Oplev middelalderbyen Sontra

Hessen

Gratis brug af keglebane (2021)

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Mulighed for bowling (efter aftale)
 • Gratis parkering

Kun
859,-

Vis kort

Hyggeligt midttysk familiehotel

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 12~14.99 år i ekstra opredning 20% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 10% rabat

Sunotel Kreuzeck

All inclusive ophold

Harzen

Sommerpris

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x frokost (salatbuffet & suppe)
 • 3 x aftenbuffet
 • Gratis drikkevarer (10:00-21:00)
 • 3 x kaffe og kage

260,-
Fra kun
769,-

Vis kort

En grøn oase midt i Harzen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Residenz Hotel Harzhöhe

All inclusive i Harzen

Harzen

Velvære i Harzen

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x frokost (salatbuffet & suppe)
 • 3 x aftenbuffet
 • 3 x kaffe og kage (15:00-16:00)
 • Gratis drikkevarer (10:00-20:30)

172,-
Fra kun
949,-

Vis kort

Pakke inkl. gratis drikkevarer

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat