Miniferie i Sydnorge på Langesund Bad

Dansk | DKK

Langesund Bad

Tæt på hav og natur i historiske omgivelser hvor gammelt og nyt mødes

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Historisk badehotel med autentisk atmosfære
 • Mange gode udflugtsmuligheder og seværdigheder
 • Velbevaret hotel fra 1898 holdt i sin oprindelige stil
769,-
3~4 dage fra
1.319,-

Inkl. halvpension

Badehotel i Telemark

3 dage
Fra 1.319,- / spar op til 514,-
SPAR
4 dage
Fra 1.979,- / spar op til 770,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • Gratis parkering
 • Historisk hotel lige ved stranden
Risskov Pakken

Langesund Bad har en god beliggenhed i Langesund i Telemark, tæt på havet i det sydøstlige Norge. Her venter nogle herlige feriedage på et historisk og yderst velbevaret traditionelt norsk badehotel med rødder helt tilbage til 1898. Tag på en skøn romantisk parferie i charmerende omgivelser, en aktiv ferie med masser af dejlige vandreture i naturen eller blot en hyggelig miniferie med strand, by, sightseeing og spændende udflugter.

Hotellet tilbyder

Det historiske Langesund Bad er et af de bedst bevarede gamle norske badehoteller og tilbyder en fremragende havudsigt, og en god kombination af traditioner og kvalitet. Hotellet råder over et område på 125 hektar, hvilket bl.a. omfatter et stort udendørs areal med park, egen strand og marina, campingplads med sanitære faciliteter og parkeringspladser. Hotellets reception, spisestue, festsal, pejsestue og damesalon er altsammen indrettet i hovedbygningen ”Societeten”.

Hotellets historie er yderst interessant og starter helt tilbage i 1898, hvor apoteker Fred Hegge opretter et traditionelt norsk badehotel. På den tid var der en særlig trend for medicinske kurbade, og der gik ikke længe før stedet blev et af de mest berømte og populære badehoteller i området. Under 2. Verdenskrig blev hotellet overtaget af tyskerne, som benyttede faciliteterne til indkvartering. Efter krigen overtog det norske baptistsamfund stedet, og det blev i mange år frem herefter drevet som sommerhotel og campingplads. I 2006 kommer den, i skrivende stund, nuværende ejer Lars Rise til, og går straks i gang med en stor, men nænsom, renoveringsproces. I dag står hotellet smukt og tilbyder en ganske unik atmosfære, hvor gammelt og nyt går op i en højere enhed.

Under opholdet kan I bl.a. besøge Langesunds charmerende centrum, tage en dukkert i det nærliggende indendørs badeland, Badeparken, nyde godt af hele 60 km vandreruter langs kyststien og besøge det krigshistorisk interessante, Tangen Fort, som ligger helt ud til havet syd for hotellet. I kan også tage en udflugt til Gea Norvegica, som er Skandinaviens første europæiske geopark og optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Er I til fiskeri, har I desuden alletiders udgangspunkt i Langesund, for det er et af Nordeuropas allerrigeste fiskeområder.

Hotellets hyggelige restaurant har i mange år været kendt for at servere god mad i flotte omgivelser. Her kan I nyde en dejlig omgang morgenmad hver morgen og velsmagende måltider om aftenen.

Der er gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Langesund Bad har 29 charmerende værelser, som alle er indrettet med trægulve og behagelige senge. Der findes både enkeltværelser og dobbeltværelser samt dobbeltværelser med en eller to ekstra opredninger.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

42 km fra
Larvik, Norge
170 km fra
Kristianssand, Norge
340 km fra
Göteborg, Sverige
380 km fra
Stavanger, Norge
420 km fra
Bergen, Norge
550 km fra
Helsingborg, Sverige 
650 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Tangvald naturreservat (42.9km)

På de stejle sydvestvendte skråninger ved Rognsflauene, ved Tangevald Kleiva og syd til Rognstranda, ligger Tangevald naturreservat. Her findes der en prægtig Løvskov og en af Norges største forekomster af Lindeskove. Der er også områder dækket med gråaskeskov og ferskvandsfloder. Der er masser af ruter både til cyklisterne og trekkingfolket.

Skien (26.5km)

Denne smukke by i Telemark er også Henrik Ibsens barndomsby. Skien har også en af Norges ældste markedspladser og var allerede tidligt i tiden et vigtigt knudepunkt for handlen i Norge.

Et vigtigt stop på besøget i Skien er Henrik Ibsen Museet, som tiltrækker gæster fra hele verdenen. Det var her, at den norske berømthed boede fra han var 7 år gammel til hans femtende år. Han regnes som en af de vigtigste forfattere og dramatikere i anden halvdel af det 19. århundrede. Museet fortæller om hans opvækst og giver et enestående indblik i kunstnerens barndom.

Er der mulighed for at besøg Skien i august, så er madfestivalen Mersmak en glimrende lejlighed til at udsætte smagsløgene for både lokale og internationale gastronomiske fristelser.

Brekkeparken er et flot parkområde som ligger højt over Skien, tag en hyggelig spadsertur i parken eller besøg det lokale parkmuseum.

Telemarkskanalen (28.8km)

Tag turen på Telemarkskanalen med de flotte kanalbåde Victoria og Henrik Ibsen. I Telemark er naturen meget varieret og kanalturen snor sig igennem de mange skønne landskaber som ligger op til kanalen. Der er bjerge, skove fyldt med bær og et helt utroligt frodigt landskab på begge sider af bredden.

Det er også muligt at cykle ruten langs Telemarkskanalen, og der er tydeligt afmærkede ruter, så det er altid nemt at finde den rigtige vej.

Galleri Bølgen (38.7km)

Hvert år arrangerer Larvik Kunstforening seks til otte udstillinger i Galleri Bølgen med kunsterne fra ind- og udland. Gennem året holdes der også mange kunstforedrag, hvor lokale historiske ofte bidrager med deres perspektiver. Her er også ofte mulighed for at spise lidt middag ellers kan der spises i områdets spisesteder.

Kyststien (45.9km)

Tag på en aktiv ferie til Norge og find billige hoteller til turen hos Risskov Bilferie. Find den rigtige familieferie med børnevenlige hoteller og kom ud på en oplevelsesrig og aktiv ferie i det natursmukke Norge. Gå en lang vandretur langt Kyststien, som begynder ved Fredriksvern Verft midt i Staverns bymidte. Stien slynger sig videre langs Brunlaneskysten til Nevlunghavn og så til Helgeroa før den slutter ved Ødegården ved Barkevik. Det er en strækning på i alt 35 km, men man bestemmer naturligvis selv hvor langt man vil gå. Turen kan sagtens tilbagelægges sammen med børn, da der er masser at opleve undervejs samt muligheder for at bade mange steder. Find familievenlige rejser til Norge hos Risskov Bilferie.

Fritzøehus Park (39.9km)

Hvad med at parkere bilen ved Fritzøehus Park og strække jeres ben? Her kan I vandre i skønne naturomgivelser. Parken er præget af sine flotte bøgetræer og med mange større pattedyr som hjort, gedebuk og får. Stedet drives af Mille-Marie Treschow, som i sommersæsonen tager imod gæster der har bestilt tur på forhånd.

Larvik Golf (41.8km)

Prøv en golfferie i Norge og find et billigt weekendophold og få jer en skøn miniferie med golfkøllerne. Find rejsen hos Risskov Bilferie med billige hoteler. Kernen i et af Norges flotteste golfanlæg er en 18-hullers bane placeret i flotte omgivelser i en park langs søen. Larvik Golf har også en 9-hullers korthulsbane, som er åben hele året, når bare sneen holder sig væk. Derudover har anlægget en puttinggreen, kunstgræsområde, øvningsbunker og pitch-område. Larvik Golf tilhører en gammel gård, hvor der blev drevet landbrug frem til 1933. Find billige miniferier hos Risskov Bilferie og kom afsted til de 18 huller som venter i Larvik Golf.

Berg-Kragerø Museum (42.4km)

Tag en billig kør-selv ferie til Norge og oplev naturen og de smukke byer på en ferie i bil. Midt mellem Oslo og Kristiansand ligger Berg-Kragerø Museum smukt i og omkring Homann familiens lystgård fra 1803. Her får I et unikt indblik i Kragerøs historie, som blandt andet indbefatter nogle fascinerende historier og informationer om Edvard Munch, eksport af naturlig is, søfart og hyttelivet i Skærgården. De varierede udstillingshuse fører Jer igennem mange forskellige kunstarter, heriblandt maleri- og legetøjsudstillinger. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og planlæg en billig sommerferie i det smukke område i Norge og oplev de mange småmuseer i området. Der er altid nemt at blive inspireret af billige miniferie i Norge hos Risskov Bilferie.

Kragerø (42.6km)

Find en billig bilferie til Norge og tag hele familien med på aktiv ferieoplevelse i Norge. Find børnevenlige hoteer tæt på den charmerende lille kystby Kragerø i Telemark. Det unikke ved Kragerø er den helt unikke skærgård der tæller over 490 øer og holme, der alle har en utrolig velplejet natur og samtidig gemmer på en masse overraskelser.

Kragerø har noget for enhver smag, om det er gåture rundt i naturen, kano- eller fisketure i skærgården, så har Kragerø næsten alt, hvad der er brug for. Der er også rafting og gode muligheder for at afprøve kræfterne på cykel rundt i det kupperet terræn.

Byen har en række restauranter og småbutikker og en rigtig god og sund atmosfære, velkommen til den lille perle Kragerø i den norske skærgård. Find et billigt hotelophold til en sommerferie eller vinterferie og kør-selv til Kragerø i Norge med Risskov Bilferie.

Sandefjord (55.5km)

Sandefjord er et perfekt rejsemål for jer, der ønsker en aktiv miniferie langs den norske fjordkyst. Gennem historien har folk rejst hertil for at nyde dets kurbade, og byen forbindes stadig den dag i dag med afslapning og wellness. Her finder i en 146 kilometer lang kystlinje med mange klipper og strande egnet til badning. I en cirkel rundt om byen finder i friluftområderne Preståsen, Mokollen og Virikskogen. Nyd det flotte, norske landskab på skønne vandreture og slut dagen af med en romantisk middag om aftenen eller slap af med en sen frokost i byen. Hvis I ønsker at opleve Sandefjords spændene historie bør I tage en tur ned til havnen. Her kan I også leje cykler, som får jer let og elegant rundt i byen. Nede ved havnen ligger skibet ”Southern Actor”, et gammelt hvalfangstskib, som er en del af hvalfangstmuseet. Derfra kan I tage videre til byens mikrobryggeri, hvor der serveres lokale forfriskninger.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Vann Spa, Hotell & Konferens

Ved smukke Gullmarsfjord

Vestkysten

Moderne spahotel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 2 x entré til spa
 • Gratis internet og parkering
 • Badekåbe og tøfler på værelset

375,-
Kun
1.219,-

Vis kort

Afslappende ferie ved Skærgården

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 45% rabat

Smögens Hafvsbad

Wellnessophold ved havet

Vestkysten

Spa-hotel i Sverige

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x Entré til spa
 • Gratis frugt i receptionen
 • Gratis internet

575,-
Fra kun
1.079,-

Vis kort

Fantastisk SPA-hotel lige ved havet

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse i anneks
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 45% rabat

Hankø Hotell & Spa

Inkl. halvpension

Oslofjorden

Spaophold i Oslofjorden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Adgang til fitness og wellness
 • Gratis internet

752,-
Fra kun
1.549,-

Vis kort

4-stjernet ophold ved Oslofjorden

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat