Aktiv ferie med wellness på laVital Sport- & Wellness-Hotel

Dansk | DKK

laVital Sport- & Wellness-Hotel

Billigt hotelophold med afslapning, aktiviteter og dejlig mad

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Halvpension med 2-retters middag hver aften
 • Wellnessområde med sauna og unikt bio-bassin
 • Inkl. gratis cykelleje for en dag
288,-
3~6 dage fra
1.169,-

Inkl. halvpension og massage

Nær Lüneburger Heide

3 dage
Kun 1.169,- / spar op til 136,-
SPAR
4 dage
Kun 1.699,- / spar op til 184,-
SPAR
5 dage
Kun 2.229,- / spar op til 231,-
SPAR
6 dage
Kun 2.749,- / spar op til 289,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse i gæstehus

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x massage (20 min.)
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis lån af cykler
Risskov Pakken

Nyd den perfekte kombination af sport, wellness, afslapning og dejlig mad med et ophold på laVital Sport- & Wellneshotel. Her venter en unik atmosfære i smukke og rolige omgivelser, tæt på Lüneburger Heide og Braunschweig.

Hotellet tilbyder

laVital Sport- & Wellneshotel har en dejlig beliggenhed i rolige og naturskønne omgivelser, i den sydlige udkant af det berømte nordtyske hedelandskab, Lüneburger Heide. Det 4-stjernede sports- og wellnesshotel tilbyder alletiders muligheder for både afslapning og aktiviteter i en ganske særlig atmosfære. Slap af i det unikke wellnessområde, som bl.a. omfatter et lækkert udendørs bio-bassin i form af en ikke-opvarmet dam, sauna, massagestol og forskellige spabehandlinger, træn i fitnessområdet eller dyrk sport såsom tennis og golf. Hotellet tilbyder også et udvalg af forskellige indendørs sportsaktiviteter.

Udforsk regionen med herlige vandre- eller cykelture. Der findes adskillige gode vandrestier lige i nærheden og opholdet inkluderer gratis leje af cykler for en dag. Hotellets placering giver jer desuden rig mulighed for, at besøge interessante byer såsom Wolfsburg, Braunschweig og Celle.

Start dagen med en righoldig morgenmad som nydes i hyggelige omgivelser, og glæd jer til aftensmaden som består af en lækker 2-retters menu, med både lokale og regionale herligheder.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

I kan vælge mellem enkeltværelser og dobbeltværelser, enten placeret i hovedbygningen eller gæstehuset. Fælles for hotellets værelser er, at de alle tilbyder et højt komfortniveau. Det er muligt at booke dobbeltværelserne med en ekstra opredning.

Værelsestyper *

Enkeltværelse i gæstehus

1 / 2
Hyggeligt enkeltværelse indrettet i gæstehuset, beliggende ca. 150 m fra hovedbygningen, med eget bad og toilet, hårtørrer, behagelig seng, minibar, telefon og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse i gæstehus

1 / 3
Hyggeligt dobbeltværelse indrettet i gæstehuset, beliggende ca. 150 m fra hovedbygningen, med eget bad og toilet, hårtørrer, behagelig seng, minibar, telefon og TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse i hovedbygningen

1 / 3
Komfortabelt dobbeltværelse indrettet i hovedbygningen med eget bad og toilet, hårtørrer, behagelig seng, testation, minibar, telefon og TV med Sky-kanaler. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

270 km fra
Rostock, Tyskland
280 km fra
Puttgarden, Tyskland
300 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Celle (35.3km)

Den henrivende bindingsværksby Celle med den gamle bydel, hvor I finder mere end 500 bindingsværkshuse og hertugslottet fra 1200-tallet ligger i den sydlige udkant af Lüneburger Heide. Celle er berømt for sin bindingsværksarkitektur. Kunstfærdigt udsmykkede huse fra 15. - 17. århundrede pryder den gamle bydel og skaber en gennemført middelalderlig stemning. Den nok prægtigste bygning er Hoppener Haus fra 1532: Med de seks etager op til gavlen er det et yderst fantasifuldt hus, prydet med talrige ornamenter. Hertugslottet er med bygningsdele fra 1200-tallet byens ældste bygning. Det interessante inventar i det firefløjede anlæg, hvor renæssance møder barok, omfatter det ældste barokteater, der stadig er i brug, slotskapellet, statslige gemakker og slotskøkkenet.

Celle tilbyder desuden et bredt spektrum af indkøbsmuligheder. Hovedindkøbsgaden er Zöllnerstraße, der har en kulørt blanding af individuelle forretninger og små butikker bag de prægtige renæssancehuses og historiske bindingsværkshuses facader.

Braunschweig (42km)

Tag på bilferie i Tyskland og besøg Braunschweig, Henrik Løves by, som er den største by i det sydøstlige Niedersachsen og samtidig det kulturelle og økonomiske centrum i regionen. Af seværdigheder, der skal ses i byen, kan nævnes Burgplatz med borgløven, domkirken St. Blasii og det gotiske rådhus i den gamle bydel. Burgplatz blev om- og udbygget af hertugen Henrik Løve i 1100-tallet. Pladsen omkranses af borgen Dankwarderode - Henrik Løves tidligere residens – domkirken, det klassicistiske Vieweghaus og flere bindingsværksbygninger. Midt på denne traditionsrige plads står byens vartegn: En løvestatue af bronze, som hertugen i sin tid lod opstille som et symbol på sin magt og jurisdiktion. Find et billigt weekendophold for hele familien og tag på opdagelse i Braunschweig og omegn med Risskov Bilferie.

Happy RIZZI House (42km)

Seværdigt er også det kulørte Happy RIZZI House. Happy RIZZI House ligger i udkanten af det historiske Magni-kvarter og er tegnet og skabt af kunstneren James Rizzi fra New York. Det tog to år at færdiggøre de kulørte hustårne. De tredimensionale bygninger huser kontorer i dag. I Magni-kvarteret finder I desuden mange fine bygninger og hyggelige stræder og stedet er ideelt at besøge, når man er på ferie i bil i området.

Suhlendorf (45.9km)

Suhlendorf ligger i et idyllisk, roligt og naturskønt område i det østlige Lüneburger Heide i nærheden af den smukke Naturpark Elbhöhen-Wendland. Det åbne og skovrige landskab indbyder til skønne cykelture og vandreture.

Suhlendorf kan tilbyde et meget interessant håndværksmuseum. I ti forskellige bygninger kan I se nærmere på og lære meget om de forskellige håndværk. I kan bl.a. besøge skomageren, radioteknikeren, smeden, frisøren, urmageren, maleren, bageren og mølleren. Museet bærer netop præg af, at det blev startet som et møllemuseum og siden hen har udviklet sig til at præsentere mange forskellige håndværk.

Ved museet finder I byens gamle mølle "Auguste", der er mere end 200 år gammel. Her blev korn tidligere malet til mel og den fine mølle bør I kigge nærmere på. Møllen hører til en af de ældste vindmølletyper i Europa.

Den lille hyggelige by har forskellige festligheder i løbet af året. Her kan bl.a. nævnes den årlige Schlachtefest, den internationale museumsdag, den tyske mølledag, sommerkoncerter, møllefesten samt håndværkerdagen. Her er der oplevelser for hele familien og de yngste kan også nyde godt af byens fine legeplads i nærheden af håndværkermuseet.

Lüneburger Heide (108.6km)

Tag på en aktiv ferie med familien og nyd det smukke Lüneburger Heide på en kør-selv ferie til Tyskland. Find billige hoteller i området og sæt kursen mod et af de meget naturskønne områder i Tyskland. Lüneburger Heide er velegnet til gå- og cykelture, hvor de dejlige naturoplevelser er en del af ferien. Nyd den friske luft, blomstrende lyng eller et smukt tæppe af frost i vintermånederne. Lüneburger Heide er også populært til rideture på heden, vådområder og ådale. Området er beliggende mellem byerne Hamburg, Hannover og Bremen og er Tysklands største hede. I næsten hundrede år har man forsøgt at bevare områdets naturlige miljø, og Lüneburger Heide består af en række af naturparker og fredede naturområder. Find en billig miniferie eller et weekendophold for hele familien og kom afsted på en aktiv ferie i Lüneburger Heide.

BadeLand Wolfsburg (35.3km)

BadeLand Wolfsburg er det største badeland i  Nordtyskland og har et væld af sjove aktiviteter. Bølgepool, slides, sauna, boblebad og afslapningsområde er blot nogle af dem. Der er børnevenlig hoteller i nærheden, så hvorfor ikke tage hele familien med på ferie og overrask ungerne med en ferie i bil og en tur til BadeLand Wolfsburg.

Heide Park Soltau (81.5km)

Savner I lidt vind i håret og kilden i maven, mens I er på sommerferie, kan det anbefales at besøge Heide Park Soltau, som er Nordtyskland største fritids- og familiepark. Her kan I mærke suset i de gigantiske rutsjebaner eller få gåsehud, når I besøger vampyrernes Transsylvanien. I kan let tilbringe en hel dag i den sjove forlystelsespark.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

H+ Hotel Goslar

Inkl. halvpension

Harzen

Velvære i Harzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Adgang til pool og sauna

141,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Wellness i historiske Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat

Sunotel Kreuzeck

All inclusive ophold

Harzen

Sommerpris

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x frokost (salatbuffet & suppe)
 • 3 x aftenbuffet
 • Gratis drikkevarer (10:00-21:00)
 • 3 x kaffe og kage

260,-
Fra kun
769,-

Vis kort

En grøn oase midt i Harzen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Hotel Ambiente Langenhagen Hannover by Tulip Inn

Ophold med morgenbuffet

Niedersachsen

Nær Hannover centrum

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 2 x Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis internet

131,-
Fra kun
649,-

Vis kort

Hyggeligt hotel nær Hannover centrum

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning gratis
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 225kr per nat