Les Jardins d'Adalric

Dansk | DKK

Hotel Les Jardins d’Adalric

Nyd en dejlig ferie i skønne omgivelser blot 25 km. fra spændende Strasbourg

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Roligt beliggende, men tæt på centrum
 • Dejlig pool og have
 • Vinprovning inkluderet
391,-
3~4 dage fra
1.079,-

Inkl. 1 x 3-retters menu + vinsmagning

I hjertet af Alsace

3 dage
Fra 1.079,- / spar op til 277,-
SPAR
4 dage
Fra 1.469,- / spar op til 391,-
SPAR
* Pris pr. person i komfort dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x vinsmagning
 • 1 flaske vin
 • Adgang til swimmingpool
Risskov Pakken

Nyd en afslappende ferie i populære Alsace blot 25 km. fra Strasbourg. Les Jardins d'Adalric byder jer velkommen i rolige omgivelser og I kan frit benytte jer af hotellets udendørs pool. Fra hotellet kommer I nemt til alle de mange spændende seværdigheder, som I finder overalt i Alsace.

Hotellet tilbyder

Det 3-stjernede hotel Les Jardins d'Adalric ligger i byen Obernai i det populære vinområde Alsace. Der er blot 25 km. til Strasbourg og forbindelserne til Tyskland og Schweiz er gode. Hotellet har ingen restaurant, men I får jeres aftensmad serveret på en af de to partnerrestauranter i nærheden af hotellet. Morgenmaden serveres i hotellets morgenmadslokale. Nyd den smukke have og slap af ved hotellets udendørs pool (åben fra midt-april til slut-september), hvis vejret tillader det. Der er også en legeplads som børnene kan boltre sig på. Efter en skøn dag kan I tage en forfriskning i hotellets bar, mens I planlægger den næste dags udflugter. Internet og parkering er gratis på hotellet, men det kan ikke garanteres, at der er plads. Der er også mulighed for aflåst parkering for cykler.

Værelserne

Alle hotellets værelser er indrettet med eget bad/toilet, hårtørrer, sattelit-TV, aircondition, skrivebord og telefon. Hvis I har en baby med på værelset, får I gratis en babyseng på forespørgsel.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Komfortabelt enkeltværelse på ca. 18 m² med balkon. Værelset har en behagelig seng og eget bad og toilet med hårtørrer. Værelset er udstyret med LCD/LED tv, telefon, aircondition og gratis WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior værelse

1 / 2
Moderne og rummeligt superiorværelse på ca. 36 m² med balkon. Værelset har en behagelig dobbeltseng og eget bad og toilet med hårtørrer. Værelset er udstyret med LCD/LED tv, telefon, aircondition og gratis WiFi. Mulighed for 2 ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 3
Behageligt komfortværelse på ca. 18 m² med balkon. Værelset har en behagelig dobbeltseng og eget bad og toilet med hårtørrer. Værelset er udstyret med LCD/LED tv, telefon, aircondition og gratis WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

875 km fra
Puttgarden, Tyskland
900 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
925 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Strasbourg (26.8km)

Denne betagende by er også hovedstaden i det smukke Alsace og geografisk befinder vi os i det nordøstlige Frankrig, ganske tæt på grænsen til Tyskland. Faktisk regnes Strasbourg for at være Europas hovedstad, da byen også ligger grund til Europaparlamentet, Europarådet og Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Byen blev grundlagt af den romerske Kejser Augustus og var dengang kendt under navnet Argentoratum.

Det er et must at besøge den berømte domkirke, Cathédrale Nôtre-Dame, som regnes for byens midtpunkt og som samtidig også er centrum for den gamle bydel. Mellem 1647 og 1874 var det den højeste bygning i hele verden med sit 142 meter høje tårn, indtil den rekord i 1874 blev overgået af tårnet på Skt. Nikolajs kirke i Hamburg. Det er ikke svært at blive imponeret over, at det for 1000 år siden var muligt at bygge et sådan pragtstykke af en domkirke. Selv om dele af kirken stadigvæk er bygget i romansk stilart, så regnes domkirken for at være et af de fineste eksempler for sengotisk arkitektur i området.

Besøg også “Petite France”, som er et malerisk kvarter i den gamle bydel, som ligger mellem floderne og syd for Grande Ile. Her findes byens smukkeste bygninger med brostensbelagte gader, små romantiske broer og kanaler, der skærer på kryds og tværs i det smukke kvarter. Grande Ile er en ø, som blev skabt af flodernes strøm, og som ligger placeret midt i Strasbourg.

Koenigsbourg (37.4km)

Tag på bilferie i Europa og aflæg Alsace i Frankrig et besøg på en kør-selv ferie med hele familien. Besøg den spændende middelalderborg i Koenigsbourg. Borgen er en stor oplevelse, og man kan enten følge en guide eller selv gå rundt. Det er et fantastisk bygningsværk, som efter at have været stærkt forfaldent, blev genopbygget af Wilhelm d. 2.. Herfra er der mulighed for at nyde udsigten over Rhindalen helt til Schwarzwald på den tyske side. Find billige bilferier til Frankrig hos Risskov Bilferie og nyd en herlige familieferie i eget tempo.

Musée Les Secrets du Chocolat (21.3km)

Ikke langt fra Strasboug, langs Colmar-vinruten, ligger det lille chokolademuseum, 'Chokoladens hemmeligheder', et helt unikt sted i Alsace. Oplev chokoladens tilblivelse og prøv de forskellige typer og lær at kende forskel på kakaobønnerne og hvordan de ender op som chokolade.

Fort de Mutzig (17.7km)

Fort de Mutzig, også kendt som 'Fæstningen Kaiser Wilhelm II', ligger tæt på byen Mutzig i Bas-Rhin området i Frankrig. Befæstningen blev bygget af tyskerne henimod slutningen af det 19. århundrede og formålet med Fort de Mutzig var at kunne forsvare Strasbourg. Det interessante var dog, at det var den første nye befæstning, der blev bygget i det tyske territorium, efter opfindelsen af højeksplosive stoffer, som med et pennestrøg forældede mange typer murværksfæstninger.

Det smukke landskab er også en oplevelse i sig selv, så husk at få kameraet med på turen.

Obernai (1.3km)

25 km sydost om staden Strasbourg, i hjärtat av Alsace i Frankrike, ligger den lilla staden Obernai som är ett trevligt stopp på bilsemestern. Staden har bara omkring 11 000 invånare, men lockar varje år massor av turister, inte minst på grund av de utsökta vinerna och den välrenommerade gastronomin. Läget längs vinvägen i Alsace, bidrar också till besökarnas tillströmning. Den större staden Strasbourg, med Europaparlamentet och Europadomstolen, har bidragit till ett uppsving för det tidigare lantliga området.

Besök museet Domaine de la Léonardsau och upptäck stadens gamla slott och ruiner.

Julemarked i Strasbourg (26.8km)

Julemarkederne i Strasbourg står for mange som et af de allerstørste oplevelser i højtiden. Der er virkelig magi i luften, når Strasbourgs julemarkeder med juletræer, belysning, træhytter og traditionel gløgg hvert år åbner fra slutningen af november. 

I Strasbourg er julemarkederne med til at binde den festlige højtid sammen med åndelig tro og kultur, og det er da heller ikke for ingenting, at julemarkederne i 2013 blev kåret som den bedste juledestination i Europa.

Det er næsten 450 år siden, at det første julemarked kaldet "Christkindelsmärik" blev en tradition i Strasbourg, hvilket gør det til et af de ældste i Europa. Siden da har byen fortsat med traditionen og sørget for at give besøgende en gæstfri og autentisk oplevelse for livet.

Julemarkederne i Strasbourg et er fortsat et af de steder, man simpelthen bliver nødt til at besøge i juletiden.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Weinhotel des Riesling Zum Grünen Kranz

Blandt vinmarker og smukke landsbyer

Rhindalen

Vinferie ved Rhinen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x frokostpakke
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis lån af cykler

145,-
Kun
1.369,-

Vis kort

Vinferie ved Rhinen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Klassik Double room
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Hotel Bären

Inkl. 3-retters menu

Schwarzwald

Ferie i Schwarzwald

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

259,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Besøg Tysklands store skove

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Notre Dame de Bonne Fontaine

Ophold med morgenbuffet

Alsace

Vinferie i Alsace

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Adgang til wellnessafdeling

Kun
899,-

Vis kort

Smag på det gode, lokale køkken i Alsace

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Komfort dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~1.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 2~11.99 år i ekstra opredning 75% rabat