Kør-selv til Lia Fjellhotell med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Lia Fjellhotell

Hold en aktiv familieferie i Norge mens I bor på Lia Fjellhotell.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Omgivet af den norske natur lige så barsk som skøn
 • Panoramaudsigt over Hardangervidda og Holmevannet
 • Familieejet hotel med en personlig og venlig betjening
945,-
3~4 dage fra
1.049,-

Inkl. halvpension, kaffe og kage

Sommer tilbud

3 dage
Fra 1.049,- / spar op til 614,-
SPAR
4 dage
Fra 1.549,- / spar op til 946,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • 2 x Kaffe og kage efter middagen
Wild Offer

Inkl. halvpension, kaffe og kage

Ferie i Sydnorge

3 dage
Fra 1.089,- / spar op til 574,-
NEDSAT
4 dage
Fra 1.549,- / spar op til 946,-
NEDSAT
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x Kaffe og kage efter middagen
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Lia Fjellhotell ligger 850 m over havets overflade, placeret på den sydlige skråning med en dejlig panoramaudsigt over Hardangervidda-bjerget og dalen med Holmevannet. Beliggenheden er helt eventyrlig både til sommer- og vintereventyr på bilferien med familien.

Hotellet tilbyder

Om sommeren er området ideelt til vandre-, fiske- og cykelture. Der kan lejes robåde på stedet, og mountainbiking er også en populær aktivitet i området. Om vinteren er der også masser af muligheder for de skiglade turister, og hotellet har sin egen skibakke og skilift. I det nærliggende Lia Skicenter er der både styrtløb og langrend, og I kan leje ski og snowboards på hotellet.
Efter en lang og aktiv dag i naturen er det altid rart med en tur i saunaen og få løsnet lidt op i benmusklerne. Slut eventuelt af med et dejligt dampbad og så er I klar til aftensmaden. I kan også bare slappe af i loungen, hvorfra der er en skøn udsigt over Holmevannet og Hardangervidda. Køkkenet er kendt for sin hjemmelavede og velsmagende mad, og der serveres morgenbuffet samt en to-retters menu eller aftensbuffet. Efter aftensmaden kan I lægge vejen forbi pejsestuen og baren og få en stille drink, før I trækker jer tilbage i de behagelige værelser.
Om sommeren er der også en legeplads i haven, så ungerne kan hygge sig, og I kan også grille i haven i sommervejret så familierne kan hygge sig.

Sommeren egner sig også godt til at nyde de mange blomstrende bjergblomster, det blå vand og de velduftende fyrtræer på en cykel- eller vandretur i skoven. Vinteren byder på pister lige uden for døren, og så har hotellet sit helt eget skisportssted med lift. Der er velplejede langrendsspor i bjergene og på de skovklædte bjergskråninger, så uanset om det er sommer eller vinter venter der jer en række skønne oplevelser lige foran hotellets indgang.

Centrum af Geilo ligger 14 km fra hotellet og udover byture, så er der et bredt udbud af aktive muligheder. Om sommeren er der rappelling og klatring, I kan også besøge Bjørneparken i Flå, eller tage en tur med Flåmsbanen. Hvad med en tur til Langedrag Natur-Park eller et besøg i stavkirken i Uvdal. Hallingdal byder på museumsbesøg og der er faktisk rigtig mange spændende aktiviteter i området. Dermed er I sikret en afvekslende ferie både på hotellet og i det skønne område omkring Lia Fjellhotell. Mangler I inspiration til ture, kan der hentes råd og vejledning hos hotellets venlige personale. 

Der tilbydes gratis trådløs internetadgang og gratis privatparkering.

Værelser

Lia Fjellhotell har 125 sengepladser fordelt på 30 familieværelser, 12 dobbeltværelser, 5 enkeltværelser og 8 bjergsuiter. Alle værelserne har eget bad, toilet og telefon, og de fleste værelser har også TV. Mange af værelserne har udsigt over Hardangervidda og dalen. Det er det gratis at medbringe hunden, men det skal aftales på forhånd når I booker jeres værelse.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

240 km fra
Larvik, Norge
260 km fra
Bergen, Norge
370 km fra
Stavanger, Norge
390 km fra
Kristianssand, Norge
500 km fra
Göteborg, Sverige
725 km fra
Helsingborg, Sverige 
800 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Slædehunde i Dagali (10.8km)

Geilo Husky tager sine gæster på en oplevelsesrig tur med udgangspunkt i Dagali, og sammen med et spænd af toptrænede hunde, som også deltager i Finnmarksløbet og Iditarod. Der er også kortere ture rundt om Mustedalsfjorden i Geilo eller meget længere ture mod Hardangervidda.

Om fredagen går der halvdagsture fra Dagali, og de lidt kortere ture starter fra Geilo onsdag og lørdag. I højsæsonen er der flere tilbud at vælge imellem. Der arrangeres også gruppearrangementer og dagsture på forespørgsel.

Dagali Fjellpark (12.7km)

Dagali Fjellpark er et familievenligt skicenter med fem lange skibakker, et skiområde til børnene samt Norges længste kælkebakke.

Geilo Sommerpark (15.6km)

I Geilo Summer Park kan alle familiemedlemmer have det sjovt!

I Geilo sommerpark er der en sjov og udfordrende cykelpark. Her kan man også leje en cykel, da sommerparken har Geilos største cykeludlejning. Cykelparken har også et roligt børneområde. I sommerparken kan I også svinge jer, balancere, klatre og hænge i området 'Høydeparken'. I sommerparkens café kan I nyde varme og kolde drikkevarer, lette frokoster og kaffe.

Sommerparken er åben sommer og efterår. I sommerparken kan I få information og tips om vandreture, cykling og andre aktiviteter i Geilo og omegn.

Slaatta Skicenter (15.9km)

Slaatta Skicenter er en del af Geilo Skiheiser og det er et must hvis I besøger Geilo om vinteren. Byen har en lang tradition for langrend, slalom og snowboard og mange besøgende rejser dertil netop af den grund. I kan melde jer til på Geilo skiskolen, hvis I vil finpudse lidt på jeres færdigheder eller tage på udflugt med hundeslæde, hvis I har lyst til at prøve noget helt nyt. Slaatta Skicenter har også en hyggelig cafe med det passende traditionsrige navn Slaatta Stugu Kafe.

Langedrag Naturpark (35.6km)

Find en familieferie med billige hoteller i Norge hos Risskov Bilferie og kør-selv på sommerferie eller vinterferie i Norge. Læg vejen forbi Eventyrgården Langedrag Naturpark. Her kan I opleve vilde og tamme dyr på nært hold. Vær med til at fodre elge og rensdyr, hils på søde nordbaggere og se alle de søde kaniner. Måske tør du også bevæge ind i ulvegården?

Langedrag Naturpark holder åben hele året. Alle dage fra: kl. 10:00 - 18:00. Find kør-selv ferien hos Risskov Bilferie og nyd en billig familieferie i eget tempo.

Hivjufossen (41.8km)

Hivjufossen er et imponerende vandfald på intet mindre end 250 meter. Der findes en 3 km lang vandrerute i området, som er velegnet for hele familien og de som er til aktiv ferie i naturen. Turen starter fra RV 50, som ligger ca. 300 meter nedenfor Bakke Bro. Halvvejs imellem broen og vandfaldet kan I se ruiner af et gammel beboelsesområde. Destinationen er oplagt på en billig ferie for de vandre-glade og de som bare elsker Norge's fantastiske natur.

Julemarked i Geilo (14.8km)

Tag til Geilo på alletiders kør-selv ferie i julen og kombiner f.eks. skiferie med julemarked i en af Norges mest populære skidestinationer. Tag hele familien med til den smukke vinterby og nyd et billigt hotelophold nær det hyggelige centrum, hvor julemarkedet har været en stolt årlig tradition siden 2012.

I løbet af december vil byens hjerte være præget af hyggelige boder som byder på alt lige fra kreativt kunsthåndværk til forskellige smagsoplevelser. Julemarkedet huser naturligvis også forskellige former for underholdning og mange af de indbydende caféer byder på dejlige julespecialiteter som kan nydes inde i varmen.

Om vinteren byder på Geilo på mere end 50 forskellige aktiviteter, hvad enten I holder af at skøjte, kælke, stå på langrend eller alpinski, og samtidig er der mange gode muligheder for at nyde udflugter, shopping og wellness. Således er Geilo et ideelt valg for en hyggelig juleferie, uanset om I bare er afsted i en weekend eller over flere dage.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

First Hotel Breiseth

Ophold med morgenbuffet

Innlandet

Kunstnerhotellet i Lillehammer

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Aften sandwich med et glas sodavand
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

154,-
Kun
859,-

Vis kort

Kunstnerhotell på Lillehammer

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 184.8kr per nat

Norefjell Ski & Spa

Wellness midt i naturen

Hallingdal

Luksusophold i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

541,-
Kun
1.479,-

Vis kort

Spahotel i naturskønne Norge

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~16.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat
 • Barn 17~99.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat

Spåtind Fjellstue

Hyggeligt bjerghotel i Norge

Innlandet

Idylliske Synnfjellet

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis lån af kajak
 • Gratis parkering og internet

356,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Familievenligt bjerghotel i Norge

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 65% rabat
 • Barn 7~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 14~15.99 år i ekstra opredning 35% rabat