Storbyferie i Berlin på Lulu Guldsmeden Berlin

Dansk | DKK

Lulu Guldsmeden Berlin

Moderne storbyhotel med danske rødder og perfekt beliggenhed i Berlin

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Smuk historisk bygning fra 1850'erne
 • God mad med stort fokus på bæredygtighed og økologi
 • En del af den danske prisvindende Guldsmeden-hotelkæde
698,-
3~4 dage fra
1.219,-

Gratis parkering

Inkl. en middag

3 dage
Fra 1.219,- / spar op til 394,-
SPAR
4 dage
Fra 1.649,- / spar op til 699,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x dagens ret
 • Gratis internet
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Lulu Guldsmeden Berlin ligger på Potsdamer Straße, tæt på Tiergarten og centrum, i Berlins levende Mitte-distrikt. Her har I alletiders base for fantastiske storbyoplevelser i den smukke hovedstad, på et unikt hotel med danske rødder og en filosofi, som bl.a. involverer vaskeægte dansk hygge, bæredygtighed og økologi. Fra hotellet har I kort afstand ind til centrum, og der er gode offentlige transportforbindelser lige i nærheden, så I har let og hurtig adgang til alle byens spændende muligheder og seværdigheder.

Hotellet tilbyder

Guldsmeden Hotels er en dansk hotelkæde, som med hoteller både hjemme i Danmark såvel som i udlandet, ønsker at sprede den ægte danske hygge i et visionsstærkt, moderne og bæredygtigt koncept. Lulu Guldsmeden åbnede dørene i Berlin i 2017, og tilbyder et ganske unikt udgangspunkt for en herlig storbyferie i den smukke hovedstad.

Hotellet har til huse i en smukt renoveret bygning fra 1850’erne, og er indrettet af ejerne selv med flotte og bæredygtige møbler, hvoraf de fleste er produceret på Bali. En stor del af kædens filosofi er, at alt skal være så bæredygtigt og økologisk som muligt. Dette er noget, der afspejler sig overalt på hotellet, og ikke mindst i restauranten ’Sæson’, hvor menuerne er lagt efter tilgængeligheden af økologiske produkter fra leverandørerne, og hvor man i et stort omfang forsøger at følge sæsonernes naturlige cyklus. Restauranten er både åben for frokost og aftensmad (dog ikke søndag og mandag), og hotellet serverer derudover en god morgenbuffet hver dag, hvor I kan lade godt op med energi forud for dagens oplevelser i Berlin.

Berlin er én af Europas fremmeste kulturbyer, og hvadenten I søger shopping og sightseeing, action, kultur eller historie, så finder I virkelig det hele her. Dyk f.eks. ned i fortiden og besøg DDR-relaterede seværdigheder, som Berlinmuren, Vagttårnet og Checkpoint Charlie, tag på kulturopdagelse på et af byens mange museer, koncerthuse og gallerier, besøg Berlin Zoo, nyd en hyggelig kanalrundfart på Spree-floden eller shop løs på byens berømte handelsgade, Kurfürstendamm.

Der kan parkeres tæt ved hotellet mod et dagligt gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Lulu Guldsmeden Berlin har 81 stilfulde værelser, der alle er individuelt indrettede i varme farver med flotte og komfortable møbler, der primært er produceret på Bali. I bliver indkvarteret i standard dobbeltværelser med en behagelig 140 x 200 cm seng og TV samt eget badeværelse med hårtørrer og badekar eller bruseniche samt eksklusive, økologiske toiletartikler. Nogle af standard dobbeltværelserne kaldes "Sky Rooms" og ligger placeret på hotellets 4. og øverste etage og er indrettet med skråvægge og udstyret med aircondition. Sky rooms er de eneste af hotellets værelser med aircondition, og værelsesfordelingen sker på hotellet og kan ikke garanteres hjemmefra. 

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

230 km fra
Rostock, Tyskland
370 km fra
Puttgarden, Tyskland
430 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Brandenburger Tor (1.8km)

Tag på en familieferie til Tyskland og oplev alle Berlins seværdigheder. Find Danmarks billigste priser på weekendophold i i Berlin hos Risskov Bilferie og læg vejen forbi Brandenburger Tor som er den mest imponerende og den sidste bevarede byport i Berlin. Der var oprindeligt 18 byporte på den gamle toldmur, som stod i byen fra det 18. århundrede frem til midten af det 19. århundrede. Carl Gotthard Langhans byggede den 26 meter høje port tilbage i 1789-91 efter græsk forbillede. På toppen af Brandenburger Tor står en 6 meter høj statue af en stridsvogn og i porthusene kan I se to store statuer - i den ene står guden Mars med sværdet og i den anden Minerva med lansen. Porten ligger for enden af de to boulevarder, Unter den Linden og Straße des 17. Juni. Find børnevenlige hoteller i Berlin og tag på en rigtig storbyferie med familien. 

Checkpoint Charlie (2.4km)

Da Berlin var delt i øst og vest fra 1945 til 1989 var Checkpoint Charlie en af de mest kendte grænseovergange. Fornemmelsen af den kolde krig kommer tydeligt frem ved Checkpont Charlie. Selvom navnet lyder fint og glamourøst, så betyder Checkpoint Charlie faktisk bare Kontrolpunkt "C". Her berettes om en række spektakulære flugtforsøg fra den østlige del til den vestlige del af byen, som desværre kostede flere mennesker livet. Checkpoint Charlie blev nedlagt den 22. juni 1990 i forbindelse med Tysklands genforening.

Ved grænseovergangen ligger et spændende museum med en omfattende samling af billeder, fotos, avisudklip, film og andre ting, som dokumenterer og fortæller om Berlinmuren og de mange flugtforsøg over muren. Det er på én gang spændende og skræmmende.

Deutsches Technikmuseum Berlin (1.4km)

Deutsches Technikmuseum Berlin, eller Tekniske Museum, er nok mest beregnet for de lidt større børn og voksne. Men ikke desto mindre er det en usædvanlig oplevelsesrejse i teknikkens verden, som indebærer dampmaskiner, damplokomotiver, flyvemaskiner, computere og en masse andre teknologiformer. En god blanding af ældre og nyere teknologier, og så er der også en masse ting, der kan afprøves. Der er mere end 26.000 kvadratmeters udstilling, så der er rigeligt at gå i gang med, hvis der er interesse i at finde ud af, hvordan tingene virker.

Berlinmuren (4.8km)

Berlinmuren var ca. 43 km lang og 3,6 meter høj og delte Vest- og Østtyskland fra 1961 frem til 1989, da Berlin atter blev genforenet. I dag er der ikke meget tilbage af Berlinmuren, men der er markeringer rundt omkring, hvor muren har stået. Oplev Berlin med Risskov Bilferie på et billigt weekendophold i den store by. Oplagt til en lille familieferie fyldt med spændende oplevelser. Der er kun omkring 1,5 km tilbage af muren, også kaldet ´East Side Gallery´, som ligger ved Muehlenstrasse. Men det bedste sted at opleve muren er ved mindesmærket for Berlinmuren på Bernauer Strasse 111 – tag U-bahn til ´Nordbahnhof Station´. Tag på ferie med børn og find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og oplev byen i et familietempo.

Siegessäule (2.5km)

Oplev med egne øjne Siegessäule med sejrsgudinden, som står i den store rundkørsel i Berlin Mitte. Søjlen har siden 1873 stået som et symbol på krigen mellem Danmark, Østrig og Preussen i 1864 (Slaget ved Dybbøl), da Danmark tabte Slesvig, Lauenburg og Holsten. Under 2. Verdenskrig blev søjlen delvist ødelagt og den dag i dag kan man stadig se skudhullerne i monumentets fod.

Rigsdagen (3km)

Rigsdagen, eller på tysk Reichstag, er Tysklands parlamentsbygning, som ligger midt i Berlin nær Brandenburger Tor. Under Den Kolde Krig lå bygningen i Vestberlin og Berlinmuren løb direkte bag Rigsdagen, som på det tidspunkt stod øde og forladt hen. Bombardementer under 2. verdenskrig lagde bygningen i ruiner, men i 1990 blev bygningen total genopbygget og fik en storslået glaskuppel på taget. Snyd ikke jer selv for en tur op i kuplen, hvorfra I kan kigge ned i parlamentssalen samt nyde en helt fantastisk udsigt ud over Berlin.

Zoologischer Garten Berlin (3km)

Berlin Zoo er Tysklands ældste zoologiske have og blev oprindeligt anlagt i 1844. I dag byder parken på mere end 13.000 dyr og 1.400 arter fordelt over et kæmpe areal i bydelen Charlottenburg, vest for Berlins centrum.

AquaDom & Sealife Berlin (4.2km)

Det store AquaDom & Sealife Berlin er et kæmpe akvarium med 35 tanke fyldt med hajer, søstjerner, blæksprutter og mange tusindvis af forskellige fiskearter. AquaDom er den største cylindertank i verden, der indeholder mere end 1 million liter vand samt koralrev og hundredvis af fisk. Cylinderen virker som en elevator og fragter de besøgende op gennem et væld af fisk, som rent faktisk svømmer lige ved siden af. Tag en billig miniferie eller et weekendophold i Berlin og besøg AquaDom &

Sealife Berlin og nyd det fascinerende syn - det er en spændende oplevelse både for voksne og børn og netop AquaDom vil være en sjov måde at afslutte besøget i Sealife Berlin.

Schloss Charlottenburg (5.8km)

Vest for Berlins centrum i bydelen Charlottenburg ligger det imponerende Schloss Charlottenburg, som blev bygget i slutningen af det 17. - og kraftigt udvidet i det 18. århundrede. Slottet er opkaldt efter Sophie Charlotte, Friedrich I’s dronning og blev bygget som parrets sommerresidens. Umiddelbart bag slottet er anlagt en overdådig barokhave, som efter ødelæggelser under 2. Verdenskrig blev rekonstrueret midt i 1900-tallet.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

abba Berlin Hotel

Besøg museet The Story of Berlin

Berlin området

Kulturelle Berlin

Risskov Pakken - 5 dage inkl.
 • 4 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x eftermiddagskaffe/te
 • Adgang til fitness og jacuzzi

161,-
Fra kun
2.119,-

Vis kort

Storbyferie i Berlin nær centrum

Læs mere

Hotel Berlin Mitte by Campanile

Ophold med morgenbuffet

Berlin området

Bo i centrum af Berlin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis internet

144,-
Fra kun
669,-

Vis kort

Flot, centralt beliggende hotel

Læs mere

Hotel Berlin Berlin

Ophold med morgenbuffet

Berlin området

Opdag Berlin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • Kaffe og te på værelset
 • Adgang til sauna og fitness
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

326,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Hold storbyferie i det centrale Berlin

Læs mere

BW Plus Plaza Hotel Berlin

Bo midt på Kurfürstendamm

Berlin området

Centralt i Berlin

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Gratis internet
 • Centralt i Berlin
 • Beliggende på Kurfürstendamm

246,-
Fra kun
819,-

Vis kort

Lækkert designhotel i Berlin

Læs mere

Hotel Bleibtreu Berlin by Golden Tulip

Ophold med morgenbuffet

Berlin området

Moderne 4-stjernet hotel i Berlin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis internet

139,-
Fra kun
799,-

Vis kort

Moderne 4-stjernet hotel i Berlin

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og Indstillinger.