Miniferie i Sverige på Lumber & Karle

Dansk | DKK

Lumber & Karle

Nyd en skøn blanding af landlig idyl, afslapning og aktiviteter

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Smukt hotel i dejlige omgivelser
 • Udsøgte kulinariske oplevelser
 • Wellness, fitness og bowling på hotellet
681,-
3~4 dage fra
869,-

Inkl. 2-retters menu

Miniferie i Sverige

3 dage
Fra 869,- / spar op til 382,-
SPAR
4 dage
Fra 1.219,- / spar op til 682,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis internet og parkering
 • Adgang til motion og afslapningsområde
Risskov Pakken

Inkl. 2-retters menu

Miniferie i Sverige

3 dage
Fra 999,- / spar op til 465,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 gl. mousserende vin
 • Adgang til motion og afslapningsområde
 • Gratis internet og parkering
Kvalitetstid

Lumber & Karle byder velkommen i smukke og moderne omgivelser, ca. 30 km. syd for Sveriges største sø, Vänern, i det naturskønne Västra Götaland. Her er der lagt op til et skønt ophold med den perfekte kombination af afslapning og aktiviteter med både wellness, fitness og bowling direkte på hotellet. Nyd udsøgt mad i den nydelige restaurant og tag på udflugter i de smukke omgivende byer og landskaber.

Hotellet tilbyder

Lumber & Karle ligger i Västra Götalands län i den hyggelige landsby, Kvänum, hvor omgivelserne præges af både landbrug og butikker. Således er der både landlig idyl og chamerende byliv i vente.

Det smukke hotelanlæg har hentet inspiration i antikkens klassicisme med den romerske villa som rollemodel, og tilbyder en god blanding af afslapning og aktiviteter.

Under opholdet har I fri adgang til hotellets lille, men eksklusive, wellnessområde hvor I bl.a. kan forkæle Jer selv med sauna og Jacuzzi. Det er også muligt at nyde en god omgang massage, når bare I bestiller mindst tre dage i forvejen. 

Derudover har I også fri adgang til hotellets fitnessrum med bl.a. løbebånd, motionscykel og romaskine samt forskellige vægttræningsfaciliteter.

I kan spille bowling i hotellets egen bowlinghal med otte baner og har I lyst kan I også prøve kræfter med en omgang shuffleboard. Bowling og shuffleboard koster et mindre timeligt gebyr at leje.

Hver morgen kan I stå op til et herligt morgenmåltid i hotellets nydelige restaurant. Morgenmaden serveres hverdage kl. 06.30 - 09.30 og i weekender kl. 07.00 - 10.00.

Hotellets restaurant forener svenske traditioner med et moderne touch og køkkenet har et stort fokus på at forkæle både øjet, ganen og sjælen. Bemærk venligst at restauranten holder lukket om Søndagen.

Der er gratis parkering direkte ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Lumber & Karle har 45 smagfuldt indrettede værelser som giver Jer en god og behagelig base for Jeres ophold. Der er både enkelt- og dobbeltværelser til rådighed og det er muligt at tilføje op til to ekstra opredninger på dobbeltværelserne.

Alle hotellets værelser har eget bad og toilet og er udstyret med komfortable senge, et siddehjørne, minibar og kabel TV.  Det er ikke tilladt at medbringe dyr på hotellet.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Vores enkeltværelser har en dobbeltseng. Det er et dejligt og hyggeligt værelse med mørklægningsgardiner. Værelset har også et 32 tommers TV og eget bad og toilet.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

120 km fra
Göteborg, Sverige
330 km fra
Helsingborg, Sverige 
430 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Skaraborg (18.8km)

Skaraborg, Sveriges ”skafferi”, giver mulighed for at gå på opdagelse blandt Hjos lokale producenter, delikatesseforretninger og gårdbutikker. Her finder I alt fra ostemejerier og marmelade- og honningproducenter til producenter af asparges kartofler, is og kød.

Skara (25.1km)

Skara, med sine ca. 11.000 indbyggere, er en af Sveriges ældste byer, og er for nyligt blevet kåret til Skaraborgs flotteste by. Her findes mange flotte bygninger samt en skøn atmosfære. Flere af 1800- og 1900-tallets berømte svenske arkitekter har tegnet mange af byens huse, f.eks. vandtårnet af Ernst Torulf, Ivar Tengbom, arkitekten bag Stockholms koncerthus, bidrog til ombygningen af Skaras domkirke og Ragar Östberg, arkitekten af Stockholms rådhus, har tegnet Skaras togstation.

Skara domkirke er en af Sveriges største kirker. Dens nuværende stil stammer fra 1300-tallets højgotiske stil, mens enkelte dele af kirken har aner tilbage fra 1000-tallet. Fra 1000-tallet findes der en unik krypt, der blev brugt som hvilested for stiftets første biskopper. Det nuværende kor er fra 1200-tallets begyndelse, langhuset og tværskibet, som har givet bygningen sit højgotiske præg, er primært fra begyndelsen af 1300-tallet. Disse dele er opført af lokal sandsten. Kirken har været restaureret flere gange, blandt andet som følger af de dansk-svenske krige og ved storbrande. I dag er domkirken en moderne bygning med et mangfoldigt præg af middelalder-arkitektur. Kirken er også værd at besøge for sin kunstsamling.

I Skara kan I vælge at besøge Västergötlands Museum og Veterinærmuseet. Västergötlands Museum har permanente udstillinger, der viser livet, som det tog sig ud i området gennem tiden og et varierende antal midlertidige udstillinger. Bagved ligger friluftmuseet Fornbyn, et idyllisk museum i 1930-tals bygninger, der portrætterer områdets gamle bondesamfund.

Veterinærmuseet ligger centralt, men i mere landlige omgivelser på Veterinärgatan 7, cirka 5 minutters gang fra hotellet. Det ligger i en flot bygning, som engang var Sveriges første veterinærskole og i dag er Sveriges eneste veterinærmuseum. Her præsenteres veterinærfagets udvikling gennem 250 år ved hjælp af moderne museumspædagogik. For historieinteresserede kan vi yderligere anbefale ruinerne af franciskanerklosterets kirke St. Katarina. Husk at tjekke åbningstider inden besøget.

I Skaras centrum kan I shoppe i hyggelige butikker med et særpræget middelaldermiljø. Her findes der også hyggelige cafeer og restauranter.

Västergötlands Museum (25.8km)

I Skara kan I vælge at besøge Västergötlands Museum og Veterinærmuseet. Västergötlands Museum har permanente udstillinger, der viser livet, som det tog sig ud i området gennem tiden og et varierende antal midlertidige udstillinger. Bagved ligger friluftmuseet Fornbyn, et idyllisk museum i 1930-tals bygninger, der portrætterer områdets gamle bondesamfund.

Skara Sommerland (32.7km)

Velkommen til Skara, Skandinaviens største vandland med et tivoli og gokart-bane. Badelandet er en af de største vandland, vandrutsjebaner og flere poolområder. Med andre ord, et vand eventyr for hele familien! Forlystelsesparken har alt fra rolige forlystelser til de hurtige attraktioner og rutsjebaner. Parken indeholder også legepladser og sommeraktiviteter egnet for børn i alle aldre.

Hornborgasjön (43.7km)

Er I interesserede i natur- og fugleliv, er et besøg på Naturcenteret Hornborgasjön et must. På søjlerne ude i vandet ved fuglelunden guider deres dygtige personale jer igennem områdets natur, geologi og historie. Hornborgasjön er et af Europas vigtigste trækfugleområder, og dette fugleparadis har I udsigt til fra den flotte udsigtsplads i kalksten og eg. I foråret omkring April kan I også være heldige, at se tranerne danse ved Hornborgasjön, så for de ornitologisk interesserede er en billig vinterferie eller miniferie i foråret en oplagt idé!

Skövde (51km)

Skövde ligger mellem Vänern og Vättern og byder på et bredt udvalg af oplevelser for alle besøgende uanset alder og interesser. Oppe på bjerget Billingen mødes I af utallige aktiviteter lige fra blide gåture gennem skoven til hurtige skiløjper. Ved foden af bjerget ligger Skaraborgs centrum hvor over en kvart million mennesker i nabolaget ynder at spise, drikke, feste og leve.

Läckö Slott (48.7km)

Udforsk Sverige på en kør-selv ferie med Risskov Bilferie. Tag hele familien med og find også børnevenlige hoteller til turen. Start med en tur mod Läckö Slott som ligger ud til Sveriges største sø, Vänern. Slottets ældste dele er fra 1298 og blev bygget af en biskop fra Skara. Slottet fik sit nuværende udseende i løbet af 1600-tallet.

Slottet anvendes i dag til udstillinger, opera og har en fortrinlig restaurant. Find en billig sommerferie eller vinterferie og kom afsted på en kør-selv ferie til Sverige og Vänern.

Hunneberg og Kungajaktmuseet (56km)

Find en billig familieferie til Sverige hos Risskov Bilferie og besøg Hunneberg og Kungajaktmuseet. Lej en kano og padl lydløst over den forjættede Hunneberg sø og bliv fordybet i det naturskønne område. Fra Kungajaktmuseet er det muligt at tage en tur på den nærliggende sø i Eldmörjan. Sammen med en uddannet naturguide er der mulighed for at komme på en vandretur og opleve bæverens liv i Hunneberg. Turen starter på Kungajakt museum Älgens Berg og tager ca. 3 timer inklusive kaffe og forudbestilling. Et spændende oplevelsescenter midt i Ekopark Halle-Hunneberg! Her er en historie om bjergens fascinerende verden - om dyr, natur, kultur og kongelig jagt. Økoturisme information, souvenirbutik og aktiviteter. Find en sommerferie, vinterferie eller efterårsferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Sverige med hele familien.

Julmarked i Jönköping (107.1km)


Tag familien på dejlig miniferie eller weekendophold i Jönköping i løbet af den anden weekend i december og besøg det traditionelle og hyggelige julemarked på Strömsberg gård.

I det historiske miljø på Strömsbergsgård arrangerer Strömsberg Foreningen det traditionelle julemarked, hvor besøgende kan opleve en dejlig julestemning. Her er der små boder hvor der sælges alt fra håndværk, keramik, smykker, tekstilarbejde og billedkunst til slik og søde sager.

Julemarkedet er børnevenligt, og i løbet af dagen er der underholdning med Lucia-tog og børnekor samt et chokoladehjul og et lotteri. Og når sulten begynder at melde sig serveres der hotdogs og kaffe.

Strömsbergsgård ligger lidt uden for Jönköping og er nemt tilgængelig hvis I kommer i bil. Bestil en billig hotelpakke hos Risskov Bilferie i eller tæt på Jönköping og benyt samtidig lejligheden til at besøge den smukke Smålandske natur i Strömsbergs naturreservat.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Hehrne Kök & Konferens

Inkl. halvpension

Vänern

Ferie ved Vänern

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x kaffe og kage
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

616,-
Kun
939,-

Vis kort

Ferie ved Sveriges største sø

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~3.99 i babyseng 100% rabat

Vann Spa, Hotell & Konferens

Ved smukke Gullmarsfjord

Vestkysten

Moderne spahotel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 2 x entré til spa
 • Gratis internet og parkering
 • Badekåbe og tøfler på værelset

375,-
Kun
1.219,-

Vis kort

Afslappende ferie ved Skærgården

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 45% rabat

Clarion Hotel Kung Oscar

Moderne hotel i Trollhättan

Vänern

Oplev Trolhättan

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x let aftenbuffet
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis internet

261,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Den svenske natur kalder

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat