Tag på kør-selv ferie i Bergen på Magic Hotel Solheimsviken

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Magic Hotel Solheimsviken

Forkæl alle sanser på moderne designhotel i det centrale Bergen.

Værelserne er alle indrettet med designermøbler
Skøn udsigt over Bergen fra tagterrassen
Masser af oplevelser venter i Bergen
 • 1.050 km fra Øresundsbroen
 • 775 km fra Göteborg, Sverige
 • 975 km fra Helsingborg, Sverige
 • 490 km fra Larvik, Norge
 • 460 km fra Kristianssand, Norge
 • 210 km fra Stavanger, Norge
 • 3 km fra Bergen, Norge
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Legerum
 • Hund

Hotellet

Magic Hotel Solheimsviken ligger i det populære Damsgårdssundet ved Danmarksplass nær centrum af Bergen. Det moderne designerhotel har alt hvad der skal til for at nyde en miniferie eller et weekendophold i enestående omgivelser. Fra hotellets tagterrasse er der også en dejlig udsigt over Bergen og de omkringliggende bjerge.

Hoteller tilbyder

Bergen byder på mange oplevelser både til de aktive, som til de mindre aktive, og hotellet er derfor et godt udgangspunkt, når Bergen og omegn skal udforskes, som f.eks. VilVite Videnskabsmuseet, Fiskemarkedet og Fløybanen.

Hotellet har et hyggeligt lobbyområde, hvor der er god plads til at slappe af, og restauranten byder på lettere morgenmad. Der er iMac-computere til fri afbenyttelse, og skulle sulten melde sig, så kan der hentes snacks og drikkevarer i lobbyen, som har åbent døgnet rundt. Hotellet har også to barer og et mindre cafeteria. De yngste har adgang til et indendørs legerum, så de kan få brændt lidt krudt af. Der er også bagageopbevaring, hvis det skulle være nødvendigt samt gratis WiFi i fællesområderne. Desuden tilbydes private parkeringsmuligheder mod gebyr.

Værelser

Magic Hotel Solheimsviken tilbyder 217 værelser, der alle er indrettet med møbler designet af Karim Rashid. Der er også fladskærms-tv og alle værelserne har selvfølgelig eget badeværelse med gulvvarme, bruser og hårtørrer. Husdyr er også velkomne, men så skal det oplyses ved bestillingen.

Bemærk at

Parkering koster 160 NOK per døgn, som betales på hotellet.

Vis flere

Værd at se

 • Bergen (3.4 km)

  Tag på ferie med børn og besøg den næststørste by i Norge, som måske nok også er den smukkeste. Arranger en billig miniferie til Bergen med Risskov Bilferie og tag hele familien med. Bergen er omgivet af syv bjerge. Byen fungerer også samtidig som port til de norske fjorde, der løber ind i landet. Mange historikere hævder at Bergen var hovedstaden i Norge før Oslo, og mange 'bergensere' havde gerne set at Stortinget lå i Bergen. Det er en stærk og selvstændig by, en tidligere europæisk kulturby, på UNESCO's Verdenarvsliste og bestemt en by I ikke bør gå glip af, hvis ferie tillader det. Prøv en tur op til toppen af Fløyen med bjergbanen, eller Fløibanen, og oplev den fantastiske udsigt over bjergene, fjorden og ikke mindst Bergen. Eller tag ud til Bryggen, som er en af de mest besøgte turistattraktioner i Norge. Oplev det store marked på torvet, eller slap af på en af de mange caféer og nyd det travle liv som udspiller sig på gader og stræderne. Bergen har også et bredt udvalg af festivaler og koncerter på byens spillesteder, hele året rundt. Læg eventuelt en fjordcruise ind i ferieplanlægningen, den afgår fra Bergen og sejler videre til Mostraumen. Turen tager tre timer, og det er en skøn tur hvor alle ombord kan opleve Vestlandets fantastiske natur. Find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og organiser en forrygende ferie i bil til Bergen, Norge. Det er også muligt at finde billige weekendophold i Bergen hos Risskov Bilferie, en glimrende chance for et intensivt møde med det skønne Bergen.

  Bergen
  Bergen 'by night'
 • Fisketorvet i Bergen (2.9 km)

  Tag på kør-selv ferie til Norge og gå en tur ned på Bryggen i Bergen og oplev det farverige fisketorv, hvor velfyldt boder med friske råvare er et herligt syn, der lynhurtigt tænder lysten til at lave mad og ægte madglæde med alt hvad havet kan tilbyde. Der er masser af liv på Fisketorvet og det kan bestemt også svare sig at prøve at prutte lidt om priserne, der er nemlig boder, hvor priserne på samme produkt varierer.

  Fisketorvet i Bergen
  Se nærmere på de mange friske fisk
 • Bryggen (3.3 km)

  Oplev Norge på en sommerferie eller vinterferie med Risskov Bilferie. Find et familievenligt hotel tæt på Bryggen, i Norge, og tag på en aktiv ferie i den smukke by og omkringliggende natur. Bryggen er en af Bergens og Norges nok mest populære turistattraktioner. Bryggen blev genopbygget efter den store brand i 1702 og er en del af UNESCO´s verdensarvsliste. De allerførste bygninger i Bergen lå på Bryggen, som i mange århundreder har været et vigtigt område i byen. Gennem tiderne har Bryggen været hærget af flere brande. Men det var især branden i 1702, som forvandlede hele byen til aske, der var altødelæggende. Det nye Bryggen blev bygget over det samme fundament, der har eksisteret siden 1200-tallet, hvilket betyder, at byen stort set har stået på samme sted i de sidste århundreder. Verdensarvsstedet består af den gamle Hanseshavn og et af de mest berømte middelalder byområder i hele Norge. Find familievenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien i eget tempo.

  Bryggen
  Bryggen er på UNESCOS´s verdensarvliste.
 • Fjordcruise, Bergen - Mostraumen (3.8 km)

  Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og tag på en kør-selv oplevelse til Bergen i Norge. En nem måde at få mættet sjælen med naturens herligheder er at tage på den 3-timers lange krydstogt til Osterfjord og det maleriske Mostraumenat og opleve de smukke fjorde og bjerge helt tæt på. Dybe fjorde, storslående bjerge, mægtige vandfald og brusende vandløb – året rundt! Krydstogten starter fra Zachariasbryggen, ved siden af ​​det velkendte fiskemarked i Bergen. På vej ud af Bergen er der en smuk udsigt udover den berømte Bryggen, den Gamle By, i Bergen dele af ​​Bergens store havneområde. Turen fortsætter under Nordhordalandsbron på den 27 kilometer lange Osterfjord i Hordaland. I den fjerne ende af den dybe fjord ligger Modalen, som er den næstmindste kommune i Norge med ca. 380 indbyggere. Båden tager jer sikkert gennem de stærke strømme på den meget smalle Mostraumen-strækning. Der er også et vandfald med på turen, og et forfriskende brusebad ved højvande, kommer I for tæt på! Båden sejler helt ind til vandfaldet for at fange en spand iskoldt bjergvand før turen fortsætter mod Modalen. Find familievenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse med hele familien i Bergen, Norge.

  Fjordcruise, Bergen - Mostraumen
  Den smukke Fjordcruise er en oplevelse med vandfald og smalle stræder.
 • Troldhaugen - Griegs sidste bopæl (6.9 km)

  Troldhaugen var byen hvor Edvard og Nina Grieg boede de sidste 22 somre af Edvards liv. Villaen blev færdigbygget i 1885 og er et interessant sted at besøge, hvis man vel at mærker holder af Grieg. Siden 1928 har villaen fungeret som et museum med udstillede genstande fra Griegs liv og levned.

  Troldhaugen - Griegs sidste bopæl
  Edvard Grieg boede i Troldhaugen i 22 år
 • Mariakirken (7.1 km)

  Mariakirken er en flot langkirke der stammer tilbage fra 1180. Kirken var i lang tid kendt som Tyskekirken. Der har to vestvendte tårne, skibet er romansk mens koret er gotisk. Der er plads til 250 gæster, og kirken blev renoveret mellem 2010 og 2015. Norge byder også på mange naturoplevelser og er en perfekt destination for en billig bilferie sammen med familien. 

  Mariakirken
  Mariakirken i Bergen
Vis flere

Kort

Magic Hotel Solheimsviken
Solheimsviken Bøhmergaten 42, 5057 Bergen