Ferie på Rügen på Mariandl am Meer

Dansk | DKK

Mariandl am Meer

Billig kør-selv ferie med luksuslejligheder ved Østersøen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Nye, unikke strandlejligheder for 2-6 personer
 • Ren afslapning med halvpension på Rügen
 • Luksusophold til absolut toppris
1.673,-
3~8 dage fra
1.269,-

Ophold i 2-6-personers lejlighed

Ferie på Rügen

3 dage
Fra 1.269,- / spar op til 522,-
SPAR
4 dage
Fra 1.719,- / spar op til 759,-
SPAR
5 dage
Fra 2.199,- / spar op til 975,-
SPAR
6 dage
Fra 2.649,- / spar op til 1.221,-
SPAR
7 dage
Fra 3.099,- / spar op til 1.437,-
SPAR
8 dage
Fra 3.519,- / spar op til 1.674,-
SPAR
* Pris pr. person i 2-personers lejlighed - seealm s

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x kaffe og kage
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Slutrengøring
Risskov Pakken

Fra stranden og direkte i den alpine hytte - dette er muligt med et ophold på Mariandl am Meer. Dette nye Apartmenthotel på Rügen byder på højkvalitets-lejligheder i alpestil, for alle som både elsker bjerge og havet. Her får I begge på samme tid under en herlig ferie med halvpension, direkte ved Østersøen.

Hotellet tilbyder

Mariandl am Meer råder over 128 lejligheder i et unikt alpedesign, perfekt til parferie såvel som familieferie i 6-personers hytter. Hotellet ligger i ferie- og badebyen Binz mellem fyrreskov og strand. De komfortable og luksuriøst indrettede lejligheder danner eksklusive rammer for et ophold med bjergatmosfære blandet med lyden af havet.

Efter en dejlig morgenmad i hotelrestauranten kan I udforske Rügens mange muligheder: Tag en tur til centrum i Binz og nyd en slentretur på molen, tag på trætopsvandring, besøg Galileo Wissenwelt i Prora eller tag på en herlig tur gennem landskaberne med damplokomotivet ’Rasender Roland’. Skulle I foretrække blot at nyde livet ved stranden, har I det fine sand ved østersøkysten direkte uden for hotellets dør.

Under opholdet på Mariandl am Meer kan I også nyde lækre aftenmåltider med regionale retter og specialiteter fra alperegionen. Hotellet har også et wellnessområde som byder på afslapning med både indendørs og udendørs swimmingpool, sauna, sanarium og dampbad. Derudover kan I også bestilles spabehandlinger. Har I børn med på ferien kan de boltre sig i legerummet eller på legepladsen.

Lejligheder

Hotellets lejligheder har plads til mellem 2 og 6 personer, og de tilbyder alle egen balkon eller terrasse. De større lejligheder har separat stue og flere soveværelser, og nogle har også mere end et badeværelse. Alle lejligheder har desuden et veludstyret køkken af høj kvalitet, en kaffemaskine, Bluetooth-boks, gratis trådløst internet, håndklæder og sengelinned. Badeværelset er udstyret med hårtørrer og gulvvarme.

Værelsestyper *

2-personers lejlighed - SeeAlm S

1 / 3
2-personers lejlighed på 35 m² med kombineret køkken, stue og soveværelse. Køkkenet er udstyret med ovn, mikroovn, opvaskemaskine, køleskab med fryser, køkkenservice og kaffemaskine. Alle hotellets lejligheder har enten balkon eller terrasse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

4-personers lejlighed - SeeAlm M

1 / 4
2-4-personers lejlighed på 50m² med kombineret stue og køkken, et soveværelse, en sofaseng og et badeværelse med bruser samt et separat toilet. Køkkenet er udstyret med ovn, mikroovn, opvaskemaskine, køleskab med fryser, køkkenservice og kaffemaskine. Alle hotellets lejligheder har enten balkon eller terrasse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

6-personers lejlighed - SeeAlm XXL

1 / 4
6-personers lejlighed på 110 m² med stort kombineret stue- og køkkenområde, to soveværelser, et børneværelse med køjeseng og tre badeværelser med bruser og toilet (to af dem en suite). Køkkenet er udstyret med ovn, mikroovn, opvaskemaskine, køleskab med fryser, køkkenservice og kaffemaskine. Derudover balkon med skøn udsigt og egen sauna.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

150 km fra
Rostock, Tyskland
330 km fra
Puttgarden, Tyskland
410 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Naturerbe Zentrum Rügen (2.3km)

Hvis I er vilde med natur og højder, så skal I overveje at besøge Naturerbe Zentrum Rügen. På udstillingscentret midt i Nationalparken har I adgang til det 40 meter høje udsigtstårn, hvorfra der er en fin udsigt over øen og de mange trækroner.

Nationalpark Jasmund (17.5km)

Dette naturreservat ligger på Rügen-øens nordøstligste del og er med sine 30 km² Tysklands mindste nationalpark. Det smukke område omfatter bl.a. højdedraget Stubnitz nord for Sassnitz og kalkklinter i op til 160 meters højde over havet. Parken er rig på både flora og fauna og tæller adskillige mere sjældne arter indenfor begge kategorier. Nogle af de fugle I kan være heldige at se, er f.eks. havørne, isfugle, vandrefalke og landsvaler.

Biosphärenreservat Südost-Rügen (19.4km)

Oplev Nordtyskland i egen bil på en kør-selv ferie. Læg vejen forbi Biosphärenreservat Südost-Rügen. Dette fortryllende biosfærereservat er, på grund af sine unikke kulturlandskaber, UNESCO-listet. Området blev oprettet i 1990 og blev en del af UNESCO MAB- (Man and the Biosphere)-programmet i 1991. Inden for et forholdsvis lille område, er forskellige landskabsformationer der karakterisere kysttyskland, blevet fredet. Her er land og vand tæt forbundet; Peninsulaer og fremspring er forbundet andre via smalle strimler af land og samtidig adskilt af vandet i strandsøer og bugte. Tag de gode sko på og gå en dejlig tur i dette store smukke område. Tag på rejse i januar og find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie. Der er mange muligheder i Tyskland som også egner sig godt til en familieferie, så planæg den næste sommerferie eller vinterferie kom en kør-selv i Nordtyskland.

Østersøbad Sellin (19.6km)

I kan også besøge det populære Østersøbad Sellin, som er et af de mest attraktive badeområder på øen. Badet har en hvid strand og en lang badebro.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Siemsens Gaard

Oplev Solskinsøen

Bornholm

Ferie på Bornholm

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 flaske mousserende vin på værelset
 • Blomst på værelset
 • Gratis internet og parkering

476,-
Kun
1.399,-

Vis kort

Fantastisk beliggenhed ved Svaneke Havn

Læs mere

Hotel Trofana Wellness & Spa

Kun 100 meter til stranden

Det nordlige Polen

Wellness ved Østersøen

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 1 x kaffe og kage
 • Adgang til swimmingpool

834,-
Fra kun
799,-

Vis kort

Nyd den smukke promenade

Læs mere