Kør-selv til Marina Hotel med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Marina Hotel

Kombiner en aktiv ferie med Wellness og afslapning

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Skøn placering ned til søen
 • Spa-område med swimmimgpool
 • Bad om sommeren, stå på ski om vinteren
1.327,-
3~8 dage fra
769,-

Inkl. 3-retters menu

Hotel ved søen

3 dage
Fra 999,- / spar op til 314,-
SPAR
4 dage
Fra 1.449,- / spar op til 482,-
SPAR
5 dage
Fra 1.869,- / spar op til 681,-
SPAR
6 dage
Fra 2.279,- / spar op til 890,-
SPAR
7 dage
Fra 2.699,- / spar op til 1.089,-
SPAR
8 dage
Fra 3.079,- / spar op til 1.327,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse m. haveudsigt

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • 1 flaske vin
Risskov Pakken

1 x 3-retters menu/buffet

Hotel ved søen

3 dage
Fra 769,- / spar op til 289,-
SPAR
4 dage
Fra 1.129,- / spar op til 289,-
SPAR
5 dage
Fra 1.479,- / spar op til 299,-
SPAR
6 dage
Fra 1.819,- / spar op til 319,-
SPAR
7 dage
Fra 2.169,- / spar op til 329,-
SPAR
8 dage
Fra 2.419,- / spar op til 439,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse m. haveudsigt

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • 1 flaske vin
Risskov Pakken
Det 4-stjernede hotel ligger i den østlige del af Bernried ved søen Starnberg ca. 55 km syd for München. Det moderne hotel ligger på et 5 hektar stort parklandområde, og fra hotellet er der en dejlig udsigt over søen og lystbådehavnen.

Hotellet tilbyder

Det dejlige hotel har en skøn beliggenhed på den vestlige bred af Starnberg søen, ikke langt fra lystbådehavnen. Det familievenlige hotel har en restaurant, der er åben hele året rundt. Der serveres også morgenbuffet hver morgen, og der er skøn terrasse med komfortable siddepladser samt en udendørs lounge, perfekt til at slappe af på den tiltrængte ferie.

Hotel Marina har også spa- og fritidsfaciliteter der blandt andet tæller en indendørs swimmingpool, finsk sauna samt et fitnessrum. Ikke langt fra hotellet er der mulighed for flere sportslige aktiviteter som golf, sejlads, tennis.

Fra hotellet er der en græsplæne som går ned til søen, hvor der også er et reserveret strandareal beregnet til hotellets gæster. I kan også dyrke motion og eventuelt tage en løbetur i parken, eller en cykeltur i de dejlige og naturlige omgivelser omkring hotellet.

Der er også masser af mulighed for at tage på opdagelse, og et besøg i storbyen München er altid en oplevelse. Det kulturelle metropol har både teatre og spændende museer og selvfølgelig oplagte muligheder for at shoppe rundt i byens mange butikker.

I kan altid få hjælp i receptionen, hvis I gerne vil have forslag til, hvad I kan se og opleve i området. En tur til Andechs klostret er oplagt og Friluftsmuseet Glentleiten ligger heller ikke langt fra hotellet i bil.

Værelser

Værelserne på Hotel Marina har flere stilarter og en blanding af moderne og rustikt décor. Alle værelserne har eget badeværelse med bruser eller karbad. Der er gratis WiFi, og der er også TV samt minibar.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelserne med udsigt til haven er indrettet i lyse naturlige farver og er omkring 18m2 med seng på (160 x 200 cm), møbleret balkon og de fleste ligger ud mod søen. Der er eget bad og toilet. Gratis WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse m. haveudsigt

1 / 2
Dobbeltværelserne med udsigt til haven er indrettet i lyse naturlige farver og er omkring 18m2 med seng på (160 x 200 cm), møbleret balkon og de fleste ligger ud mod søen. Der er eget bad og toilet. Gratis WiFi. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse m. havudsigt

1 / 3
Dobbeltværelserne med udsigt til søen er indrettet i bayersk stil og er omkring 25-30m2 med en hyggelig hjørnebænk, 2 enkeltsenge er placeret ved siden af hinanden. Værelset har terrasse med direkte adgang til græsplænen. Eget bad og toilet. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

825 km fra
Rostock, Tyskland
975 km fra
Puttgarden, Tyskland
1000 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Starnberger Sø (27.1km)

Den smukke sø har altid været et velbesøgt åndehul for Münchens travle indbyggere. Starnberger See er også den femte største ferskvandssø i Tyskland og langs bredderne ligger der en del småbyer, hvor især Berg kan anbefales et besøg. Fra Starnberger afgår der ture ud på søen, hvor gæsterne ved selvsyn kan nyde de mange historiske slotte og den smukke natur, som er en vigtig del af stedets tiltrækningskraft. Det var også i et af de slotte, hvor Ludwig II blev holdt som fange, efter at han var blevet erklæret sindsyg.

Münchener Golf Club e.V. (38.1km)

Denne skønne golfklub ligger lidt nord for München og har en udfordrende og smal 9 hullers bane, hvor mangen golfspiller har mødt sit Waterloo. Klubben blev stiftet i 1910 og der har været spillet golf lige siden. Derfor er det også en klub med stolte traditioner. Efter enten 9 eller 18 huller, er der mulighed for at nyde en drink på terrassen i klubhuset.

Tierpark Hellabrunn (54.7km)

Dyreparken i München blev oprettet helt tilbage i 1911, som verdens første ”Geo-zoo”, hvor dyrene er opdelt efter geografi. Hellabrunn er ikke en traditionel zoologisk have, men snarere et naturreservat, hvor dyrene har god plads og mulighed for at udfolde sig. På vej ”Verden rundt” gennem dyreparken, vil I møde en lang række spændende dyr, lige fra tropiske slanger og marabou storke, til sibiriske tigre, isbjørne og pingviner.

Deutsches Museum (54.7km)

Det regnes som verdens største museum tilegnet teknologi og videnskab, og det blev grundlagt helt tilbage i 1903.

Museet er så stort, at det kan være en god idé at lægge en slagplan inden besøget for på den måde bedst at få dækket de områder der kunne have interesse. Museet dækker nemlig et hav af temaer, fra rumfart og telekommunikation, til film og medicin. Faktisk er alle de store områder inden for kemien og fysikken dækket i dette enorme museum.

Et af museets absolutte højdepunkter er muligheden for at opleve minedrift på en meget nær og realistisk måde i Bergbau-afdelingen. Minerne vil altid udgøre en farlig arbejdsplads, og det bliver gæsterne, takket være udstillingens realisme, mindet om flere gange op gennem tiderne. Flere fantastiske oplevelser ligger og venter på hele familien i Deutsches Museum.

Mariensäule (55km)

På Marienplatz finner ni ”Die Mariensäule”, en ca. 14 meter hög kolonn som restes i 1638 som en symbol på avslutningen av Sveriges övertagande av staden, under det trettioåriga kriget. På toppen av statyn satte man en guldstaty av Jungfru Maria som tidigare hade haft sin plats i "Vor Frue" kyrkan. 

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Waldfriede

Fantastisk beliggenhed i alperne

Tyrol

Bjergby i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 x velkomstdrink
 • 10 EUR voucher (wellness behandlinger)

Kun
2.169,-

Vis kort

Moderne wellnesshotel i Tyrol

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 2~5.99 år i ekstra opredning 80% rabat
 • Barn 6~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 10% rabat