Tag på skøn wellnessferie på Maritim Hotel Bad Wildungen

Dansk | DKK

Maritim Hotel Bad Wildungen

Wellness og natur syd for Harzen i Europas største kurområde

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • 4-stjernet wellnesshotel i Europas største kurområde
 • Skøn wellnessafdeling med spabehandlinger
 • Fantastiske naturomgivelser syd for Harzen
241,-
3~6 dage fra
1.319,-

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Wellness i Tyskland

3 dage
Kun 1.319,- / spar op til 241,-
SPAR
4 dage
Fra 1.969,- / spar op til 131,-
SPAR
5 dage
Fra 2.619,- / spar op til 141,-
SPAR
6 dage
Kun 3.269,- / spar op til 151,-
SPAR
* Pris pr. person i klassisk dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters sæson menu
 • 1 velkomstdrink
 • Badekåbe på værelset
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

I maleriske omgivelser bydes I velkommen på et skønt hotel beliggende syd for Harzen i Europas største kurområde! Lad hverdagen blive hjemme og forkæl Jer selv med en miniferie eller et wellnessophold af ren nydelse og velvære på det 4-stjernede Maritim Hotel Bad Wildungen.

Hotellet tilbyder

Bad Wildungen ligger i det nordlige Hesse, ikke langt fra Kassel, og er en skøn kurby. Hotellet er indrettet i en historisk gammel badehotel-bygning og ligger omgivet af grønne områder, som inviterer til afslappede vandreture gennem spa-haverne eller de tilstødende grunde i Landesgartenschau 2006.

Den historiske gamle bydel med sine charmerende bindingsværkshuse ligger i gåafstand fra hotellet. Skulle I have lyst til at tage bussen i stedet, ligger stoppestedet direkte foran hotellet.

Det 4-stjernede wellnesshotel har en stor indendørs swimmingpool med liggestole og en hyggelig have med strandkurve. Poolbassinet er 1,30 meter dybt og har en dejlig temperatur på 28°C. I kan også nyde en tur i finsk sauna og romersk dampbad, samt træne i fitnesslokalet. Derudover kan I forkæle Jer selv i hotellets eksklusive wellnessområde ’Maritim Spa & Beauty Care’, som byder på en række forskellige spa,- massage- og skønhedsbehandlinger.

Som noget ganske unikt tilbyder hotellet også et rehabiliteringscenter med dyrelæge-fysioterapi til hunde. Børn, som er med på ferie, kan hygge sig i legerummet ’Die gute Kinderstube’.

I får en skøn start på dagen med en righoldig morgenbuffet, som nydes i hotellets restaurant ’Maritim’, som også byder på frokost- og aftenretter senere. I Café-Restaurant ”Classic”, som har en herlig sommerterrasse, kan I nyde eftermiddagskaffe, kage og is. Rund eventuelt dagen af med et besøg på hotellets cocktailbar, ’Fontana’, som har en skøn terrasse.

Restaurant ’Maritim’ er åben kl. 7.00 - 10.30, kl. 12.00 - 14.00 og aftensmad serveres mellem kl. 18.00 og 21.00. Café-Restaurant ”Classic” er åben mellem kl. 10.00 og 21.30. Cocktailbaren ’Fontana’ er åben tirsdag - torsdag kl. 20.00 - 01.00 samt fredag og lørdag kl. 18.00 - 01.00.

Der er både P-kælder og udendørs parkeringpladser til rådighed. I har mulighed for at leje cykler og under opholdet har I adgang til gratis trådløst internet.

Værelser

Maritim Hotel Bad Wildungen har 240 nydelige værelser. Hotellets Classic-værelser er 18m² og ligger på hotellets nederste etager, med udsigt til skovens og kurparkens grønne idyl.

Alle værelserne er indrettet med eget badeværelse, komfortable møbler, minibar, værdiboks, telefon og fladskærms-TV med både tyske og internationale kanaler. Mange af værelserne er desuden udstyret med en lille balkon.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

490 km fra
Puttgarden, Tyskland
500 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
550 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Bad Wildungen (1.4km)

Bad Wildungen ligger blandt skønne naturområder i det nordlige Hessen og er et af Tysklands vigtigste kursteder. Udover masser af forskellige velvære- og kurtilbud, har Bad Wildungen et smukt bylandskab med maleriske bindingsværkshuse og pragtfuld Jugendstil, som virkelig kulminerer i byens charmerende Altstadt. Byen huser Europas største kurpark og der afholdes løbende forskellige arrangementer og events. Oplev det imponerende Friedrichstein Slot og nyd de friske kilder som siges at have helbredende egenskaber.

Nationalpark Kellerwald-Edersee (11.4km)

I udkanten af den historiske kurby, Bad Wildungen, ligger den mere end 5.000 hektar store Nationalpark Kellerwald-Edersee, som er en af flere beskyttede tyske bøgeskove, som har vundet plads på UNESCO’s verdensarvsliste. Parkens ekstraordinære biodiversitet var en af grundene til, at netop denne skov, i 2011, blev tilføjet til den eftertragtede liste. Området er perfekt til både vandre- og cykelture, og der arrangeres adskillige guidede ture i løbet af året.

WildtierPark Edersee (15.1km)

Denne hyggelige dyrepark ligger helt ud til Edersee, i forbindelse med Nationalpark Kellerwald-Edersee og huser en række vilde dyr fra regionen, såsom rovfugle, ulve, hjorte og bisoner. Indhegningerne er så store, at dyrene reelt går fuldstændig frit rundt, og giver et meget mere autentisk billede af vild-livet, end det man f.eks. får i en zoologisk have. I løbet af dagen er der planlagte fodringer af dyrene, hvor I kan følge med. 

Freizeitanlage Heloponte (1.2km)

Det familievenlige badeland ligger tæt på centrum af den historiske kurby, Bad Wildungen, og byder på sjov og spas for folk i alle aldre. Her er både svømmebassiner til de mere seriøse svømmere, opvarmede bassiner til sjov og ballade, en 80 meter lang vandrutschebane som gør, at børnene ikke vil hjem, varmtvandsbassin med massage samt børnebassiner til de helt små. 

Bilstein bei Bad Wildungen (1.9km)

Bilstein bei Bad Wildungen er et skønt beskyttet naturreservat, ideelt til ture i dejlige omgivelser, både til fods og på den tohjulede. Det overordnede formål med det naturskønne område er bevarelsen af det oprindelige landskab samt beskyttelsen af de adskillige sjældne og truede dyrearter og planter i området.

Kassel (44.1km)

Bilferie i Tyskland er altid et oplagt valg til enten en sommerferie eller vinterferie. Kassel, syd for Hannover, ligger midt i grønne omgivelser, mellem Habichtswald, Reinhardswald og Kaufunger Wald, og er hovedbyen på den tyske eventyrvej (Deutsche Märchenstraße), som strækker sig over mere end 600 kilometer og følger brødrene Grimms livsperioder. Hanau - brødrene Grimms fødeby med mindesmærke, Steinau - brødrene Grimm-huset, Schwalmstadt - Rødhætteland, Schauenburg - eventyrhuset ”Märchenwache“. Kassel - hovedvejen på Den Tyske Eventyrvej, Brødrene Grimm-museum, Hameln - rottefængerbyen, Hofgeismar - Torneroses slot Sababurg, Trendelburg - Rapunzel, Polle - Askepot og Bremen - Stadsmusikanterne. Langs vejen ligger stederne og landskaberne, hvor deres eventyr foregår, efter hinanden som perler på en snor og bliver til en fabelagtig rejsevej. Find en billig familieferie hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller, og kom afsted på oplevelser i eget tempo. 

Bergpark Kassel-Wilhelmshöhe (47.7km)

Bergpark Wilhelmshöhe har siden 2013 været på UNESCO’s liste over Verdens kulturarv. Her kan I opleve et fantastisk slotsanlæg i barokstil med en 350 høj Herkules-statue som blev bygget tilbage i starten af 1700-tallet. Det unikke kulturlandskab byder desuden på historisk vandkunst, som sammen med den tårnhøje Hercules-figur og selve slottet udgør et helt specielt arkitektonisk mesterværk.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Link

Oplev middelalderbyen Sontra

Hessen

Gratis brug af keglebane (2021)

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Mulighed for bowling (efter aftale)
 • Gratis parkering

Kun
859,-

Vis kort

Hyggeligt midttysk familiehotel

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 12~14.99 år i ekstra opredning 20% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 10% rabat

Aparthotel Panoramic

Gratis drikkevarer fra 17.30-21.00

Harzen

Kæmpe pakke til Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x aftenbuffet
 • Gratis drikkevarer (17:30-21:00)
 • Adgang til wellness "Pano Beach"

424,-
Fra kun
1.249,-

Vis kort

Pool og sauna i tysk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard lejlighed
 • Barn 0~7.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 8~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Sunotel Kreuzeck

All inclusive ophold

Harzen

Miniferie i Harzen

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x let frokost eller madpakke
 • 3 x aftenbuffet
 • Gratis drikkevarer (10:00-21:00)
 • 3 x kaffe og kage

260,-
Fra kun
769,-

Vis kort

En grøn oase midt i Harzen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat