Kør-selv ferie ved stranden på Maritim Strandhotel Travemünde

Dansk | DKK

Maritim Strandhotel Travemünde

Moderne hotel med wellness og hygge tæt på stranden

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Unik beliggenhed ved østersøkysten
 • Alle værelser har egen balkon og udsigt
 • Selvforkælelse og wellness
802,-
3~4 dage fra
1.219,-

Inkl. 3-retters menu/buffet

Wellnessophold

3 dage
Fra 1.219,- / spar op til 529,-
NEDSAT
4 dage
Fra 1.819,- / spar op til 802,-
NEDSAT
* Pris pr. person i klassisk dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x 2 drikke til middagen
 • 2 x 1 flaske mineralvand
 • Adgang til swimmingpool
Risskov Pakken

Der er lagt op til en afslappende ferie i Nordtyskland på Maritim Strandhotel Travemünde med stranden lige udenfor vinduerne, selvforkælelse i hotellets store wellnessområde og en fantastisk udsigt både fra værelserne og restauranten. Dette 4-stjernede hotel har en helt unik beliggenhed og tilbyder et suverænt udgangspunkt for en badeferie, aktiv ferie, et wellnessophold eller en golfferie i Nordtyskland.

Hotellet tilbyder

Maritim Strandhotel Travemünde er beliggende direkte ved kysten i Travemünde, som er en bydel tilhørende den smukke hansestad Lübeck. Hotellet ligger lige hvor floden Trave udmunder i Østersøen, bare nogle få skridt fra strandpromenaden, og tilbyder en helt unik udsigt over havet. Således er det et helt oplagt valg for en sommerferie eller badeferie i Nordtyskland. Hotellet tilbyder desuden mulighed for at leje strandstole så I rigtigt kan nyde sommeren og strandlivet med lidt ekstra luksus.

I kan forkæle Jer selv i hotellets eksklusive wellnessområde, ’Maritim Spa & Beauty Care’, på 1.100 m² med en stor indendørs swimmingpool på 8 x 12 meter, finsk sauna, dampbad med skiftende lys, fire behandlingslokaler med topmoderne udstyr af høj kvalitet samt en Sanotherm Softpack Treatment seng, multi-sensoriske brusebade, boblebad med stjernehimmel og afslapningsområder både inde og ude. Derudover tilbydes et bredt udvalg af massage- og skønhedsbehandlinger og hotellet har også et fitnesslokale med højkvalitetsudstyr. Wellness- og fitnessområdet kan benyttes mod et beskedent dagligt gebyr. Derudover skal beauty- og massagebehandlinger tilkøbes.

Udover badeferie og wellnessophold tilbyder hotellet også et fremragende udgangspunkt for en golfferie i Nordtyskland. Blot 6 km. fra hotellet finder I Maritim Golfpark Ostsee som er en flot 27-hullers golfbane med en skøn beliggenhed ved søen, Hemmelsdorfer See. Her kan I nyde godt af klubbens og hotellets gode samarbejde som betyder, at I får 50% rabat på green fee. Hotellet har desuden green fee-aftaler med flere andre golfklubber i området - spørg i receptionen for mere information.

På Maritim Strandhotel Travemünde går I hverken sultne eller tørstige i seng - hotellet har nemlig både en stor lys restaurant, en café, en ølstue med sommerterrasse og en hyggelig hotelbar.

Hotellets hovedrestaurant, Ostseerestaurant, tilbyder et bredt udvalg af morgenmad, frokost- og aftenretter som kan nydes med en dejlig udsigt over havet.

Den unikke restaurant og café, ’Über den Wolken’, er placeret på 35. sal, i 115 meters højde over havets overflade, og har en helt suveræn udsigt. Caféen tilbyder bl.a. en række kaffe- og tespecialiteter samt forskellig brød, kage og is.

Hotellets nydelige ølstue tilbyder ølspecialiteter og andet godt i hyggelige omgivelser. Med til ølstuen hører en stor sommerterrasse hvor I kan nyde livet under åben himmel.

Og sluttelig er der hotellets hyggelige bar, kaldet ’Night Sailer’, som byder på cocktails og drinks samt musikalske indslag i aftentimerne.

Under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Maritim Strandhotel Travemünde har 250 værelser som alle er indrettet i en skøn moderne stil og udstyret med eget badeværelse, egen balkon, hårtørrer, make-up spejl, telefon, fladskærms-TV, minibar og sikkerhedsskab.

Hotellets Classic-værelser er 28 m² store og placeret mellem 4. og 7. sal og har enten udsigt over flodmundingen eller Lübeck Bugt.

Værelsestyper *

Komfort enkeltværelse

1 / 3
Komfortabelt dobbeltværelse, beliggende på 8-10 etage, med eget bad og toilet, dobbeltseng med boksmadras, telefon, fladskærms-TV og balkon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Klassisk Enkeltværelse

1 / 1
Enkeltværelse på 28m2, beliggende på 4-7 etage. Der er eget bad og toilet, enkeltseng (90x200cm) med boksmadras, telefon, fladskærms-TV og balkon.

Superior enkeltværelse

1 / 3
Lækkert dobbeltværelse på 28m2, med eget bad og toilet, dobbeltseng med boks madras, telefon, minibar, sikkerhedsboks, fladskærms-TV og balkon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Klassisk dobbeltværelse

1 / 2
Hyggeligt dobbeltværelse på 28m2, med balkon og udsigt over Lübeck Bugt. Værelset har eget bad og toilet, dobbeltseng med boksmadras, telefon og fladskærms-TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 2
Komfortabelt dobbeltværelse, beliggende på 8-10 etage, med eget bad og toilet, dobbeltseng med boksmadras, telefon, fladskærms-TV og balkon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior dobbeltværelse

1 / 3
Lækkert dobbeltværelse på 28m2, med eget bad og toilet, dobbeltseng med boks madras, telefon, minibar, sikkerhedsboks, fladskærms-TV og balkon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

90 km fra
Puttgarden, Tyskland
130 km fra
Rostock, Tyskland
180 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Travemünde (2.5km)

Omkring 20 km. fra Lübeck centrum ligger Travemünde – en tidligere fiskerby, beliggende lige ud til Østersøen. Stedet er fantastisk smukt og Østersøens store skibe passerer helt tæt på. Lige ved Østersøens udmunding ligger Tysklands ældste fyrtårn, som i dag også huser et maritimt museum. Det anslås, at det originale fyrtårn blev bygget helt tilbage i 1300-tallet, men i 1534 blev det angrebet og ødelagt af danske tropper. Det er siden blevet renoveret, og tilbyder i dag en pragtfuld udsigt fra 31 meters højde.

Niendorf (5.8km)

Timmendorfer Strand og Niendorf’s omegn er et paradis for dem, der kan lide at opholde sig ude i naturen. Ligemeget om det er på ryggen af en hest, på en cykel eller til fods – de lysende rapsmarker i foråret og de gyldne hvedemarker inviterer på opdagelsesrejse i det fri. På et af udflugtsskibene kan du opleve havet lige under huden, og man kan finde sin helt egen måde at udforske naturen på. Man kan også opleve rigtig meget i den maleriske Niendorferhavn. Her findes alt maritime, der hører til en ferie ved havet: Fiskere, der kommer i land med friske fisk tidligt om morgenen og senere sælger dem som lækre røgede fisk i deres små stande og udflugter med Den hvide flåde hvorved Lübecker bugten præsenterer sig fra en helt ny side.

Leuchtturm Timmendorfer Strand (7.9km)

Timmendorfer Strand Fyr står på øen Poel’s vestligste kyst og markerer indgangen til Wismar-bugten. Fyret er øens helt store vartegn og tilbyder en ganske exceptionel udsigt fra hele 21 meters højde. 

Timmendorfer Strand (8.7km)

Timmendorfer Strand, nord for Lübeck, har bare alting: den længste strand i Schleswig-Holstein, masser af hav, kultur, lifestyle, ædelshopping, nightlife, wellness, den allerbedste stjerne-gastronomi, en rejsevifte af spændende arrangementer og den bedste underholdning. Snyd ikke jer selv for et besøg her.

Herrenhaus Stockelsdorf (21.8km)

En fantastisk gammel herregård fra 1761, som har huset prominente borgere og som senere hen har været en skole. I dag bruges herregården til kulturelle arrangementer som f.eks. koncerter og udstillinger, mens der også er en restaurant. En del af det store grønne område omkring herregården er i dag et smukt parkområde, hvor I kan slentre en tur og slappe af mens i nyder jeres miniferie i det nordtyske.

Hansapark (24km)

Har I børn med på turen, så er der ingen tvivl om at en tur i Nordtysklands største forlystelsespark, Hansapark, vil vække glæde. Forlystelsesparken ligger 30 km nord for Lübeck i byen Sierksdorf og er et must for de mindste, når man er på familieferie i Nordtyskland. Planlæg jeres besøg her: http://www.hansapark.de/dk/

Lübeck (26.2km)

Tag på bilferie i Tyskland og find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på en billig kør-selv ferie til Hansestaden Lübeck. Byen er en af de tyske hansestæder beliggende ud til Østersøen cirka 60 kilometer nordøst for Hamburg. Byen er placeret ved floden Trave. Den gamle del af byen er en ø omgivet af floden og kanalforbindelsen. Mens byen også har en havneby, Travemünde, som ligger cirka 15 kilometer nordøst for den gamle del af byen.

Det er et must at bruge jeres tid i den gamle bydel, som ligger omgivet af vand og hvis mange kirker med smukke tårne viser et smukt billede af 1000 års levende historie. Den gamle bydel er med rette på UNESCOs liste over verdenskulturarv og de mange imponerende bygningsværker stammer både fra gotikken, renæssancen, barokken og klassicismen. Find billige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv ferie i eget tempo med familien.

Eutin (33.3km)

Eutin er en mere end 1000 år gammel by, hvor flere af husene i den indre by er mere end 300 år gamle. Byens markedsplads ved gågaderne er et naturligt centrum i byen, hvor I kan slappe af på en af de mange caféer. Herfra kan I gå på shopping i gågaderne, hvor I finder flere butikker. Når I befinder Jer i byen, skal I også besøge Eutiner slottet, der er et museum i dag, hvor I kan få en spændende rundvisning. Derudover kan I kigge forbi den lille kurpark, hvor tusindvis af roser og rododendron pryder. Eutin er oplagt at besøge på en billig kør-selv ferie eller billig miniferie i Tyskland. Lidt udenfor byen kan det også anbefales at se jagtslottet ved Ukleisee.

Neustadt in Holstein (28.7km)

Byen Neustadt in Holstein er en hyggelig lille havneby ved Østersøkysten. Byen huser en masse historie, og der er masser af seværdigheder at bide sig fast i for ikke at nævne den smukke kirke, Stadtkirche Neustadt, de mange små butikker og det pulserende caféliv og samtidig også et godt udvalg af dejlige restauranter, der serverer alt det gode fra havet.

Besøg også zeiTTor, som er et moderne og interaktivt museum, med blandt andet udgravninger fra det arkæologiske område "Marienbad", og som fremviser Neustads historie fra middelalderens byliv og håndværk frem til det 21. århundrede, men også en bid ind i fremtiden. Bestemt egnet for hele familien.

Tigerpark Dassow (14.9km)

Denne familieejede oplevelses- og tigerpark huser et af Europas største tiger- og løveanlæg. Parken åbnede i 2003 og er siden vokset til et 5 hektar stort område, hvor gæsterne, udover de mange forskellige arter af tiger og løver, også kan se bl.a. lamaer, dromedarer og alpakaer.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Alter Speicher Wismar

Inkl. halvpension

Østersøkysten

Centralt i Wismar

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Happy hour hver dag kl. 16-18
 • Besøg i Hansesektkellerei, 1 glas sekt
 • Gratis lån af tablet m. internet

231,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

Populær pakke med fondue el. raclette

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Mini dobbeltværelse

Wyndham Garden Wismar

Nær historisk hansestad

Østersøkysten

Miniferie i Wismar

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x Voucher til 1 gl. rød el. hvidvin
 • Adgang til pool og sauna

496,-
Kun
749,-

Vis kort

Lækker wellness

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel Dieksee

Inkl. 3-retters menu

Holsteinische Schweiz

Velvære i Nordtyskland

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til wellnessafdeling
 • 1 fl. vand+frugt på vær. (til deling)

346,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Se Kiel og Lübeck

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse (landside)
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 180kr per nat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 360kr per nat