Tag på wellnessophold på Marstrands Havshotell

Dansk | DKK

Marstrands Havshotell

Tag på ø-ferie ved den svenske vestkyst nord for Göteborg

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Spa med tre pools med varmt, koldt og lunkent vand
 • Kun en time fra Göteborg
 • Svanemærket hotel
1.099,-
3~4 dage fra
1.219,-

Wellnesshotel ved Sveriges vestkyst

Wellness ved havet

3 dage
Fra 1.219,- / spar op til 816,-
SPAR
4 dage
Fra 1.749,- / spar op til 1.099,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 x entré til spa
 • Gratis internet
Risskov Pakken

På Marstrands Havshotel er I lige ved strandpromenaden med fine badeklipper og fantastisk udsigt over Carlstens fæstning øverst på Marstrandsøen, og kun en times kørsel fra Göteborg. Hotellet har en dejlig spaafdeling, hvor I virkelig kan slappe af.

Hotellet tilbyder

Marstrands Havshotel ligger på den yderste kaj lige ved havet, og her har I en god ramme for et afslappende ophold. Tættere på havet end dette kan I næppe komme uden at få våde tæer. På hotellet kan I spise middag og besøge hotellets spa, og I vil være mindre end en times kørsel fra Göteborg, hvis I vil nyde byens puls.

Hver morgen serveres en fantastisk morgenbuffet på hotellet, og i hotellets restaurant, Otto's køkken, er det de bohuslänska smage, der dominerer. Hotellet er svanemærket og arbejder bevidst på at tage ansvar for miljøet.

Hotellet har et spa med tre bassiner med varmt, koldt og lunkent vand. Der er også en traditionel sauna, dampbad og et saltrum, hvor I kan indånde de saltede livgivende effekter. Her kan I også nyde behandlinger mod et gebyr. Uden for hotellet er der en sauna og tre boblebade, hvor I kan nyde udsigten over Marstrandsøen. Indenfor gåafstand fra hotellet er der et svømmeområde, hvor I kan tage en dukkert i havet.

Hotellet tilbyder trådløst internet. Hunde er velkomne mod et gebyr, og de har selv deres egen indgang.

Værelser

Hotellet har 144 moderne indrettede værelser med materialevalg der skal føre tankerne hen på drivtræ og grå granit. Alle værelser har eget badeværelse med brusebad eller badekar, skrivebord, lænestol, tv, telefon, pengeskab og hårtørrer.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

50 km fra
Göteborg, Sverige
270 km fra
Helsingborg, Sverige 
360 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Marstrand (0.5km)

Marstrand er en smuk lille by ude i skærgården. Byen er fordelt over to øer. Øerne er forbundet af en færge. Her er sejllads i fokus men der er også et stort udvalg af restauranter, butikker, kulturhistorie og fantastiske omgivelser. Om sommeren trækker området mange besøgende, men det er også et dejligt udflugtsmål resten af året. 

Pater Noster Fyrtårn (61.6km)

På en bilferie til Marstrand i Sverige er det også muligt at tage en bådtur og besøge det gamle Pater Noster fyrtårn, som ligger i havet, kun 5.5 km udenfor Marstrand. Fyrtårnet tændtes for første gang i 1868, men det blev lukket igen i 1977. Efter en grundig renovering fremstår fyrtårnet i dag som nyt og det er åbent for besøgende. Bådturen ud til fyrtårnet tager jer igennem det smukke landskab. 

Marstrand Vandreture (0.5km)

Marstrand er en skøn ferieoplevelse, især om sommeren. Der er mange vandreture på kryds og tværs af øen. Gåturen rundt på øen er ca. 5 km lang. Tag hele familien med på opdagelse og kom helt tæt på den smukke natur og nyd den fantastiske udsigt over skærgården. I kan finde kort over øen og gode råd hos den lokale turistinformation i Marstrand. 

Elin af Marstrand Bådture (0.3km)

Om sommeren kan I tage en bådtur med Elin of Marstrand og opleve smukke Marstrand fra vandsiden. Der er rigtig mange seværdigheder i området og man kan tage en vandtaxi eller en bådtur til flere af dem. Masser af oplevelser venter på jer her!

Carlstens Fæstning (1.3km)

På en bilferie til Sverige kan I besøge den flotte Carlstens Fæstning, som ligger på Marstrandøens højeste punkt. Det var Kong Carl X Gustav der i sin tid besluttede at bygge fæstningen og den har ligget på øen i mere end 300 år. I højsæsonen arrangeres der guidede ture, men det er også muligt at gå rundt på egen hånd. Her kan I tage et skridt tilbage i tiden og lære mere om fæstningens interessante historie. Der afholdes også store fæstningsspil, hvor I kan opleve marcherende soldater, trommeslagere og kanoner.

Kungälv (28.1km)

Tag på en familieferie til Sverige og gå på opdagelse i den spændende historie i Västra Götaland. Besøg den lille by hvis lange historie strækker sig tilbage til 900-tallet. Ifølge historikeren Snorre Sturlasson var dette stedet hvor trekongermødet blev afholdt i 1101, men dengang hed byen Kongahälla. I 1600-tallet brændte træbyen ned, efter at være blevet flyttet tættere på fæstningen. Find en billig sommerferie eller vinterferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en skøn tur i den svenske historie.

Bohus fæstning (29.4km)

Tag på en dejlige kør-selv bilferie til Sverige. Find et billigt nord for Göteborg og besøg Bohus fæstning, som er mere end 700 år gammel. Et besøg her er spændende for både børn og voksne. Her kan I opleve ægte nordiske historier om kongelige, blodige belejringer, hekseprocesser og fangekældre. Det spændende program skaber øjeblikke og erindringer som bliver siddende længe efter. Tag på en guidet tur eller prøv at skyde med bue og pil. Der er masser af børnevenlige hoteller, find dem hos Risskov Bilferie og nyd en skøn familieferie i det svenske på en ægte kør-selv ferie.

Stenungsund (41.3km)

Stenungsund ligger 5 km nord for Göteborg. Stenungsund byder på mange aktiviteter, tæt på havet. Her kan I nyde en svømmetur i havet, smukke klipper, frisk fisk og skaldyr samt flere butikker og restauranter. Stenungsund gæstehavn er et populært rejsemål, hvor I kan sejle og nyde god mad på bryggerestauranten.

På Stenungsund er der meget at opleve. Besøg Stenunge by, en gammel middelalderlig by, der nu tjener som en kulturpark med gårde fra det 18. århundrede. Tag på en spændende fisketur og prøv blandt andet dybhavsfiskeri eller oplev en sæl eller hummer safari. For golfentusiaster er der også en golfklub med en tilhørende restaurant.

Liseberg Forlystelsespark (47.9km)

Find en billig ferie i Sverige og besøg den dejlige by Gøteborg på en kør-selv familieferie med Risskov Bilferie. Når man tænker på Gøteborg, kommer man straks til også at tænke på Liseberg. Det er Nordens størstes forlystelsespark, og her findes masser af oplevelser for hele familien. Om foråret kan I f.eks. nyde Vestsveriges største havemesse, Lisebergs Trädgårdsdagar. Gennem hele sommerperioden er der masser af forlystelser, attraktioner og underholdning samt de berømte og nuttede Liseberg kaniner. I kan også nyde et måltid på en af parkens mange restauranter eller caféer.

At opleve Liseberg er et must – uanset alder. Find børnevenige hoteller og planlæg en billig sommerferie til Gøteborg og omegn med Risskov Bilferie.

Gøteborg (46.8km)

Tag en dag ud af kalenderen, besøg Gøteborg og nyd alt hvad denne Sveriges anden største by har at byde på. I kan slentre langs Avenyn, spise god mad, få en kop kaffe og kigge ind i de hyggelige butikker. I kan også tage en tur ud i skærgården med en af de mange passagerbåde eller besøge Nordens største forlystelsespark Liseberg. Tag familien med på en kør-selv storbyferie til Gøteborg og oplev de mange spændende attraktioner og seværdigheder som Sveriges vestkyst kan byde på.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Quality Hotel 11

4 stjernet ophold i Gøteborg

Gøteborg

Miniferie nær centrum

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x aftenens ret
 • Gratis internet
 • Adgang til motion og afslapningsområde

198,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Bo med udsigt over vandet i Göteborg

Læs mere

Center Hotel

Bo centralt i livlige Göteborg

Gøteborg

Midt i Göteborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x kaffe og kage
 • Beliggende i centrum
 • Mulighed for at stege vafler

217,-
Fra kun
619,-

Vis kort

Lækker storbyferie i Sydsverige.

Læs mere

Hav & Logi

Ophold i 7-personers lejlighed

Vestkysten

Populære rejsemål i Vestkysten

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Slutrengøring
 • Bed linen

2.109,-
Kun
2.289,-

Vis kort

Skærgårdsidyl i Sverige

Læs mere

Hotell & restaurang Solliden

Inkl. halvpension

Vestkysten

Miniferie nær Göteborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

411,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Ro og hygge nær havet

Læs mere

Treetop Spa Hangout & Hotel

Inkl. halvpension

Vestre Götaland

Spa hotel nær Gøteborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis internet og parkering
 • 2 x 2 timers adgang til wellness

412,-
Kun
719,-

Vis kort

Slap af med boblebad og sauna

Læs mere