Miniferie i Nordtyskland på Meinsbur Boutique Hotel

Dansk | DKK

Meinsbur Boutique Hotel

Charmerende hotel med behagelig atmosfære og god mad, tæt på Hamburg

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Grøn natur tæt på Hamburg
 • God mad og moderne boutique-stil
 • Hyggelig og afslappende atmosfære
327,-
3~4 dage fra
1.049,-

Efterår og vinter

Boutiquehotel i Niedersachsen

3 dage
Kun 1.049,- / spar op til 249,-
SPAR
4 dage
Kun 1.499,- / spar op til 327,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x Gourmet morgenmad a la carte
 • 1 x 2-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Meinsbur Boutique Hotel ligger, som blommen i et æg mellem Hamburg og det smukke nordtyske hedelandskab, Lüneburger Heide. Her venter et unikt ophold på et hotel med masser af charme og personlighed, og korte afstande til nogle af Nordtysklands mest populære oplevelser og seværdigheder.

Hotellet tilbyder

Dette charmerende boutiquehotel er indrettet i en historisk stråtækt bygning, og ligger omgivet af en skøn have i den lille nordtyske by, Bendesdorf, i Niedersachsen.

Meinsbur Boutique Hotel adskiller sig på mange måder fra tidens typiske hotelkoncepter, og tilbyder sin helt egen unikke indretning og en hyggelig, autentisk atmosfære.

Et godt eksempel på hotellets eksklusive koncept er morgenmaden, for her bliver der ikke bare stillet en buffet op i en stor spisesal. I stedet tilbyder hotellet et godt og varieret udvalg af gourmetmorgenmad á la carte, som serveres i et hyggeligt og indbydende miljø.

Om aftenen serveres udsøgte måltider med en god blanding af regionale og internationale retter, skabt i det kreative fusionskøkken i hotellets restaurant, ’Restaurant Buur’.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 12 skønne værelser, som alle er renoveret i 2019, og indrettet i et flot og moderne design, med en herlig udsigt enten mod haven eller de grønne skov- og græsarealer. Der er både enkeltværelser og dobbeltværelser til rådighed, og på dobbeltværelserne er der mulighed for at tilføje en ekstra opredning.

Alle værelserne har et skønt naturligt lysindfald og er indrettet med eget badeværelse med badekar eller bruser samt hårtørrer, og udstyret med komfortable senge og fladskærms-TV.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelserne til 1 person er ca. 21m² og er udstyret med fladskærms-tv, skrivebord og boxspring seng (king size). Der er også eget badeværelse med badekar eller bruser og dagslys samt hårtørrer og makeup-spejl.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelserne er ca. 21m² og er udstyret med fladskærms-tv, skrivebord og seng (king size). Der er også eget badeværelse med badekar eller bruser og dagslys samt hårtørrer og make-up spejl. Med mulighed for personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

170 km fra
Puttgarden, Tyskland
190 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
220 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Lüneburger Heide (13.3km)

Tag på en aktiv ferie med familien og nyd det smukke Lüneburger Heide på en kør-selv ferie til Tyskland. Find billige hoteller i området og sæt kursen mod et af de meget naturskønne områder i Tyskland. Lüneburger Heide er velegnet til gå- og cykelture, hvor de dejlige naturoplevelser er en del af ferien. Nyd den friske luft, blomstrende lyng eller et smukt tæppe af frost i vintermånederne. Lüneburger Heide er også populært til rideture på heden, vådområder og ådale. Området er beliggende mellem byerne Hamburg, Hannover og Bremen og er Tysklands største hede. I næsten hundrede år har man forsøgt at bevare områdets naturlige miljø, og Lüneburger Heide består af en række af naturparker og fredede naturområder. Find en billig miniferie eller et weekendophold for hele familien og kom afsted på en aktiv ferie i Lüneburger Heide.

Wildpark Lüneburger Heide (20.6km)

Wildpark Lüneburger Heide er en af Tysklands største zoologiske haver. Her kan I se mere end 1.200 dyr, repræsenteret gennem 140 forskellige dyrearter som sibiriske tigre, moskusokser, elge, bjørne og geder. Parken har en bred vifte af forskellige slags spisesteder, hvor I kan købe alt fra enkle retter til fine madoplevelser. Det er også tilladt at medbringe sin egen frokost i dyreparken. Børnene vil sætte pris på parkens kæmpe legeplads med trampoliner, hængebroer, mini-radiobiler og gode muligheder for at klatre og balancere.

Dat ole Huus (46.1km)

Dat ole Huus er en af de ældste gårde i Lüneburger Heide naturreservat, og giver et enestående indtryk af livet på Heidehof omkring 1850'erne. Her levede mennesker og dyr under ét tag og madlavningen foregik over åben ild. Besøg også fårefolden, der ikke længere er i brug, men i stedet bruges som udstillingslokaler til skiftende udstillinger om kulturen og landskabet i Lüneburger Heide året rundt.

Barfusspark Egestorf (26.1km)

Find børnevenlige hoteller tæt på Barfusspark Egestorf, lidt syd for Hamborg i Tyskland. Her kan hele familien få en unik oplevelse; oplev naturen på en anden måde og hav føddernes velbefindende i fokus. Den ca. 14 hektar store naturoplevelsespark byder på 2,7 km anlagte stier med 60 forskellige forhindringer i naturmaterialer, så masser af mulighed for at få sig en aktiv ferie og parken er det perfekte sted for en skøn gåtur. I parken findes også en lille kiosk, hvor der kan købe forfriskninger. Der er i den grad lagt op til en aktiv ferie i den skønne park. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie.

HafenCity Hamburg (29km)

Tag på storbyferie eller weekendophold og oplev den fantastiske stemning i Hamburg-HafenCity bydelen. HafenCity kombinerer tradition og modernitet i en unik symbiose. En sand arkitektonisk og kulturel fornøjelse! Spændende seværdigheder som Miniatur Wunderland, Elbphilharmonien og steder som det UNESCO-listede varehusdistrikt ”Speicherstadt”, tiltrækker hvert år tusindvis af turister fra hele verden.

Elbphilharmonie (31.1km)

Elbphilharmonie er en arkitektonisk bygning i Hamburg inspireret af havnens varehuse kombineret med moderne glas arkitektur. I bygningen afvikles forskellige koncerter og arrangementer i løbet af året ligesom der findes flere restauranter og barer. Elbphilharmonie Plaza er bygningens offentlige udsigtsplatform i 37 meters højde og herfra har I en fantastisk 360 graders udsigt over Hamburg by og havn. 

Hamburg (29.8km)

Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheder, museer og gastronomi. En god måde at opleve Hamburg på er fra havsiden, ved at springe på en kanalrundfart - men naturligvis anbefaler vi også Hamburg fra landsiden, når man er på ferie i bil! En oplevelse i Hamburg ud over de klassiske storbyfornøjelser er en tur på byens fiskemarked, hvor der naturligvis sælges fisk, men også billigt tøj, stueplanter og dvd’er. De første boder åbner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren.

Hamburg er Tysklands næststørste by og både økonomisk og kulturelt er byen centrum for hele Nordtyskland. Arealmæssigt er byen syv gange større end Paris og mere end dobbelt så stor som London. Det betyder kort og godt, at byen byder på særlig gode forhold for turister. Hamburg er en smuk by fyldt med charmerende områder og ikke mindst et fortræffeligt aftenliv, som ikke er til at komme udenom på storbyferie eller kør-selv ferie i Nordtyskland.

Hamburg Rathaus (30.4km)

Den imponerende rådhusbygning er bygget i neo-renæssance stil i 1897 og er åben for offentligheden. Her kan I både se udstillinger og komme med på en guidet bytur. Rathausmarkt, den store rådhusplads anvendes hyppigt til markeder og koncerter og er man på kør-selv ferie i området, er det værd at tjekke op på, om der skulle foregå noget hér.

AlsterTour (30.9km)

Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en kør-selv sommerferie til Hamborg. Prøv at tage på sightseeing på Alster-floden og se byen og dens mange spændende facetter fra en unik vinkel. Har I lyst til en mere romantisk tur tilbydes en speciel ”Twilight Tour” hvor I vil kunne nyde solnedgangen mellem Jungfernstieg og Harvestehude, i takt med at lysene langsomt tændes rundt om i byen. Find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie.

St. Michaelis Kirke Hamburg (31.3km)

Tag en tur op til barokkirken St. Michaelis, som er Hamburgs vartegn, og se byen fra en helt anden vinkel. Kirken blev bygget mellem 1648 og 1661, og er benene gode, så er der 452 trappetrin, der fører op i kirketårnet, hvorfra der er en helt utrolig udsigt over Hamburg. Tag eventuelt elevatoren op og gå ned, for trapperne løber nemlig forbi de smukke kirkeklokker og den indre mekanik af tårnuret, som er ganske spændende at se nærmere på.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Egon Hotel Hamburg City

Oplev havnebyen Hamburg

Hamborg området

Centralt i Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum
 • Nær offentlig transport

249,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Billigt hotel centralt i Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 4~9.99 år i forældres seng 225kr per nat

Hotel Domicil Hamburg

Miniferie i moderne storby

Hamborg området

Oplev Hamburg

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet
 • Centralt i Hamburg

344,-
Fra kun
669,-

Vis kort

Værelser med høj komfort

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 12~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Landgut Stemmen

Landsbyidyl i Nordtyskland

Lüneburger Heide

Miniferie i Stemmen

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 times brug af keglebane
 • Adgang til sauna og fitness

266,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Miniferie mellem Bremen og Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat