Billig miniferie i Nordtyskland ved Mercure Hotel Greifswald am Gorzberg

Dansk | DKK

Mercure Hotel Greifswald

Nyd et skønt ophold i charmerende, Greifswald, nær centrum og Østersøen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • 4-stjernet hotel i charmerende universitetsby nær havet
 • Feriehygge med god mad og romantik på hotellet
 • Gode udflugter såsom Hiddensee og UNESCO-byen Stralsund
516,-
3~4 dage fra
799,-

Halvpension og gratis minibar

Oplev Greifswald

3 dage
Kun 799,- / spar op til 311,-
SPAR
4 dage
Kun 1.149,- / spar op til 516,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenbuffet
 • 2 x dagens ret
 • Gratis minibar
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Nyd et skønt ophold i den charmerende nordøsttyske universitets- og havneby, Greifswald, på et 4-stjernet hotel med en rolig beliggenhed, tæt på centrum og de lækre sandstrande ved Østersøen. Et ophold på Mercure Hotel Greifswald giver Jer en skøn base i dejlige rammer og tilbyder et ideelt udgangspunkt for en oplevelsesrig ferie i Nordtyskland. Udforsk Greifswalds mange facetter, lige fra byens botaniske have til markedspladsen og museumshavnen. Tag på udflugt og besøg f.eks. den smukke by, Stralsund, eller oplev de skønne øer Rügen, Hiddensee og Usedom.

Hotellet tilbyder

Mercure Hotel Greifswald am Gorzberg ligger i den nordøsttyske universitetsby, Greifswald, blot 5 km. fra Østersøkysten. Det flotte og moderne 4-stjernede hotel indbyder til hyggelige stunder i dejlige omgivelser og tilbyder det perfekte udgangspunkt for en ferie i Nordtyskland. Under opholdet har I bl.a. mulighed for at slappe af med en dejlig tur i hotellets sauna, og nyde et lille afbræk mellem oplevelserne.

Stå op til duften af en dejlig og omfangsrig morgenbuffet, som nydes i hotellets hyggelige omgivelser. Morgenmaden serveres hver dag kl. 06.00 - 10.30.

Om aftenen serveres retter fra regionen i hotellets nydelige restaurant ’Aquarell’, som er åben alle dage fra kl. 18.00 til 22.00. Til restauranten hører også en stor lækker terrasse med en dejlig udsigt, hvor I kan nyde maden, når vejret er til det.

I har mulighed for, at runde en dejlig og oplevelsesrig dag af med en drink i hotelbaren ’Atelier’, som er indrettet i ægte pub-stil, og indbyder til hygge og samtale. Baren byder på på drinks, øl, vin og snacks og er åben hver dag fra kl. 17.00.

I har mulighed for at leje cykler ved hotellet så I let og hurtigt kommer rundt i byen og ud til stranden. Der er gratis offentlig parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Mercure Hotel Greifswald har 113 værelser, som alle tilbyder 4-stjernet komfort og faciliteter. Hotellets standardværelser er 21 m² og tilbyder eget bad og toilet, TV, telefon samt gratis minibar. Der er både ryger- og røgfri værelser til rådighed.

Der er ikke familieværelser til rådighed, men har I børn med i alderen 6-14 år, kan I bestille to dobbeltværelser ved siden af hinanden med plads til 4 personer.

Værelsestyper *

Standard dobbeltværelse

1 / 3
Standard dobbeltværelset på ca. 22m2 er indrettet med dobbeltseng, skrivebord, telefon, satellit kabel TV, fri WIFI, 1 flaske mineralvand samt ensuite badeværelse med bruser.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Enkeltværelse (ikke-ryger)

1 / 2
Enkeltværelset på ca. 22m2 er indrettet med dobbeltseng, skrivebord, telefon, satellit kabel TV, fri WIFI, 1 flaske mineralvand samt ensuite badeværelse med bruser.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

100 km fra
Rostock, Tyskland
290 km fra
Puttgarden, Tyskland
360 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Stralsund (42km)

Den hyggelige tyske by Stralsund ligger ved Østersøkysten og byder velkommen med oplevelser for hele familien. Byens gamle del er i dag at finde på listen over UNESCOs verdens kulturarv og her finder I spændende bygninger helt tilbage fra middelalderen samt nye moderne tiltag anført af det nye, moderne havmuseum "Ozeaneum".

I Stralsund er I tæt på den eneste bro, der forbinder det tyske fastland med den naturskønne ø, Rügen. På Rügen kan I bl.a. tage turen til Jasmund Nationalpark og opleve de imponerende kridtklinter ved kysten. Her findes også Hitlers fascinerende feriecenter, Koloss von Prora. Nazisterne opførte det enorme feriecenter og badeland mellem 1936 og 1939. Anlægget består af identiske boligblokke og viser tydelig tegn på Det tredje riges arkitektur.

Marienkirche (42.2km)

Stralsunds største kirke er Marienkirche, og det er svært ikke at få øje på den prægtige bygning midt i Stralsund. Det er også den næststørste gotiske murstenskirke i hele den baltiske region. På en ferie i egen bil kan I nemt gøre et stop og tage en tur op i det høje tårn via den smalle vindeltrappe, der bare bliver ved og ved. Endelig slutter de høje trin men afløses af endnu en gang ´trappebestigning´ indtil udsigtsplatformen i det 104 meter høje kirketårn endelig nås, en tur på lidt over 366 trin. Men det kan virkelig betale sig, fordi udsigten over byen og vandet er imponerende. Kan dog ikke anbefales, hvis nogen i familien lider af højdeskræk. På ferier i bil er det nemt at komme ud og opleve en masse og hos Risskov Bilferie kan I bestille et billigt hotelophold til turen.  

HanseDom (43.9km)

På familieferie i Nordtyskland kan I besøge det store wellnesscenter- og vandland HanseDom. Her findes sjove oplevelser for både børn og voksne. Der findes endda mulighed for massage- og spabehandlinger. Der er også et sportscenter, hvor I kan få pulsen op med aktiviteter inden for boldsport, klatring og mere til.

Usedom (66.3km)

Et andet skønt udflugtsmål er Usedom. Den, set med tyske øjne, relativt store ø byder på vidunderlig natur, strande og et rigt dyreliv. Her findes også gode muligheder for jagt og fiskeri. På Historisch-Technisches Information Centre i Peenemünde berettes der om tyskerne tekniske krigsførelse under anden verdenskrig. Størstedelen af Usedom tilhører Tyskland, mens den sydøstlige del er polsk.

Rügen (74.2km)

Rügen, Tysklands største ø, som også kaldes for Tysklands Riviera. Øen er et yndet turistmål, først og fremmest på grund af de billedskønne fiskelandsbyer, den lækre natur og de kilometerlange sandstrande på øens sydøstlige bred. Oplev hvide kridtklinter samt pragtfulde søer og bøgeskove. Spender en aktiv dag med cykling, vandring, fiskeri eller kobl af i Østersøens friske vand.

På øen finder I naturligvis mange hyggelige restauranter, hvor I kan nyde øens lokale specialiteter. Besøg også Binz, den største kurby på Rügen. Langs byens billedskønne gågade kan I besøge nogle af de butikker, som findes i byen. Ved den lange strandpromenade finder I spahuse og pensionater.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Hafenresidenz Stralsund

Lige ved strandpromenaden

Østersøkysten

Oplev smukke Stralsund

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Bykort med byvandringsruter

161,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Hotel med fitnesscenter og restaurant

Læs mere

Hotel Wreecher Hof

Inkl. 2 x 2-retters menu

Rügen

Inkl. en flaske vin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis internet og parkering

Fra kun
919,-

Vis kort

Miniferie på Rügen

Læs mere

Hotel Apfelblüte

Inkl. halvpension

Nordsøkysten

Tæt på Stralsund

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet og parkering

346,-
Fra kun
599,-

Vis kort

Tæt på betagende Stralsund

Læs mere

Soibelmanns Hotel Rügen

Inkl. halvpension

Mecklenburg-Vorpommern

Miniferie på Rügen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til pool, sauna og fitness
 • Gratis internet

237,-
Fra kun
699,-

Vis kort

Familievenligt sportshotel på Rügen

Læs mere

Parkhotel am Glienberg

Inkl. halvpension

Østersøkysten

Oplev Zinnowitz

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Kaffe og te
 • Entré til spa
 • 1 x lille gave

174,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Hold sommerferie i Tyskland med familien

Læs mere