Risskov Bilferie har gode priser på miniferie

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Miniferie

Bestillingskoden er nu aktiv

Miniferie

Husker man at leve nok? Det er måske et underligt spørgsmål, og det kan være svært at svare på. For hvad er nok? Hvordan kan det måles? Sandheden er, at det kan det ikke. Hvad der er nok for nogen er måske ikke nok for andre. Så hvorfor stille sådan et spørgsmål? Hvis der er ikke er noget svar, er spørgsmålet vel ligegyldigt?

Hos Risskov Bilferie mener vi bestemt ikke, det er ligegyldigt. For selvom der ikke er noget rigtigt svar, så er det et spørgsmål, der aktiverer nogen bestemte tanker i os. Nogen tanker som vi måske lidt glemmer at tænke I vores stressede hverdag.Tanker om livskvalitet, livsnydelse og glæde. Både for os selv, men især også i samvær med dem vi holder af. For er det ikke det, som livet handler om? Det mener vi hos Risskov Bilferie. Derfor har vi gjort det nemmere for Jer at komme væk fra hverdagen og få lidt kvalitetstid sammen.

Og med Risskov Bilferies gode tilbud behøver I ikke vente på den planlagte sommer- eller vinterferie. Vi har sørget for gode løsninger til billige priser, sådan at I kan komme afsted, hvornår det skulle være. Så hvorfor ikke tage på en miniferie, eller måske på en forlænget weekend, til en af vores mange destinationer I Danmark og Europa? Vi har sørget for mange forskellige slags ophold og ture, sådan at der er noget, der passer til lige præcis jer.

 Ønsker I et spaophold med sauna, pool, massage og hvad der ellers høre til, så har vi lavet aftaler med hoteller, der har lige præcis dette. Så hvorfor ikke tage en miniferie med ren forkælelse? Skal det bare være et weekendophold, så foreslår vi, at I vælger en af vores hoteller I Danmark eller Nordtyskland. Her kan I billigt få et ophold med nydelse og luksus. 

Er I mere til hygge i landlige omgivelser med god mad og en venlig lokalbefolkning? Så vil vi foreslå et kroophold på en af vores mange hyggelige kroer.Her kan I få ren afslapning og ro med et par dage, hvor tingene går I jeres eget tempo. Lej et værelse på en hyggelig kro. Spis en lækker morgenmad og gå en lang tur i det flotte nærmiljø. Eller udnyt, at I er på ferie i egen bil og tag en shoppetur i den nærmeste storby. Tricket er nemlig, at man ikke behøver at bo I storbyen, for at få en spændende dag i den.

Men man kan jo også tage på en rigtig storbysferie, hvis det er det man ønsker.Her har vi lavet aftaler med et stort udvalg af hoteller i København, så I for en god pris kan besøge vores dejlige hovedstad. Så vælg en af vores hoteller her, og få et ophold der byder på masser af shoppemuligheder på strøget. Spis på en af hovedstadens mange fine kvalitetsbeviste restauranter, eller vælg en af vores hoteller, hvor I får både morgen- og aftensmad. På den måde kan en kvalitetstur til København gøres ganske billigt. Der er altså ikke noget, der holder jer tilbage for at tage en hurtig tur til byen.Og imens I er her, kan I se steder som Christiansborg, Runde Tårn og Den Lille Havfrue. Og er det sommer, så skal I da lige en tur med kanalrundfarten. Med denne hyggelige bådtur igennem Københavns kanaler, vil byen åbne sig for jer på en ny måde.Men nu er København jo ikke den eneste storby, hvor vi har hoteller. Med Risskov Bilferie kan I billigt få en weekendtur I flere af Europas mange storbyer.

Hvorfor Ikke tage på Shopping I Hamborg? Eller nyde arkitekturen I Berlin? Hvad med en hurtig tur til Rom så I kan se de mange historiske ikoner med egne øjne? Eller hvad med en spændende tur til Prag, som af mange bliver beregnet som Østeuropas smukkeste by?

Måske en romantisk tur til Paris? Her kan I gå hånd i hånd, imens I betragter så smukke bygninger som Eiffeltårnet og Notre-Dame domkirke. Tag ind og besøg Louvre museum, som er verdens mest besøgte museum. Her kan I bland andet se romerske, etruskiske, græske, Islamiske og egyptiske antikviteter. Samt så berømte malerier som Friheden fører folket på barrikaderne, Medusas Tømmerflåde, Napoleons Kroning, Grande Odalisque, Mona Lisa og mange andre.

Eller hvad med en hurtig tur til en af vores nordiske naboer? Her kan I tage en lille kør-selv ferie enten i egen bil eller måske på cykel til Helsingbog. I denne smukke by kan I kigge på butikker og nyde den dejlige svenske mentalitet. Alternativt kan I tage ind i landet og opleve de svenske skove. Lad bilferien gå hen over Hirtshals, hvor I kan tage færgen til Kristiansand i Norge. Her kan I, hvis I har børnene med, få en sjov dag I Dyreparken, eller I kan tage på teater og koncerthuset Kilden. Og når I kommer i egen bil, hvorfor så ikke udforske mere af dette fantastiske land, der med sine bjerge, søer og skove, er en af verdens vidundere? Kør op I fjeldene og nyd udsigten over en natur, der er mildest talt bjergtagende.

Vi har altså gjort hvad vi kunne for gøre det nemt for Jer at tage en pause fra hverdagen og komme lidt væk. Hvor I så tager hen, og hvad for en slags ferie I ønsker, det er op til Jer. Men med vores store udvalg af forskellige ophold, så er der i hvert fald rig mulighed for, at I også finder noget, der passer lige præcis til Jer.

Så vent ikke til i morgen med hvad I kan gøre i dag. Find det sted I altid har ønsket at besøge. Tag et øjeblik og husk tilbage på steder som har haft speciel betydning for jer. Måske er det på tide at gense det? Og denne gang med familien? Hvad det end er der trækker, så pak bilen og kom af sted. Vi lever kun én gang, så lad os få det hele ud af det.