Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Miniferie Danmark

Bestillingskoden er nu aktiv

Miniferie Danmark

Overvejer I en miniferie? Så er I kommet til det rigtige sted. Man behøver nemlig slet ikke tage så langt for at få en rigtig god pause fra hverdage.

Så tag et ekstra kig på Danmarks mange spændende områder. Om I så er til storbysferie med butikker, muser og et pulserende byliv, eller om I mere er til Danmarks mange idylliske landsbyer tæt på skøn natur, så kan I finde det her.

Og for dem der ønsker et spa ophold med forkælelse, så har vi her sørget for at få nogen rigtig gode aftaler hjem, sådan at I kan få en rigtig luksusferie til en god pris.

Og til jer der er på udkig efter et hyggeligt kropophold med god dansk mad i smukke naturlige omgivelser, så har vi her lavet aftaler både på Sjælland, Fyn og Jylland, samt mange af Danmarks mindre øer.

Men var det en storbysferie I var ude efter, så bliver vi selvfølgelig nødt til at nævne København. Få en miniferie til kongerigets hovedstad og få nem adgang til Tivoli, Den lille Havfrue, plus selve København by. Her kan I kigge på butikker langs strøget, se Rundetårn og er det sommer, så kan I gå en Romantisk tur i Kongens Have eller tage en tur på Kanalrundfarten.

Eller hvad med et weekends ophold I Nordsjælland? Her kan I udnytte at I er på ferie i egen bil og køre en tur langs strandvejen imens I nyder udsigten over de smukke strande. Her vil I finde mange små lystbådshavne, hvor bådens ejer sidder på dækket med et glas vin imens de, ligesom Jer, nyder den smukke solnedgang.

Med et weekendophold I Nordsjælland bør I også besøge byer som Hillerød, hvor I kan se Frederiksborg Slot, samt Fredensborg, hvor I vil finde Fredensborg Slot. Desuden skal I huske at tage en smut forbi Luciana Museum for moderne kunst.

Tager I en rejse til Jylland, er der her et så stort udvalg af idylliske byer, at det kan være svært at vælge.

I kan tage nordpå til Skagen og opleve dette fantastiske sted, hvor et lyst sceneri har inspireret en hel generation af malere.

Eller I kan tage ned sydpå, hvor I kan besøge naturområder som Skjerns Enge.

Eller tag på en bilferie til Fyn og oplev så fantastiske byer som Nyborg, hvor I kan se Nyborg Slot eller Svendborg, som må ligge i toppen når det kommer til rangering af Danmarks idylliske byer.

Der er altså masere af muligheder for en hel fantastisk miniferie I vores dejlige kongerige. Så pak bilen og kom af sted. Der er helt sikkert et sted, I endnu ikke har været. Eller måske et sted som I trænger til at gense.