Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Miniferie Skagen

Bestillingskoden er nu aktiv

Miniferie Skagen

Oplev den gule landsby lige ved heden, der hvor havene mødes.

Kom på miniferie, eller måske bare et weekend ophold, til denne fantastiske by hvis unikke stemning ikke kan findes nogen andre steder i Danmark. Få en by der er kendt for en fantastisk natur, sin specielle kunst og sine fantastiske badestrande.

Tag på en bilferie til Danmarks top og oplev landets største vandreklit, Råbjerg Mile.

Denne klit er som en gigantisk rullende ørken der, langsomt, men sikkert, bevæge sig hen over landet. Den er 35 til 40 meter høj og bevæger sig omkring de 15 meter mod nordøst hvert år.

Når I går igennem denne miniørkens utallige sandbanker, så føles det vitterligt, som befinder I jer i et helt andet land.

Ud over Råbjerg Mile så vil et ophold her på Skagen, også kunne byde på en tur til Danmarks nordligste punkt, Grenen. Her kan I opleve den fantastiske følelse af at stå med et ben i hvert hav. Det er nemlig her at Skagerrak og Kattegat mødes.

Grenen har desuden mange spændende fugle, og er I fugle interesserede er der her endnu grund til at pakke bilen og komme af sted.

Desuden er Skagen jo kendt for sine mange Skagen malerier, og der er da også mange museer og gallerier her, som det i den er grad er værd at besøge.

Der er altså massere af grunde til at besøge Skagen. Derfor har vi sørget for at lave forhandlinger med forskellige hoteller, sådan at I kan få et fantastisk ophold der også kan gøres billigt. Så er I på udkig efter en weekendtur med massere af smuk natur og kultur, så kan en kør selv ferie til Skagen være det rigtige valg for Jer.