Billig Miniferie i Sønderjylland

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Miniferie Sønderjylland

Bestillingskoden er nu aktiv

Miniferie Sønderjylland

Er I på udkig efter en miniferie, der byder på fantastisk natur og en hel speciel dansk kultur? Så er en rejse ned igennem det smukke Sønderjylland noget for Jer.

Sønderjylland har utroligt meget at byde på, og er perfekt for Jer der ønsker et weekendophold eller et hyggeligt kroophold med god mad omgivet af smuk natur.

Ved en weekendtur I denne skønne del af Danmark vil I opleve en dansk kultur, der ligger tæt på Tysklands grænse og hvor der til den dag i dag stadig er et tysk mindretal bland dens befolkning.

Dette skyldes at Danmark først fik denne del af Danmark tilbage i 1920, hvor det ellers havde været Tysk siden 1864.

Ved et ophold I det Sønderjyske kan I få fantastiske oplevelser med en utrolig smuk natur, og flotte strande. Her kan I for eksempel tage en tur til vadehavet, hvor I kan se det fantastiske naturfænomen Sort Sol. Eller I kan tage en tur i båd ned af Skjernsenge og se den smukke fauna langs floden.

Foruden natur og skønne mennesker så vil en hurtig tur til det Sønderjyske også være ideelt for Jer, der er interesserede I gamle slotte og Danmark historie. Her kan I opleve alt fra en levende gengivelse af krigen i 1864 til slotte som Koldinghus, Sønderborg Slot og Augustenborg Slot.

Så er I på udkig efter en rigtig spændende kør-selv ferie, så pak bilen og kom af sted, for en bilferie til Sønderjylland venter på jer.