Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Miniferie Sjælland

Bestillingskoden er nu aktiv

Miniferie Sjælland

Er I på udkig efter en miniferie eller et weekendophold, hvorfor så ikke tage et kig på Sjælland.

Når man tænker Sjælland, så tænker man selvfølgelig først København, og det er ikke uden grund. Hovedstaden er nemlig uden lige i Danmark, når det kommer til udvalg af butikker og shoppemuligheder. Her kan I se på mærkevare på strøget, eller I kan gå ned af de mange sidegader og finde specielbutikker.

Og er I på en weekendtur til denne fantastiske storby, så skal I da også lige en tur forbi Tivoli. Her kan I prøve forlystelser, og se de mange smukke lys og dekorationer. Og det er nærmest lige meget om I kommer om sommeren eller om vinteren, så er der her noget at se.

Men nu er Sjælland jo meget mere end København, og I kunne måske i stedet ønske jer et hyggeligt kroophold ved en af Sjællands mange små idylliske byer.

Eller måske dejlig rejse til Nordsjælland? Her kan I opleve de lyse strande langs strandvejen og besøge museer som Louisiana, og slotte som Frederiksborg Slot, og Dronningens eget Fredensborg Slot.

Så er I på udkig efter et dejligt ophold med by, strand, kultur og historie, så er en hurtig tur til Sjælland noget for Jer.