Sommerferie ved stranden på Morada Hotel Arendsee

Dansk | DKK

Morada Hotel Arendsee

Charmerende hotel direkte ved stranden i Külungsborn

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Suveræn beliggenhed direkte ved stranden
 • Familievenligt hotel med afslapning og aktiviteter
 • Ferie i en skøn maritim atmosfære
479,-
3~8 dage fra
1.169,-

Inkl. halvpension

Entré til KÜBOMARE

3 dage
Fra 1.169,- / spar op til 110,-
SPAR
4 dage
Fra 1.639,- / spar op til 204,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x 1 dagsbillet til KÜBOMARE
Risskov Pakken

Inkl. halvpension

5 nætters special

6 dage
Fra 2.519,- / spar op til 453,-
SPAR
8 dage
Kun 4.319,- / spar op til 479,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

6 dage inkl.

 • 5 overnatninger
 • 5 x morgenbuffet
 • 5 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x 1 dagsbillet til KÜBOMARE
 • 1 velkomstdrink
Risskov Pakken

Morada Hotel Arendsee har en suveræn beliggenhed direkte ved strandpromenaden i den eftertragtede nordtyske badeby, Kühlungsborn. Her er der lagt op til en uforglemmelig ferie fyldt med sommer, sol og strand i maritime og stemningsfulde omgivelser. Spis dejlig mad og slap af med wellness på hotellet, tag en slentretur langs strandpromaden og nyd den friske havluft og tag på udflugt til en af de mange spændende byer, som ligger indenfor kort afstand af hotellet.

Hotellet tilbyder

Kühlungsborn er en af de mest populære badebyer i Mecklenburg-Vorpommern, idet den på charmerende vis kombinerer de gode gamle dages atmosfære med nutidens moderne komfort, og med sin maritime stemning og det maleriske udsyn over Østersøen, er det ganske enkelt et helt ideelt sted for sommer, sol og badeferie. Og med et ophold på Morada Hotel Arendsee bliver beliggenheden ikke meget bedre. Hotellet ligger nemlig direkte på den eftertragtede Ostseeallee, blot nogle få meter fra den seks kilometer lange sandstrand, ved Tysklands længste strandpromenade.

Under opholdet har I mulighed for at slappe af i det indbydende wellness-område, hvor der både er sauna og solarium. I kan også dyrke fitness i hotellets motionsrum, som bl.a. har to ergonomiske motionscykler. Hotellet har desuden et legerum, hvor børnene kan boltre sig og en hyggelig sommerterrasse, hvor der er lagt op til masser af hygge og minderige aftener.

Skulle I være så uheldige at få en skylle under opholdet, kan I tage en tur i Kübomare, som er en 3.000 m² stor indendørs wellness- og fritidsverden, hvor I bl.a. finder swimmingpool med havvand, boblebad, sauna og relaxområde. Kübomare ligger bare to kilometer fra hotellet.

Hotellets nydelige restaurant strækker sig over to niveauer og tilbyder både morgenmad og aftensmad, mens der i løbet af dagen kan findes snacks til den lille sult. Restauranten er indrettet i et skønt maritimt tema, som sætter en hyggelig stemning for måltidet. I hotellets døgnåbne lobbybar kan I desuden slappe af med en øl eller cocktail.

Der er gode parkeringsforhold ved hotellet, som kan benyttes mod et mindre gebyr. Under opholdet har I adgang til gratis trådløst internet.

Værelser

Morada Hotel Arendsee har 60 komfortable og lyse værelser. Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet, behagelige senge, skrivebord, fladskærms-TV, radio, telefon og hårtørrer samt et hyggeligt siddeområde. Alle værelserne er let tilgængelig med elevator.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 3
Det komfortable lyse dobbeltværelse er udstyret med komfortable senge, skrivebord, fladskærms-TV, radio, telefon og et hyggeligt siddeområde. Det private badeværelse har både WC og hårtørrer og der er nem adgang til værelserne med elevator. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

35 km fra
Rostock, Tyskland
190 km fra
Puttgarden, Tyskland
270 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Kübomare (1.4km)

Kübomare er et 3.000 m² stort indendørs wellnesscenter, hvor I bl.a. finder swimmingpools med havvand fra Østersøen samt et stort sauna-og relaxområde. Vandtemperaturen i de to swimmingpools er ca. 29 °C. Den ene swimmingpool måler 25x12,5 meter og her har I plads til en god svømmetur. I den mindre swimmingpool kan I slappe af med massagedyser og bablebad. Saunaområdet byder på hele syv forskellige saunaer, bl.a. finsk sauna, dampbad, biosauna, Kajütensauna, isbad, fodbad, relaxområde og sauna bar. Der findes også saunaer og oplevelsesbade udenfor.

Heiligendamm (9.6km)

En lille fin by ved kysten. I klart vejr bør I kunne se til Danmark fra badebroen. Kysten er fin og en gåtur værdig. Når man er på bilferie hér, bør man også tage en tur forbi Galerie Orangerie eller, hvis man vil ud på bølgen blå, booke en tid til windsurfing.

Wasserkunst (40.8km)

I den sydøstlige ende af pladsen ligger den spektakulære brønd eller vandkunst, som man kalder den. Brønden, som er i hollandsk renæssancestil, blev bygget fra 1579-1602 efter planer af Phillipp Brandin fra Utrecht.

De 12 søjler af kalksten bærer et smukt kobbertag, og oven på dette står en sekskantet lanterne. Indtil 1897 leverede brønden drikke- og brugsvand til omkring 220 husholdninger gennem vandledninger af træ.

Rostock (29.3km)

Rostock er en charmerende middelalderby, der i dag desuden er en levende universitetsby. Rostock ligger placeret ved vandet, hvilket giver både masser af lys og luft og i sidste ende liv. Desuden har Rostock en charmerende bymidte med et stort, langt strøg, der byder på masser af indkøbsmuligheder. Denne indrammes af to byporte. Når I besøger Rostock, skal I kigge efter de gamle bygningsværker og selvfølgelig besøge den levende havn. Brug også en eftermiddag til at tage turen ud til yderhavnen Warnemünde, hvor I finder helt fantastiske badestrande.

Wismar (42.3km)

Wismar er en af de gamle hansestæder, og her finder I udover den historiske bykerne den gamle middelalderhavn, som stort set er intakt. Byen er præget af mange imponerende købmandshuse, hvoraf mange har karakteriske takkede gavle, som vender ud mod gadesiden.

Se den gamle havn, Nikolai kirken, St. George og St. Mary's kirke. I 2002 blev de historiske dele af Wismar optaget på UNESCO's liste over verdens kulturarv. Midt i Wismar ligger den smukke markedsplads, som med sine 10.000 m2 er en af de største i Nordtyskland. Ud til pladsen ligger en række statslige bygninger, heriblandt byens rådhus. I den store og smukt restaurerede rådhuskælder ses udstillingen "Bilder einer Stadt", som beskriver byens udvikling gennem tiden.

Julemarked i Rostock (31.4km)

Nordtysklands største julemarked ligger i Rostock, hvor der hvert år bliver opsat 300 boder på Neuer Markt i hjertet af byens historiske centrum. Markedet, der strækker sig helt fra Neuer Markt til Kröpeliner Tor og byens havn, har masser af levende musik og aktiviteter for børn og voksne. Hvert år ankommer Julemanden med enten slæde, skib eller bus, og i weekenden opføres der eventyr på en scene midt på markedet, mens de voksne kan more sig med bueskydning og øksekast. Julemarkedet er delt op således, at den store plads på Neuer Markt er fyldt med underholdning, sang, aktiviteter, gøgl og forlystelser, mens boderne er placeret langs byens hyggelige netværk af gågader hele vejen ned til havnen.


Gå ombord i de mange boder som byder på lækre traditionelle julegodter, med brændte mandler, glühwein og masser af lokale specialiteter. De lokale lækkerier tæller bl.a. både røget pølse, fisk og Schmalzkuchen. Markedet er et af de mest traditionelle og magiske julemarkeder i hele Nordeuropa og er særligt populært blandt skandinaviske besøgende.

Det er nemt og bekvemt, at kombinere julemarkedsbesøget med mere traditionel shopping i den smukke hansestad. Boderne er nemlig opstillet tæt på byens gågader med masser af butikker, restauranter og caféer, hvor I kan finde masser af dejlig mad og gode muligheder for julegaveindkøb. Også Rostocks mange spændende seværdigheder har I let adgang til, at besøge mens I alligevel befinder Jer i byen. Oplev f.eks. vartegnet; den smukke Petri kirke med sit spir på hele 117 meter eller besøg Nordeuropas ældste universitet fra 1419.

Tag med hele familien på billig bilferie til Rostock i julen, og nyd godt af et af Risskov Bilferies mange tilbud. Med mange forskellige hoteller både i og i udkanten af Rostock, har I alletiders mulighed for at finde det helt rigtige ophold til Jeres ønsker og behov. 


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Wyndham Garden Wismar

Ophold med halvpension

Østersøkysten

Historiske Wismar

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis internet

444,-
Fra kun
849,-

Vis kort

Lækker wellness

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel Dieksee

Inkl. 3-retters menu

Holsteinische Schweiz

Velvære i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til wellnessafdeling
 • 1 fl. vand+frugt på vær. (til deling)

316,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Se Kiel og Lübeck

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse (landside)
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 180kr per nat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 360kr per nat

Golden Tulip Lübecker Hof

Ophold med morgenbuffet

Østersøkysten

Historiske oplevelser

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

581,-
Fra kun
769,-

Vis kort

15 minutter til den gamle bydel

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 20% rabat