Aktiv ferie i Telemark på Morgedal Hotel

Dansk | DKK

Morgedal Hotel

Ideel base for aktiv ferie for hele familien både sommer og vinter

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Suveræn placering i hjertet af Telemark
 • Fri adgang til wellnessområdet med pool og sauna
 • Perfekt for både vandreture og skioplevelser
450,-
3~4 dage fra
1.479,-

Inkl. halvpension

Miniferie i hjertet af Telemark

3 dage
Fra 1.479,- / spar op til 287,-
SPAR
4 dage
Fra 2.199,- / spar op til 451,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis adgang til pool og fitness
 • Gratis parkering og internet
Risskov Pakken

Tag til Telemark og nyd et 4-stjernet ophold på det historiske Morgedal Hotel, som tilbyder alletiders familievenlige rammer med wellness, fitness, sport, dejlig mad og masser af fantastisk natur. Her har I den perfekte base for aktiv ferie, både sommer og vinter!

Hotellet tilbyder

Morgedal ligger i hjertet af Telemark lige ved siden af E134, og er således et helt perfekt rejsemål for en kør-selv ferie i Norge. Her finder I det historiske Morgedal Hotel med rødder helt tilbage til 1935. Bygningen er senere blevet udvidet i flere omgange, og har hele vejen op til nu fulgt med i udviklingen, både hvad angår komfort og modernitet, men samtidig altid med stor respekt for den gamle sjæl.

Under opholdet her har I fri adgang til hotellets spaafdeling med indendørs pool, sauna, boblebad, koldtvandsbassin, løbebånd og motionscykler. Derudover er det også muligt at bestille spabehandlinger mod et gebyr. Hotellet er yderst familievenligt, og tilbyder også et indendørs legerum hvor børnene kan hygge sig.

Morgedal er en ideel base for aktiv ferie, både sommer og vinter. Om sommeren kan I nyde hotellets have og store udendørs område med bålsted, minigolf og multibaner med mulighed for at spille fodbold, basket og tennis. Derudover er der lagt op til masser af herlige vandre- og cykelture i Telemarks fantastiske natur. Samtidig ligger hotellet også tæt på en sø med badestrand.

Om vinteren står den på herlige skioplevelser, og I finder bl.a. en børnebakke med skilift lige ved siden af hotellet. Der er også bare en kort gåtur fra hotellet til museet ’Norsk Skieventyr’.

Hver morgen serveres en dejlig morgenmad i de hyggelige rammer, og om aftenen kan I nyde lækre, lokale retter i restauranten, med mulighed for udeservering om sommeren. Hotellet har også en bar hvor I kan runde dagen af med en drink. Her huses også live musik på udvalgte datoer.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets værelser er komfortable og rummelige, og I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser, Superior værelser og familieværelser med en eller to ekstra opredninger.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 4
Flot og lyst enkeltværelse med eget bad og toilet, behagelig enkeltseng, skrivebord, sofa eller lænestole og fladskærms-TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 5
Flot og lyst dobbeltværelse med eget bad og toilet, komfortabel dobbeltseng eller to sammensatte enkeltsenge, skrivebord, lænestole og fladskærms-TV. Det er muligt at booke dette værelse med en eller to ekstra opredninger (familieværelse).
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior værelse

1 / 3
Flot, lyst og ekstra rummeligt dobbeltværelse med eget bad og toilet, behagelig dobbeltseng, skrivebord, sofagruppe og fladskærms-TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

130 km fra
Larvik, Norge
200 km fra
Kristianssand, Norge
260 km fra
Stavanger, Norge
300 km fra
Bergen, Norge
430 km fra
Göteborg, Sverige
650 km fra
Helsingborg, Sverige 
750 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Seljordfestivalen (17km)

Seljordfestivalen afholdes hvert år i juli og byder på gode gamle balkoncerter med blandt andre det kendte orkester Ole Ivars og Vikingarna. Der er dybe traditioner for folkemusikken i Telemark, og i løbet af sommerdagene trækker det omkring 10.000 af besøgende til hovedscenen.

Resten af året er der mindre arrangementer med musik fra dance bands. Spørg eventuelt på jeres hotel, og de vil kunne fortælle jer hvor der er musik og dans i nabolaget.

Telemarkskanalen (17.9km)

Den tidligere hovedvej mellem Kristiania og Bergen var en vandvej i Midt-Telemark, der blev døbt Telemarkkanalen. Det nærmeste bryggeri fra Vrådal ligger kun otte kilometer væk, i Spjotsodd.

Gå ombord på et af de tre passagerskibe der også sejler videre til det berømte Kviteseid. Kanalturen starter i Skien og fortsætter gennem Ulefoss, Lunde og videre til Kviteseid og Dalen. Der er også en kanaltur der starter fra Akkerhaugen i Sauherad og sejler videre til Lunde.

Rideture i Kviteseid (25km)

Skulle der være lyst til en ridetur i skoven, så kan det arrangeres hos Straand Hestesenter, som holder åbent hver dag fra kl. 10.00 - 17.00. Hestene fodres fra kl. 13.00–15.00.

Bådtur med M/S Fram (25.1km)

Der er altid et godt rejsetilbud hos Risskov Bilferie, så hvorfor ikke planlægge en bilferie i Norge og oplev den smukke og storslående natur i Telemark på en billig kør-selv ferie til Norge. Afsæt en dag til en tur med veteranbåden 'M/S Fram' fra Vrådal. Båden sejler ind i indsøerne Nisser og Vråvatn og der er også indlagt sluseture. Veteranbåden M/S Fram sejler fra maj til oktober, så gå ikke glip af den skønne tur, når turen går til Vrådal.

Vrådal (25.9km)

Vrådal er en lille landsby i Telemark amtet og der bor ikke mere end måske lidt over 500 indbyggere i dette lille idylliske område. På trods af det, har der i hundredevis år kommet mange besøgende, først og fremmest for at opleve naturen, med skønne vandreture, badestrande og gode muligheder for at sejle. Men der kan også plukkes bær, der kan løbes på ski, cykles og ikke mindst er skoven og bjergene de store trækplastre, hvor friluftsfolket kan boltre sig med masser af suveræne udendørsaktiviteter. Der er flere markerede løjper, og med lidt hjælp fra GPS´en er det nemt at finde endnu flere attraktive steder, klar til at blive udforsket.

På med sneskoene i Kviteseid (29.1km)

Det er ikke alle, der som nordmændene, er født på ski, og hvis det med skiene ikke er det helt store, så findes der heldigvis også andre måder, at komme frem i sneen på. Så hvis drømmen om at få en oplevelse i vinterlandskabet ligger og lurer, så prøv en 'trugetur' eller en tur med snesko på. Sneskoene kan lejes på Quality Straand Hotel, som også organiserer sneskosture rundt i Kviteseid.

Sneskoene har en stor bæreflade, men man skal lige vænne sig til at gå i sneen med dem først. Sneskoene skal faktisk bare spændes på fødderne med et par remme og gummisnore, og så er I klar til en vandretur i sneen. Sneskoen var faktisk forgængeren til skiene og blev udviklet for mange tusind år siden af nordfolket, som også havde behov for at komme over sneen på to ben, i et rimeligt tempo.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Norefjell Ski & Spa

Wellness midt i naturen

Hallingdal

Luksusophold i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

541,-
Kun
1.479,-

Vis kort

Spahotel i naturskønne Norge

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~16.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat
 • Barn 17~99.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat

Arendal Herregaard Spa & Resort

Inkl. 5-retters menu

Agder

Wellness i Sydnorge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 5-retters menu
 • 1 x velkomstdrink (alkoholfri)
 • Adgang til spa afdeling
 • Gratis parkering

659,-
Kun
1.549,-

Vis kort

Unik atmosfære

Læs mere