Billig miniferie nær Randers på Motel X

Dansk | DKK

Motel X

Enkelt og komfortabelt budgethotel med mad hos Memphis Mansion

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

3.5 / 5

Highlights

 • Ophold til super pris med mange attraktioner i nærheden
 • 2-retters middag inkluderet på Memphis Mansion
 • Tæt på Djurs Sommerland og Randers Regnskov
1.364,-
3~6 dage fra
649,-

2-retters menu på Memphis Mansion

Hotel 5 min. fra Randers

3 dage
Fra 649,- / spar op til 509,-
SPAR
4 dage
Fra 839,- / spar op til 794,-
SPAR
5 dage
Fra 1.049,- / spar op til 1.059,-
SPAR
6 dage
Fra 1.219,- / spar op til 1.364,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

2-retters menu på Jensens Bøfhus

Hotel 5 min. fra Randers

3 dage
Fra 899,- / spar op til 433,-
SPAR
4 dage
Fra 1.129,- / spar op til 683,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x 2-retters menu på Jensens Bøfhus
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Motel X er et hyggeligt budgethotel fra 2010, beliggende lidt udenfor Randers centrum, og her tilbydes I en enkel, men nydelig base for et ophold til en virkelig god pris. Vælg mellem to hotelpakker med dejlig mad inkluderet, og tag afsted på alletiders billige kør-selv ferie i Østjylland.

Hotellet tilbyder

Hotellets placering lige syd for Randers giver jer et væld af muligheder, hvad enten I er til shopping, kultur, natur eller action, og de pæne værelser kan bookes med plads til op til fem personer, ideelt for en herlig familieferie. Udforsk Aarhus eller besøg Djurs Sommerland eller Randers Regnskov, og skulle I have lyst til at overraske ungerne med en tur i Legoland, så ligger det også indenfor en overskuelig køreafstand. Hotellet tilbyder rabat på billetterne til Djurs Sommerland - spørg i receptionen for mere information.

Det er også helt oplagt at besøge Memphis Mansion, som er Danmarks eneste Elvis-museum. Udefra ligner det en tro kopi af Kongen af Rock ’n Rolls’ berømte villa i Memphis, Tennessee, og indenfor er der både museum dedikeret til Elvis’ liv, såvel som den hyggelige amerikanske diner ’Highway 51’, hvor hotelpakkens inkluderede aftensmad nydes.

Hver dag serverer hotellet en dejlig morgenmad, som omfatter et udvalg af forskellige produkter såsom friskbagt brød, ost, pålæg, syltetøj, frisk frugt, kaffe, te, juice og mælk. Aftensmaden serveres som nævnt hos Memphis Mansion.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets værelser er pæne og rene, og tilbyder enkle men komfortable rammer for opholdet. Der kan vælges mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og dobbeltværelser egnet til tre eller fire personer, samt familieværelser med plads til fem personer.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Alle de lyse værelser er udstyrret med bad og toilet, sengelinned og håndklæder, Wifi og 32 tommers tv. Sengene er med allergivenlige dundyner.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Lyst dobbeltværelse med eget bad og toilet, sengelinned, håndklæder, behagelige senge med allergivenlige dundyner og 32" fladskærms-TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

3-personers dobbeltværelse

1 / 2
Lyst dobbeltværelse, egnet til tre personer, med eget bad og toilet, sengelinned, håndklæder, behagelige senge med allergivenlige dundyner, køjeseng og 32" fladskærms-TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

4-personers dobbeltværelse

1 / 2
Lyst dobbeltværelse, egnet til fire personer, med eget bad og toilet, sengelinned, håndklæder, behagelige senge med allergivenlige dundyner, køjesenge og 32" fladskærms-TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

5-personers familieværelse

1 / 3
Lyst familieværelse til fem personer, med eget bad og toilet, sengelinned, håndklæder, behagelige senge med allergivenlige dundyner, køjesenge og 32" fladskærms-TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Randers Regnskov (6.9km)

Besøg en helt anden verden. Sådan føles det nemlig, når turen går til Randers Regnskov. Den varme og fugtige luft blandes med lyden fra skummende vandfald og de mange dyrelyde, som giver genlyd i den tropiske regnskov i Randers. I de grønne omgivelser venter der masser af spændende oplevelser. Se små og meget flittige bladskærermyrer, mens de saver bladene i småstumper eller hils på de flotte jaguarer, der er med til at gøre tropeeventyret til en helt speciel oplevelse. Besøg de store kontinenter Afrika, Sydamerika og Asien eller prøv en tur ind i det frygtede Slangetemplet.

Memphis Mansion (3.7km)

Memphis Mansion en oplagt destination på en billig bilferie i Danmark. Benyt også muligheden for at spise frokost på Graceland, der i det ydre er en kopi af Elvis Presleys hus i Memphis, Tennessee. Inde i huset finder I verdens eneste museum udenfor USA om Elvis, hans musik og hans liv.

Gammel Estrup (18.2km)

Besøg herregårdsmuseet Gl. Estrup, der ligger i skønne omgivelser i udkanten af Auning, og som er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde. Gl. Estrup stammer helt tilbage fra 1300-tallet og var gennem mere end 600 år ejet af én af Danmarks rigeste slægter i 1600- og 1700-tallet. I dag er herregården et spændende museum, som på enestående vis maler et billede af de danske herregårde og det liv, der blev levet blandt herskab og tjenestefolk i århundreder.

Djurs Sommerland (32.7km)

Har I børnene eller børnebørnene med på Djursland, så er det oplagt at tage en tur i Skandinaviens største sommerland, Djurs Sommerland. Det store område byder på sjove forlystelser til både store og små, skønne grønne arealer, hvor I kan nyde frokosten samt et stort vandland, som uden tvivl vil bringe glæde hos de mindste. Når entréen er betalt er det gratis at prøve alle forlystelser.

Aarhus (34km)

Find en bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv oplevelse rundt i hele landet. Aarhus har mange plusser og er også kendt som 'smilets by', og her finder I et hav af kulturelle oplevelser, shoppingmuligheder og gastronomiske oplevelser.

I Aarhus kan I bl.a. besøge det flotte kunstmuseum Aros, gå en tur ved Moesgaard museum, besøge Tivoli Friheden eller Den gamle by. Ja, mulighederne er mange for en begivenhedsrig dag.

I kan også tage en dag fyldt med shopping i byens utallige butikker og nyde en forfriskning på et cafébesøg. Find jeres sommerferie, vinterferie eller efterårsferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Aarhus med hele familien.

Naturhistorisk Museum Aarhus (32.5km)

Der er fire store permanente udstillinger i museet samt skiftende særudstillinger, fyldt med oplevelser og spændende rejser rundt i naturens forunderlige verden. Kom tæt på dyrene på den afrikanske savanne, eller hvad med en tidsrejse igennem den danske natur, fra istiden og frem til i dag.

Besøg udstillingen ´AnimaliA´, der giver et indtryk af dyrenes overlevelse, et besøg der giver et anderledes syn på evolutionen. Gå endelig ikke glip af ´Den Globale Baghave´, som er en interessant udstilling om den biologiske mangfoldighed. Naturhistorisk Museum Aarhus er landets næststørste af sin art og rummer over 5.000 forskellige dyr. Få en spændende introduktion til videnskabens resultater i den naturhistoriske forskning, og bliv overvældet over detaljerne i den spændende rejse i vores allesammens forunderlige natur.

Den Gamle By (33.7km)

Tag på en forrygende tidsrejse midt i Aarhus og besøg Den Gamle By, som er en helt unik oplevelse. Oplev mennesker, som de levede i slutningen af det 19. århundrede i det levende museum eller hvad med en tur i hestevognen? Besøg også den ældste del af Den Gamle By og nyd en ægte dansk minikøbstad med alt, hvad der hører til af boliger, butikker og værksteder. Bygningerne kommer fra byer i hele Danmark og er så blevet genopført på museet. På Festpladsen kan der spilles keglespil eller måske kunne en tur på stylter være et sjovt indslag. Prøv en tur i luftgyngerne eller i karrusellen.

Tivoli Friheden (35.9km)

Den skønne forlystelsespark ligger i udkanten af Århus midtby og tilbyder det, de fleste familier kigger efter, når de er på ferie. Sjove og morsomme oplevelser, der helst skal indeholde masser af aktiviteter og skøre forlystelser. Faktisk ligger forlystelsesparken i gåafstand fra centrum af Århus. Der er flere rutsjebaner, 40 forlystelser, forskellige boder og en legeplads. Prøv Cobraen, som er den vildeste rutsjebane på stedet. Men overvej først lige om det er sejt at suse afsted med hovedet nedad, med 70 km i timen, og samtidig lande sig nogle gode 4,5G kurver. Når spændet er sat, er der ingen vej udenom, og det går hurtigt! Men nu er det selvfølgelig ikke alt sammen adrenalin og fart. Der er også Bille By, som er en lille bydel, der henvender sig til besøgende med små børn, som blandt andet kan prøve Bisværmen, og for de lidt ældre, på mellem 5 og 8, er der mulighed for at tage eget kørekort og derefter køre rundt i de små el-biler. I Tivoli Friheden er alle, uanset alder, garanteret en rigtig sjov dag, med masser af oplevelser, både hurtige og mindre hurtige.

Vikingecenter Fyrkat (35.2km)

Tag på en bilferie i Danmark og oplev landets spændende historie med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller til en sommerferie, vinterferie eller efterårsferie og kom afsted på oplevelse til Fyrkat som blev opført omkring år 980 under den danske vikingekonge Harald Blåtand. Borgen eksisterer ikke længere, men ringvolden, der markerer byens størrelse, kan stadigvæk opleves. Bag volden var der bygget 16 langhuse, som i dag er markeret med hvide sten og lige uden for volden er der bygget en tro kopi af et langhus, der måler næsten 29 meter i længden og som er bygget udelukkende i egetræ.

De arkæologiske fund, der er gravet op omkring borgen og ved gravene kan opleves på Hobro Museum. Besøg også Vikingegården, der med sine ni huse samt smedje udgør en stormandsgård, som de så ud, dengang Harald Blåtand var konge. Vikingecenter Fyrkat gemmer på en masse oplevelser og egner sig glimrende til en familietur, også med de helt små. Planlæg den perfekte kør-selv ferie med familien og lær mere om den spændende danmarkshistorie på turen.

Kalø Slotsruin (34.3km)

Tag på bilferie i Danmark og find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie ved Kalø. Her er der også lagt op til en aktiv ferie, med masser af natur. Nyd den godt 1/2 km gåtur ud til Kalø Slotsruin, som er ligger i Kalø Vig, Midtjylland.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Aars Hotel

Kunst & kulturhistorie i Himmerland

Limfjorden

Minipris til Aars

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

723,-
Fra kun
769,-

Vis kort

Vanvittig feriepris i Jylland!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Dania

Hovedret i Brasserie Underhuset

Østjylland

Centralt i Silkeborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 hovedret i Brasserie Underhuset
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

449,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Midt på Silkeborg Torv

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat

Comwell Rebild Bakker

Inkl. 2 x 2-retters menu

Nordjylland

Aktiv ferie i Rebild

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

Fra kun
1.169,-

Vis kort

Sport og Natur Oplevelse

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 270kr per nat