Aktiv ferie i Norge på Myrkdalen Hotel

Dansk | DKK

Myrkdalen Hotel

Fantastisk natur og masser af aktiviteter uanset årstid

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Luksus ophold i hjertet af den norske fjord
 • 850 m2 stor pump track bane ved hotellet
 • Uforglemmelige vandre- og cykelture
453,-
3~5 dage fra
1.169,-

Ophold med morgenbuffet

Aktiv ferie

3 dage
Kun 1.169,- / spar op til 302,-
SPAR
4 dage
Kun 1.749,- / spar op til 372,-
SPAR
5 dage
Kun 2.319,- / spar op til 453,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x Dagens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Tilbring nogle uforglemmelige dage på en aktiv ferie i Norge - uanset årstiden. Myrkdalen Hotel har en helt perfekt beliggenhed ved det største skiresort i hele Vestnorge, og er derfor også alletiders udgangspunkt for en skiferie for hele familien. Om sommeren er der lagt op til vandre- og cykelture, spændende udflugter og masser af andre aktiviteter i det omkringliggende landskab.

Hotellet tilbyder

Myrkdalen Hotel har en skøn beliggenhed i Voss og tilbyder ski in- ski out-adgang til Vestnorges største skiresort! Her findes et væld af familievenlige skiområder med moderne faciliteter, mange forskellige løjper og pister i varierede sværhedgrader samt mere end 25 km. langrendsruter indenfor kort afstand. Alt dette, og meget mere, gør Myrkdalen Hotel til det helt perfekte sted at holde skiferie i Norge. Men også i årets øvrige sæsoner har området masser at byde på. Når de blanke snelandskaber forvandler sig til smukke, grønne omgivelser med rullende bakker, idylliske dale og frodige skove, er Myrkdalen nemlig helt perfekt til vandre- og cykelture, kajak og mange andre spændende aktiviteter for hele familien. Tag f.eks. på en herlig tur med Flåmsbanen, besøg Sognefjorden eller Nærøyfjorden som ikke ligger langt fra hotellet.

Det moderne hotel er yderst børnevenligt og har hele to legerum, hvor ungerne kan hygge sig under opholdet.

Hver morgen serveres der en omfattende og velsmagende morgenbuffet i hotellets hyggelige restaurant. Hotellet har hele tre restauranter; Myrkdalsstovo på 1. sal som serverer et udvalg af salater, burgers, supper og meget andet, Restaurant Nuten som ligger på 2. sal og tilbyder en skøn udsigt, som kan nydes sammen med maden og Restaurant Tunet, som er en familievenlig restaurant, hvor der serveres lækre pastaretter og stenovnsbagte pizzaer.

I lobbyen finder I Salto Bar, hvor I kan nyde en drink foran pejsen og hvor der også serveres små måltider til at stille sulten. Og sluttelig er der Pudder Aprés-ski, som er kendt for sin suveræne after-ski-stemning og som byder på snacks og forskellige drikkevarer.

Der tilbydes gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets 112 moderne værelser er indrettet med egetræsmøbler i et brunt, beige og gråt tema, som skaber en elegant og komfortabel atmosfære under opholdet. Der findes både enkeltværelser og dobbeltværelser såvel som dobbeltværelser med op til tre ekstra opredninger. Samtlige værelser har en skøn udsigt enten over skiresortet eller dalen nedenfor hotellet. Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med hårtørrer, telefon og TV.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

130 km fra
Bergen, Norge
320 km fra
Stavanger, Norge
420 km fra
Larvik, Norge
450 km fra
Kristianssand, Norge
650 km fra
Göteborg, Sverige
875 km fra
Helsingborg, Sverige 
975 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Myrkdalen Fjellandsby (0.3km)

Når der ikke er sne nok på de andre skipister, vælter de oftest i sne i Myrkdalen Fjellandsby i Vestlandet. Byen ligger en halv time nord for Voss og to timers kørsel fra Bergen, ikke langt fra Sognefjorden og Nærøyfjorden. I forlængelse af nedbøren i de østlige bjergområderne følger der store mængder sne, som er med til at forlænge vintersæsonen.

Har I prøvet at stå på ski før? Myrkdalen Fjellandsby har sin egen skiskole med dygtige skiinstruktører. Prøv langrend, slalom, snowboard, telemark og "sitski" med ledsager for handicappede. Der er noget for enhver smag – og en dejlig varmestue, hvor I kan få varmen efter en skøn dag på ski.

Den syngende norske bjergdialekt gå igen både på pisterne og i de lækre bjerghytter som ligger spredt ud over bjergsiden, der byder på 22 pister med forskellige sværhedsgrader, både til de yngste og den ældre generation. Med sine 1060 meter har Myrkdalen Fjellandsby rigtig gode muligheder for at stå på ski off-piste.

Der er sket meget i Myrkdalen Fjellandsby i løbet af de sidste femten år. Nye skisportssteder er dukket op, flere skilifte, fulgt af flere grillsteder og hyggelige restauranter. Vælg mellem et traditionel spisested, med bar og en dejlig sofa foran den knitrende pejs, familievenlige pizzas eller en bjerghytte hvor I kan holde en lille picnic, der er mange muligheder at vælge imellem.

Husk at tjekke vejrudsigten før I begiver jer ud på ski, og undgå de dage, hvor der er meget tåget. Start tidligt på dagen og nyd de mange timer i den skønne pulversne.


Magiske hvide grotter (27.6km)

Bag en enkelt trædør gemmer der sig en hel verden af gamle minegange i det helt specielle bjerg, som ligger 6 km fra havnen i Gudvange i Veslandet. Det er her de Magiske hvide grotter gemmer sig. I de underjordiske gange i bjerget er der store mængder af anortosit, som igen indeholder plagioklas, og det er denne bjergart, som lyser op i de gamle miner, når regnvandet har vasket det rent og giver et helt specielt hvidt skær.

Mens I bevæger jer igennem minegangene, en tur på ca. 350 meter, bliver I mødt af levende fakler, farvet projektørlys og Griegs symfonier som baggrundsmusik – en helt speciel oplevelse.

De Magiske hvide grotter kan besøges i perioden maj til september i grupper på 20 personer eller flere. Der serveres forfriskninger i den store sal, hvor der også er bænke beklædt med renskind. Oplagt til at få hvilet fødderne mens I nyder en kop kaffe og de spændende omgivelser.

Hvis I holder bilferie i området, er der direkte adgang til de Magiske kvite grotter fra E16, som forbinder Stalheim, Gudvangen og Flåm.

Njardarheimr (35.6km)

Det er lang tid siden at de første vikinger slog sig ned i Gudvange, i det smukke og vilde Nærøyfjord. I dag er der vokset en ny vikingeby op ved siden af færgehavnen i Gudvangen mellem Flåm og Voss på E16. Stedet hedder Njardarheim og her får I muligheden for at rejse ca. 1000 år tilbage i tiden, helt tilbage til vikingetiden og muligheden for at opleve hvordan livet artede sig i en rigtig vikingeby.

Tag på bueskydning og lær hvordan vikingerne støbte økser. Når vikingerne ikke dyrkede jorden, brugte de blandt andet tiden med at afholde bydekampe mellem de stærkeste mænd. Ellers gjaldt det ridning, kapløb og knivkast. Vikingerne spillede også skak, og der var vist en historie om de norske guder Thor og Odin en lørdag aften. Der blev også læst poesi og der blev spillet på fløjte, tromme, lur eller mundharpe.

Tag hele familien med på denne vikingeoplevelse i naturen og nyd et par timer som rigtige vikinger. Børn under 4 år kommer gratis ind med voksen ledsager. Her kan I også høre de spændende historier fra vikingetiden fortalt af vikingbyens helt egen chef. Læg også vejen forbi Heidrun i Njardarheimr, hvor der serveres vikingefisk, suppe med groftbrød, hjemmelavede pølser med kål, brød med laks og meget andet godt fra vikingetiden.

Når der blev serveret grød i vikingetiden, var det en festlig begivenhed, mens dem der var bedre stillet kunne købe mere eksotiske krydderier end blot salt og ramsløg. Honning blev brugt i stedet sukker, og ingen spiste kartofler på det tidspunkt. Maden blev lavet ved pejsen i langhusene og derefter blev det hele sat på bordet på én gang. Vikingene var for det meste selvforsynende landmænd der spiste kød og fisk – både saltet og røget. Når man gæstede vikingerne, lød traktementet på surmælk, øl eller stærk, hjemmebrygget mjød ved rigtig festlige lejligheder.

Det er muligt at parkere bilen lige udenfor Njardarheimr, og der er også 2 ladestationer til elbiler. Fra Gudvangen er det nemt at komme til og fra Njardarheimr. I kan også nyde en spadseretur langs Nærøyfjorden og mærke duften af basilikum og timian som vokser vildt i området. Det forlyder at de stammer helt tilbage fra vikingetiden, og det skulle være ganske vist!

Gammelost i Ostebaren i Vik (38.1km)

Gammelost eller «gamalost», som det hedder så fint lokalt, er en traditionsrig norsk delikatesse. Det er en fersk mugost med rødder helt tilbage til vikingetiden og serveres gerne på fladbrød med smør og tyttebær. Den magre ost indeholder kun 1% fedt og 50% protein, og på ostebaren i Vik kan I smage på gammelosten og lære mere om dens historie og hvordan den bliver produceret.

Fjordcruise Nærøyfjord (Gudvangen-Flåm) (41km)

Det måtte komme, emissionsfri sightseeing i Nærøyfjord. Oplev fjordkrydsturen i Nærøyfjord som sejles mellem Gudvangen og Flåm og nyd stilheden, mens skibet lister gennem fjorden, som også er på UNESCO's liste over Verdensarv. Det er usædvanligt smuk oplevelse, I sent vil glemme.

Nærøyfjorden er en smal fjord med en længde på 19 km i Aurland, Sogn og Fjordane. Fra Aurlandsfjord går Nærøyfjord videre til Gudvangen.

Oplev de smalle fjordområder og se de isolerede bugter i dalene, der ligger mellem vandfald og bjerge der rejser sig 1.700 meter over havets overflade.

Se skyerne danse langs de stejle bjergsider, mens fjordlandskabet venter på solens stråler. Lytter I godt efter kan I næsten høre lydende fra de tidigere stenalderbeboere i Nærøyfjorden fra dengang da jægerne jagede vildt i de barske bjerge.

Når vinteren kommer, er den uendeligt stille i Nærøyfjord, som kun afbrudt af krusninger på overfladen mens røgen fra skorstenene stiger til vejrs fra de omkringliggende gårde.

Flåmsbanen (54.6km)

At rejse med tog er nu noget helt andet. I kan nyde landskabet på nært hold også selvom der er fart på. Flåmbanen er en jernbanestrækning som nok hører blandt de smukkeste i verden. Turen går gennem 21 tunneler og meget stejle strækninger ved Flåmdal i Aurland, Son og Fjordane. Der skal to lokomotiver til at bremse toget på turen ned til Flåm, så stejlt er det. Når turen går mod Myrdal, snegler togvognene sig op ad den stejle bjergside, hvilket bestemt ikke gør turen mindre spændende.

I dag er Flåmsbanen en af ​​Norges største turistattraktioner, men den smukke natur i fjorden og bjergkæden har trukket folk fra nær og fjern, længe før jernbanen blev bygget i første halvdel af det 20. århundrede.

For at komme frem til Flåmsbanen skal I tage E16 fra Oslo mod Bergen. Toget kører langs den smalle og frodige Flåmdal fra Myrdal stationen som ligger i en højde af 867 meter på det høje bjerg til Flåm stationen ved Sognefjorden. Det er langt til nærmeste storby, men det er nemt at komme til Flåm med tog, bil og båd.

Tag med Flåmbanen gennem den smalle dal gårde og de traditionelle røde lader. Kør gennem tunneler i det udhulede bjerg og forbi imponerende vandfald. Længere oppe på bjerget kan det være, at I kan spotte de græssende gederne. På turen kan I høre om Flåmsbanens historie på en højttalerguide der understøtter 15 forskellige sprog. Få strukket benene, når toget stopper ved Kjosfossen og spis lidt frokost på Café Rallaren i den gule stationsbygning ved Myrdal. Prøv en gammeldags 'rallar-suppe' og afrund måltidet med en friskbagt panna cotta med brun ost selvfølgelig.

Og som om det ikke var nok, fordi I kan også tage Flåmsbanen til Myrdal og tage turen ned ad Rallarvegen på cykel. Det var oprindeligt en vej som blev lavet i forbindelse med opførelsen af ​​bjergbanen. I dag er Rallarvegen en af ​​Norges mest populære cykelstier, og den løber parallelt med Flåmsbanen.

Flåms Jernbanemuseum (54.8km)

Selvfølgelig har verdens måske nok mest spektakulære jernbanestrækning sin helt egen personlige historie. Et besøg på Flåms Jernbanemuseum kan i så fald lette lidt på nysgerrigheden. Museet fortæller nemlig den spændende historie om byggeriet af den 20 km lange jernbanestrækning, med de 20 tunneler og en stigning på 870 meter, som blev bygget i midten det 20. århundrede. 

Det var et kæmpe opgave især i betragtning af, at man dengang ikke havde adgang til de moderne hjælpemidler der bruges i dag. Her handlede det om hårdt fysisk arbejde, hvor man sprængte sig gennem de stejle klippesider i Flåmdalen og fik lagt skinnerne på plads i tunnelerne – alt i alt et glimrende stykke ingeniørarbejde. Faktisk er der så stejlt, at der skal to lokomotiver til at bremse på turen ned mod Flåm. 

I 1980 bestemte det Norske Stortinget, at Flåmbanen skulle kunne håndtere 22.000 passagerer om året. Men i dag er der lant flere rejsende på Flåmsbanen, som løber mellem Flåm og Myrdal.

Der er gratis adgang på Flåms Jernbanemuseum, som selvfølgelig er placeret i byens gamle togstation.

Vandreruter i Balestrand (55.3km)

Find billige hoteller til ferien i Norge hos Risskov Bilferie. Det smukke land byder på mange muligheder både til sommerferie, efterårsferie og vinterferie. Hold en aktiv ferie i Balestrand, hvor der findes et netværk af afmærkede vandreruter. De er mærket med farverne orange, gul, blå eller rød, og har varierende sværhedsgrader. Der er bænke placeret langs de overkommelige ruter, så der er rig mulighed for at slå sig ned og få pusten igen. Find børnevenlige hoteller til turen og kom afsted i eget tempo med hele familien. 

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Norefjell Ski & Spa

Wellness midt i naturen

Hallingdal

Luksusophold i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

541,-
Kun
1.479,-

Vis kort

Spahotel i naturskønne Norge

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~16.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat
 • Barn 17~99.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat

Spåtind Fjellstue

Hyggeligt bjerghotel i Norge

Innlandet

Idylliske Synnfjellet

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis lån af kajak
 • Gratis parkering og internet

356,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Familievenligt bjerghotel i Norge

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 65% rabat
 • Barn 7~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 14~15.99 år i ekstra opredning 35% rabat