Tag på miniferie på Nescio Hotel Groningen

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Nescio Hotel Groningen

Oplev universitetsbyen Groningen og De Vestfrisiske Øer

Rolig beliggenhed udenfor Groningen
Hyggelig og indbydende atmosfære
Byliv med kultur, historie og shopping
 • 450 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 440 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 490 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Tæt på universitetsbyen Groningen, venter en skøn miniferie på Nescio Hotel Groningen. I Groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret fra 1635 eller opleve Vadehavet og de Vestfrisiske øer. 

Hotellet tilbyder  

Det tre-stjernede Nescio Hotel Groningen byder jer velkommen i deres hyggelige atmosfære. Hotellets restaurant byder på dejlig mad, og i hotellets bar kan I sidde og nyde en kop kaffe eller en øl efter en lang dag. Hvis vejret er til det, kan I sidde ude på hotellets terrasse eller gå en tur i haven.   

Værelser  

Alle de hyggelige værelser er indrettet med eget bad og toilet, telefon og fjernsyn.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 3,15 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Ekstra opredning er kun muligt for børn til og med 12 år.
Børn under 3 år opholder sig gratis på hotellet, men barneseng koster 7,5 euro per ophold.

Vis flere

Værd at se

 • Kanalrundfart i Groningen (6.6 km)

  Find en kør-selv ferie til Holland hos Risskov Bilferie. Velegnet til både en sommerferie og vinterferie, og der er masser at opleve. Kør-selv til Groningen fra og oplev den smukke by fra en helt anden vinkel med en sejltur på kanalerne, der løber gennem byen. Rondvaartbedrijf Kool arrangerer kanalrundfart med guide af en times varighed. Bådene afgår fra museumsbroen i centrum af Groningen. Find en billig ferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og sæt selv tempoet og varigheden. Besøg Groningen på en ægte kør-selv bilferie.

  Kanalrundfart i Groningen
  Oplev Groningen fra en anden vinkel på en kanalrundfart.
 • Groninger Museum (7.0 km)

  Groninger Museum er en farverig bygning designet af Alessandro Mendini. Museet ligger lige ved siden af Groningens Hovedbanegård og kanalerne. På museet kan I se udstillinger om byens og provinsens historie og kultur med både arkæologiske fund og portrætmalerier fra tidligere århundreder, billedkunst, mode og design.

  Groninger Museum
  Groninger Museum er placeret på byens charmerende kanaler
 • Groningen (7.1 km)

  Universitetsbyen Groningen er blevet kåret til Hollands bedste bycentrum i 2005-2007. På lang afstand ses Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet. Gør jer selv den tjeneste at gå op i tårnet for at opleve en flot udsigt over Groningen og byens omegn. Frokost kan med fordel nydes i Goudkantoor (”Guldkontoret”) fra 1635. Bygningen fik sit navn fra en kontrolmyndighed for guld og sølv, som i 1800-tallet fandtes her og i dag findes der en restaurant i bygningen. I de såkaldte A-kvarterer findes bygninger fra 1100-tallet – som på den tid fungerede som pakhuse til Hanseforbundet. I dag er de fleste af disse 200 huse beboede ejendomme. At mere end en fjerdedel af byens befolkning, som udgøres af 180.000 indbyggere, består af studerende sætter definitivt sit præg på denne perle i det nordlige Holland. Et sydende studenterliv er som regel med til at bidrage til et ligeså sydende natteliv. Groningens klubber bestemmer selv, hvornår de vil lukke – at se mennesker gå direkte fra diskoteket til arbejdet er derfor ikke et sjældent syn! Hvis I er til nyskabende former og inspirerende kunst er Groningen byen til dette, da mange af de førende navne inden for moderne arkitektur er repræsenterede her. Groninger Museum er værd at besøge. Ikke blot på grund af de interessante udstillinger, men også på grund af bygningen i sig selv: en herlig blanding af farver og former.

  Groningen
  Groningen hører til blandt Verdens mest cykelvenlige byer og huser et bredt udvalg af kultur
 • Martinikirken (8.9 km)

  Tag på billig bilferie i Holland og besøg Martinikirken. Kirken blev opført helt tilbage i det 9. århundrede og ligger midt i Groningen. Kirken er karakteriseret ved sit imponerende 95 meter høje tårn - det højeste tårn i Groningen. Der er 311 trappetrin til toppen og herfra får I en fantastisk udsigt over byen og området.

  Martinikirken
  Besøg Martinikirken som ligger midt i Groningen i Holland.
 • Aduard (16.0 km)

  Aduard er en charmerende lille landsby, som er en del af Zuidhorn kommune. Byen daterer tilbage fra år 1192, da Cistinerordnen grundlagde munkeklostret Aduard. Siden da har byen haft vokseværk og er den dag i dag groet til en størrelse på ca. 2360 indbyggere, der alle bor rundt om klostret.

  Aduard
  Aduard
 • Drents Museum (21.1 km)

  Midt i centrum, i den hollandske by, Assen, finder I Drents Museum som huser hele 4.600 m² af fascinerende arkæologi, nutidsrealisme og smukke kunstværker fra årene 1885 - 1935 samt forskellige udstillinger f.eks. om Kinas guldaldertid, vikingerne og Sovjetmyten. Museet, som åbnede i 1854, er et oplagt besøgsmål for de som interesserer sig for kunst, kultur og historie. 

  Drents Museum
  Drents Museum åbnede i 1854 og huser en varieret og spændende samling af kunst, kultur og historie
 • TT Circuit Assen (28.6 km)

  Oplev suset og den karakteristiske kombination af lyden, duften og adrenalinen på én af Verdens bedste motorsportsbaner! Banen er beliggende i Drenthe-provinsen i det nordlige Holland, hvor den store og prestigefyldte MotoGP-event, Dutch TT, årligt har fundet sted siden 1925. Gennem det meste af året (april – oktober) er TT Circuit Assen vært for en lang række forskellige motorløb - i flere forskellige klasser - hvor Dutch TT, sidst i Juni, som årlig kulmination og højdepunkt på sæsonen, gang på gang trækker fulde huse med op mod 100.000 tilskuere. Der venter altså en helt unik oplevelse og atmosfære for enhver med interesse for motorsport og ikke mindst motorcykelsport. 

  TT Circuit Assen
  Få en helt unik oplevelse med motorsport på TT Circuit Assen
 • Wildlands Adventure Zoo Emmen (50.7 km)

  Hollands største dyrepark, hvor I kan komme helt tæt på alverdens eksotiske dyr. I kan blandt andet opleve løver, elefanter, isbjørne og meget mere. I kan komme helt tæt på dyrene i de forskellige dele af parken, hvor I kan sejle imellem dem i Junglen. Kør også imellem dem på Afrikas slette.

  Wildlands Adventure Zoo Emmen
  Besøg Holldands største dyrepark, Wildlands Adventure Zoo Emmen
Vis flere

Kort

Nescio Hotel Groningen
Emmalaan 33 9752 KS Haren

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~2.99 år i babyseng 100% rabat
Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat