Bilferie til Niebieski Art Hotel & Spa

Dansk | DKK

Niebieski Art Hotel & Spa

Oplev den 700 år gamle saltmine med Risskov Bilferie

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Herlig restaurant med forsmag for økologiske produkter
 • Spa- og wellnessafdeling med sauna, dampbad og massage
 • Gratis WiFi og 32" LCD TV
226,-
3~4 dage fra
1.149,-

Ferie på 5-stjernet hotel

Kultur i Krakow

3 dage
Fra 1.149,- / spar op til 221,-
SPAR
4 dage
Fra 1.619,- / spar op til 226,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 fl. vand på vær. til deling
Risskov Pakken

På det fem stjernede Niebieski Art Hotel & Spa bliver I budt velkommen i moderne rammer, af det venlige personale, som altid er klar med hjælp og rådgivning.

Hotellet tilbyder

I hotellets restaurant Vanilla Sky serveres der lækre kulinariske retter og i køkkenet er der stort fokus på at anvende gode økologiske produkter i tilberedningen. Maden er inspireret fra det traditionelle Middelhavskøkken og tilføjet et pift af polske krydderier - denne unikke kombination vil I ikke opleve andre steder. Til maden kan I vælge imellem et bredt udvalg af forskellige vine. Der bliver desuden serveret traditionelt polsk brød fra hotellets eget bageri. I kan også nyde maden på terrassen, hvorfra der er en fantastisk udsigt til floden Vistula. I restauranten står et Yamaha Gran Touch piano og her bliver der givet live koncerter hver søndag imellem 14.00-16.00.

Den eksklusive spa afdelingen er indrettet i hjertet af hotellet og her kan I koble af i rolige og afslappende omgivelser. I kan benytte de forskellige spabade, sauna og dampbad. I spa behandlingerne anvendes moderne kosmetologi kombineret med effekten fra forskellige farver og dufte. Det er også muligt at bestille massage og ansigtsbehandlinger. Fuldend behandlingen med en frisk kop urtete.

Der er adgang til internettet på hotellet.

Værelser

Hotellets dobbeltværelser er 25 m2 og indrettet, med respekt for miljøet, i lyse og moderne rammer. Alle værelser er udstyret med minibar, værdiboks, 32" LCD tv, telefon. Værelserne er allergivenlige. 

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 7
Dobbeltværelse med eget bad og toilet med hårtørrer. Værelset er udstyret med fladskærms-TV med satellitkanaler, elkedel, minibar, skrivebord, opholdsområde, air condtion og gratis WIFI. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

825 km fra
Rostock, Tyskland
975 km fra
Puttgarden, Tyskland
1025 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Kazimierz (4.6km)

Kraków er en gammel og historisk by som ligger i den sydlige del af Polen, hvor det næsten grænser op til Slovakiet. Find en billig kør-selv ferie hos Riskov Bilferie og tag på en rigtig familieferie til Krakov i Polen. Besøg Kazimierz-kvarteret som er Krakows jødiske kvarter og bestemt fortjener et besøg. Her er den gamle synagoge, som nu huser et jødisk museum. Det var her at Schindlers liste blev optaget, instrueret af Steven Spielberg med Liam Neeson, Ralph Fiennes, Ben Kingsley på skuespiller listen. Filmen vandt ikke mindre end syv Oscars. Siden det 13. århundrede har jøderne spillet en vigtig rolle i udviklingen af byen, men under anden verdenskrig blev Kazimierz omdannet til en ghetto, indbyggerne blev senere flyttet til en ny ghetto på den anden side af floden Podgorze og derefter videre til koncentrationslejrene.

I dag er der små gallerier, sjove butikker, genbrugs butikker samt flere barer og restauranter. Det er et virkelig livligt område. Find en billig sommerferie sydpå hos Risskov Bilferie og bestil et hotel med børnerabat i området. Der er masser af børnevenlige hoteller og gode muligheder for også at få sig en aktiv ferie, med masser af friluftaktiviteter.

Krakow (6.3km)

Find en billig familieferie til Polen hos Risskov Bilferie og besøg Krakow som er Polens næststørste by og engang var den kongelige hovedstad. Find børnevenlige hoteller i området og kom afsted på en skøn familieferie med ungerne. Krakov byder på et væld af kulturelle attraktioner og en fascinerende historie, der kan opleves i nærheden. Krakow er en stor by, med omkring 770000 indbyggere spredt over et område på 327 kvadratkilometer. Her finder I hyggelige oplevelser inden for gastronomi og kunst. I Kazimerz, Plac Targowy eller Hall området ved det centrale torv, er der masser af kunst og kulinariske lækkerier. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien i eget tempo og i egen bil.

Wawel Slot (4.7km)

Besøg det berømte Wawel slot, der ligger på toppen af Wawel bakken med en fantastisk smuk udsigt over byen. Her får I en dag fuld af historiske oplevelser. Ud over slottet er der også en borg og Krakow katedral der er et besøg værd. Katedralen er blandt andet et begravelsessted for polske herskere gennem året 1733.

Slottet har også kunstudstillinger og gå ikke glip af borgens gårdhave med sin betagende arkitektur.

Kraków Zoo (7.2km)

Find en familieferie til Krakow og besøg Krakow Zoo som blev grundlagt i 1929. Find børnevenlige hoteller i området og kør-selv til Krakow Zoo, som er hjemsted for over 1500 dyr af omkring 260 arter.

Haven er 17 hektar stor og nogle af de spændende dyr omfatter besætninger af pygmy-flodheste og przewalski-heste, somaliske vild æsler, Pere Davids hjorte, sydamerikansk tapir, hvidkamel, sydamerikanske søløver, og flere arter af vilde katte. Find et billigt hotelophold for hele familien hos Risskov Bilferie og kom afsted på en oplevelses kør-selv ferie.

Saltminen Wieliczka (16.6km)

Kun 15 km udenfor Krakow finder I Wieliczka saltmine, som er en del af UNESCOs verdensarvliste. Det er et meget populært rejsemål, med over 1 million besøgende hvert år. Her får I en dejlig oplevelse for hele familien. Der er smukke træ udskæringer og tre meget smukke underjordiske kapeller, der er helt fantastiske.

Katowice (79.4km)

Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Polen og den smukke by Katowice. Find børnevenlige hoteller i området og nyd oplevelserne i eget tempo. Første indtryk af Katowice er at det er en kontor- og fabriksby, men der er meget at se. En interessant bygning er den store arena, der ligner en flyvende tallerken, og har navnet "Spodek". Den øverste del af UFOen eller kuplen vejer mere end 300 tons og er fastgjort med ledninger til en ydre stålring, der holder alt på plads, en imponerende arkitektonisk bygning, der minder om en, ja, UFO.

Gå ikke glip af byens katedral, bygget mellem 1927 og 1955. Vil I opleve den polske kunst, er Silesian Museum et rigtigt godt bud, det er et supermoderne museum med flere glasstrukturer. Find en kør-selv ferie til Katowice, Polen med Risskov Bilferie og tag hele familien med på en oplevelse.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Continental Hotel Budapest

Charmerende og historiske Budapest

Budapest og omegn

Ungarns hovedstad

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x drink i Gallery Café
 • Parkering (1 bil)
 • Central beliggenhed

164,-
Fra kun
939,-

Vis kort

Super beliggenhed i byens centrum

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 4~10.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 11~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel Marie Luisa

Ophold inkl. halvpension

Bøhmen

Historiske Prag

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x 1 flaske øl
 • Gratis parkering

154,-
Fra kun
529,-

Vis kort

Hyggeligt hotel i Prag

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 2~12.99 år i ekstra opredning 55% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 35% rabat
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Svornost

Kun 15 min. fra centrum

Bøhmen

Historiske Prag

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 10% rabat i Outlet Shopping Center
 • Gratis internet og parkering

204,-
Fra kun
449,-

Vis kort

Kultur og shopping

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 2~12.99 år i ekstra opredning 45% rabat