Besøg Nordfjord Hotell med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Nordfjord Hotell

Nordfjord Hotell byder på sauna og udendørs jacuzzi samt skønne omgivelser

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Besøg de mange seværdigheder og vær aktiv i naturen
 • Spa og wellness hører til den afslappende del af ferien
 • Med Svanemærket er hotellet også miljøvenligt
2.268,-
3~5 dage fra
939,-

Inkl. 2-retters menu

Gletsjer, fjord og hav

3 dage
Fra 939,- / spar op til 1.165,-
SPAR
4 dage
Fra 1.439,- / spar op til 1.716,-
SPAR
5 dage
Fra 1.939,- / spar op til 2.268,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis internet og parkering
 • Adgang til spa og fitness
Risskov Pakken

Nordfjord Hotell ligger i Nordfjordeid i Norge, ca. 278 km nord for Bergen ved Eidselva floden. Det skønne område er fyldt med maleriske landskaber og vandreruter, og hvis I er på familieferie i Norge, er det moderne hotel et oplagt sted at overnatte. Her kan I kombinere en aktiv ferie med Wellness og Spa, Der er skønne vandreruter i området, så alt i alt skulle der være lagt op til et afslappende og oplevelsesrigt ophold på Nordfjord Hotell, 

Hotellet tilbyder

Hotellet byder sine gæster på en række dejlige oplevelser på et moderne hotel, der blandt andet byder på Wellness og Spa og en dejlig restaurant med et køkken, der laver sæsonpræget mad med alt, hvad naturen har at byde på med fisk og skaldyr, lam, hjort, grøntsager, frugter og bær. Om morgenen serveres der en buffet. En dejlig start på dagen efter en god nats søvn. Der er også en bar samt en fælles opholdsstue på hotellet. Om sommeren er der adgang til en lille have og skønne vandreture i den smukke natur, som Nordfjordeid er så kendt for.

Når I tager på ferie, skal I også huske at være lidt gode ved jer selv. En tur i hotellets Wellness- og Spa skulle bestemt kunne hjælpe på ferievelværen. Nyd en tur i det store indendørs svømmebassin, I kan også bestille massage og der er tyrkisk bad, dampbad og selvfølgelig sauna til at slutte af med. I kan også starte med en tur i motionsrummet, der har masser af udstyr til den både bløde men også hårde muskeltræning.

Med Nordfjord Hotell som base kan der dyrkes aktiviteter både i og omkring Nordfjordeid. Om sommeren er der et væld af udendørs aktiviteter og om vinteren kan I stå på ski. Tag for eksempel på en smuttur til den lille hyggelige by Sagastad, hvor der også er et vikingemuseum, eller hvad med en tur i Opera Nordfjord til en af de mange koncerter der afholdes med løbende mellemrum. I kan besøge Måløyraid-museumet eller lægge vejen forbi Briksdalsgletsjeren. I kan også tage på laksefiskeri og prøve kræfter med fiskeriets udfordringer. Nordfjordeid byder på rigtig mange muligheder for de eventyrlystne, men bestemt også til de besøgende, som bare ønsker at slappe af.

Receptionen har døgnåben, og her kan I altid få hjælp med spørgsmål. Der er også lufthavnstransport, roomservice samt gratis WiFi overalt på hotellet. Er bilen kommet med på ferien, så kan den også parkeres helt gratis.

Værelser

Hotellet har 54 moderne værelser med 110 senge. Der er forskellige muligheder alt efter hvor mange I bliver. Værelserne har alle eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Der er også fladskærms-TV og selvfølgelig gratis WiFi, samt et lille skrivebord til at hvile den eventuelt medbragte computer på.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Standard værelse med en god dobbeltseng eller enkeltseng. Værelset er udstyret med et fladskærms TV med et godt udvalg af kanaler, fri WIFI og privat badeværelse med bruser og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Standard dobbeltværelse med en god dobbeltseng eller 2 gode enkeltsenge. Værelset er udstyret med fladskærms TV med et godt udvalg af kanaler, fri WIFI og privat badeværelse med bruser og hårtørrer. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior værelse

1 / 2
Superior dobbeltværelse med balkon og udsigt mod haven. God dobbeltseng eller 2 gode enkeltsenge, fladskærms TV med et fint udvalg af kanaler, fri WIFI samt privat badeværelse med bruser og hårtørrer. Desuden kaffe og tesæt.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Suite

1 / 3
Suiterne har seperat soveværelse med god dobbeltseng og adskilt stue med fladskærms TV som har et fint udvalg af kanler, fri WIFI, kaffe og tesæt samt privat badeværelse med bruser og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

280 km fra
Bergen, Norge
490 km fra
Stavanger, Norge
525 km fra
Larvik, Norge
700 km fra
Kristianssand, Norge
800 km fra
Göteborg, Sverige
1025 km fra
Helsingborg, Sverige 
1125 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Sandane (21.5km)

Sandane er en lille by som ligger i Gloppen kommune i Sogn og Fjordane fylke i Norge. Sandane ligger inderst i Gloppefjorden og centrum af byen huser også enkle historiske bygninger. I kan besøge Heradshuset med et klokketårn. I kan shoppe rundt i Sandane Centeret som også er det største i byen. 

Sandane ligger midt i den smukke norske natur, og der er mange steder hvor I kan tage de perfekte fotos med bjergene og floden i baggrunden. Mod nord stiger terrænet brat mod Fjellbygda. Syd for Gloppeelva ligger området Bukta og mod øst, ca. 30 meter over havets overflade, ligger Eide-plateauet, der med sin frugtbare jord husede mange gårde i middelalderen.

Fra Sandane er der heller ikke langt til Nordfjord Folkemuseum, som er en oplevelse for hele familien, med traditionsrige huse fra det 18. og 19. århundrede

Tvinnefossen (24km)

Oplev alt det som den skønne natur i Norge kan byde på. Tag på bilferie i Vestnorge og læg vejen forbi Tvinnefossen. Det imponerende vandfald ligger ved floden Tvinna øst for Hopland og Randabygd i Stryn. Vandfaldet løber over et fremspring i bjerget, hvilket giver plads til at I kan tage turen under selve vandfaldet. I tidligere tider var det også den eneste vej at både dyr og mennesker kunne komme ned til fjorden. Det er samtidig også det eneste vandfald man kan gå under i Europa.

Navnet Tvinna kommer fra den måde, som floden bevæger sig igennem det stejle landskab med vandfald og hvirvler.

I kan parkere bilen på Rand skole, da det ikke er tilladt at køre på landevejen.Op gennem tiderne er der dyrket alt fra frugt til hasselnødder i det frugtbare område omkring Tvinnefossen. Der er også dejlige græsarealer hvor både får og heste kan græsse.

Geirangerfjorden (63.8km)

Find en billig miniferie, sommerferie eller vinterferie til Norge hos Risskov Bilferie, og kom afsted på en aktiv ferie i det smukke landskab omkring Geirangerfjorden, som også er den absolut smukkeste af samtlige norske fjorde. Geirangerfjorden er selvfølgelig også på UNESCO's verdensarvsliste. Prøv at tage båden, der sejler fra Hellesylt til Geiranger. Det er en enestående chance for at opleve fjorden med den karakteristiske S-form, vandfaldene 'De syv søstre', 'Friaren' og Brudesløret' samt de øde fjellgårde og den enestående natur som omgiver den smukke fjord. Find kør-selv ferien hos Risskov Bilferie og kom afsted på en oplevelse i den norske natur.

Kunstnerhjemmet Astruptunet (72.7km)

Find en billig ferie og kør-selv til Jølster i Norge på en familieferie med børnevenlige hoteller og alt hvad der skal til for at få det meste ud af en sommerferie eller vinterferie. I Jølster boede den store norske kunstner Nikolai Astrup. Han boede på Astruptunet, som i dag holder åbnet hus for besøgende. På museet kan besøgende opleve mange af Astrups private værker, men der er også en udstilling af andre norske kunstnere.

Kunstnerhjemmet ligger på vandsiden af det smukke Jølstravatnet og efter besøget venter blot den utrolig smukke biltur over Gaularfjellet. Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og tag på opdagelse i Kunstnerhjemmet i Astruptunet.

Bøyabreen (79.6km)

Tag på ferie i egen bil til Norge og læg vejen forbi Bøyabreen som ligger lidt væk fra Rigsveg 5. Perfekt til en skøn kør selv tur med bil og et enestående sted at få stillet sin nysgerrighed om brælandskabet. Den lettest tilgængelige og mest spektakulære bræ af Jostedalsbreerne er Bøyabreen. Jostedalsbreen er den største isbræ på hele det europæiske fastland. Den er seks norske mil lang og ca. 600 meter på det bredeste sted. Bræen har mange forgreninger ned til Sunnfjord, Nordfjord og Sogn, så det er også muligt at planlægge længere vandreture i området der inkluderer nogle af de fjorde. Find børnevenlige hoteller i området og nyd en ferie med børn og familie i Norge på en kør-selv ferie til det smukke naboland.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

First Hotel Breiseth

Ophold med morgenbuffet

Innlandet

Kunstnerhotellet i Lillehammer

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Aften sandwich med et glas sodavand
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

154,-
Kun
859,-

Vis kort

Kunstnerhotell på Lillehammer

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 184.8kr per nat

Spåtind Fjellstue

Hyggeligt bjerghotel i Norge

Innlandet

Idylliske Synnfjellet

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis lån af kajak
 • Gratis parkering og internet

356,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Familievenligt bjerghotel i Norge

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 65% rabat
 • Barn 7~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 14~15.99 år i ekstra opredning 35% rabat