Minieferie på Nordica Hotel Berlin Heide

Betaling

Betaling

Gavekort

Nordica Hotel Berlin Heide

Nyd en indbydende miniferie i Nordtyskland, hvor I kan slappe af og opleve Heide.

 • 90 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 170 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 270 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Udendørs swimmingpool
 • Dampbad
 • Sauna

Hotellet

Det 4-stjernede Nordica Hotel Berlin Heide er et pænt hotel, beliggende kun få kilometer fra centrum af markedsbyen Heide. 

Hotellet tilbyder

Hotellets restaurant er åben dagligt kl. 17.30-22.30 og her kan I nyde traditionelle retter fra middelhavsområdet. Efterfølgende kan I nyde en drink eller kaffe i hotellets bar. 

Hotellets wellnessafdeling er åben mandag - fredag klokken 17.00-22.00 samt lørdag-søndag og på helligdage klokken 10.00-22.00. I hotellets wellnessafdeling finder I bl.a. udendørs, opvarmet pool, som har åben alle dage hele året, dampbad og sauna.  Bemærk at badetøj ikke er påkrævet i mange saunaer i Tyskland. I kan bestille tid til skønhedsbehandlinger og massage direkte på hotellet.

Værelser

Hotellet råder i alt over 70 værelser, der er fordelt på fire etager. Alle dobbeltværelser er indrettede med eget bad og toilet, fjernsyn og mulighed for internet. Desuden er der udsigt til grønne omgivelser omkring hotellet.

Læs mere her

Bemærk at

Leje af badekåbe koster 5 EUR.
I sauna og dampbad er badetøj ikke tilladt.
Wellnessområdet har følgende åbningstider: man.-fre. kl. 17:00-22:00 og lør.-søn. kl 10:00-22:00.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Dithmarscher Wasserwelt (1.6 km)

  Besøg Dithmarscher Wasserwelt, der er et stort vandland med sjov for hele familien både ude og inde. Her er bl.a. indendørs 50 m pool, udendørs pools, vandrutsjebaner, men også biosauna, finsk sauna og 32 graders bassin. Vandlandet er et sikkert hit hos familiens yngste.

  Dithmarscher Wasserwelt
  Det store vandland med sjov for hele familien.
 • Meldorf (17.0 km)

  Tag på billig miniferie i Tyskland og besøg domkirkebyen Meldorf, der er spækket med kulturelle oplevelser, hvor bl.a. rosenhaven og klosterkvarteret er værd at kigge nærmere på. På en ferie i egen bil er det også muligt at besøge Dithmarscher Landesmuseum, hvor I kan få et indblik i den historiske udvikling i området. Gå også en tur ned til Miele, som flyder igennem byen. Gå en tur langs floden og nyd atmosfæren blandt de flotte både.

  Meldorf
  Besøg domkirkebyen Meldorf i Tyskland.
 • Büsum (21.5 km)

  Tag på badeferie til Büsum på en rigtig familieferie. Büsum er en meget besøgt by og talrige turister kommer år efter år til byen. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Büsum. Der er ikke mange, der ved, at byen blot for 400 år siden lå på en ø – midt i Vadehavet. Først mod slutningen af 1500-tallet blev Büsum landfast som følge af naturlig landindvinding. Fra den idylliske havn er der kun nogle få meter til ”Grünstrand” med dens mange strandkurve og hvilezoner. Det rød/hvid-stribede fyrtårn er kurbyen Büsums vartegn. Kurbyen er også kendt for rejer, gåture ved Vadehavet og en græsbevokset strand. Den romantiske havn er fuld af liv og her kan I nyde stemningen. Find en billig ferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd en billig sommerferie sydpå.

  Büsum
 • Friedrichstadt (26.4 km)

  Friedrichstadt minder meget om en typisk hollandsk kanalby. Derfor kaldes den lille romantiske by for "Lille Amsterdam". Byen blev anlagt af hollændere i 1621, hvor floderne Ejderen og Treene flyder sammen. Maleriske savtakkede gavle og smukke facader spejler sig i kanalerne, og husene er fyldt med udskæringer på døre og vinduer. Hollændernes prœg kan ses på byens snorlige gader, som skœrer hinanden.

  Friedrichstadt
  Kanalbyen Friedrichstadt
 • Tönning (24.5 km)

  Igennem hele sin historie har Tönning gang på gang vist sin opfindsomhed og dygtighed. Med Multimar Wattforum har de igen skabt noget unikt i Schleswig-Holstein - en perfekt kombination af natur, viden og underholdning. Den eksperimentelle udstilling illustrerer legende livet i Vadehavet og omgivelserne. Det er et trækplaster i hele landet og er også vigtigt for Nationalpark Schleswig-Holsteinisches Vadehav.

  Tönning
  Med Multimar Wattforum har de igen skabt noget unikt i Schleswig-Holstein - en perfekt kombination af natur, viden og underholdning.
 • Husum (43.7 km)

  Nyd en billig miniferie eller måske bare et weekendophold i den lille havneby Husum i Nordtyskland, hvor I kan nyde en maritim stemning. Gå langs byens Kulturpfad, der fører jer forbi 32 af byens vigtigste historiske og arkitektoniske steder. På turen kommer I bl.a. forbi det gamle rådhus, Marien-kirken, Theodor Storms fødehjem og en gammel herregård. Desuden kommer I forbi flere af byens museer. I den gamle fiskerbys stræder finder I flere gourmetrestauranter og havneknejper, hvor I kan nyde en hyggelig stund.

  Husum
  Billig miniferie i Nordtyskland: her finder I skønne gourmetrestauranter og hyggelige havneknejper.
 • Kiel (77.4 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og besøg Kiel i Nordtyskland, ikke langt fra den danske grænse. Kiel egner sig glimrende til en billig familieferie og har samtidig meget at byde på. Find familievenlige rejser til området, og kør-selv afsted på ferie i eget tempo. Kiel har meget at byde på selv om den ikke virker stor, men det er en universitetsby, flådebase og samtidig en vigtig havneby. Tysklands største færgehavn ligger i Kiel og her forenes maritim livsfølelse og byliv, kultur og historie. Byen er en af de mest populære indkøbsbyer ved Østersøen. Byens stolthed er Kielerfjorden. Her finder I strande, hvor årets højdepunkt finder sted - "Kielerugen", den verdenskendte regatta og folkefest. I kan besøge den gamle bydel, hvor I finder Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Vest for markedet ligger Lille Kiel. Resten af fjordarmen danner en halvcirkel rundt om den gamle bydel. Det kan bestemt også betale sig at besøge Søfartsmuseet, som har til huse i en gammel fiskehal, og se de historiske skibe i Museumshavnen. Find en sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kør-selv sydpå og oplev Kiel og Østersøen.

  Kiel
  Kiel gemmer på mange oplevelser, både for voksne og børn.
Vis flere

Kort

Nordica Hotel Berlin Heide
Österstrasse 18 25746 Heide

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Vi har netop været på ferie i Heide og vi ønsker hermed at udtrykke vores store tilfredshed med opholdet. Flot værelse, absolut fint hotel til al slags vejr, fremragende morgenmad, smuk og kort spadseretur til midtbyen med mange velassorterede forretninger. God pris..."
  Sand Jespersen

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~11 år i ekstra opredning 40% rabat
Barn 11~100 år i ekstra opredning 0% rabat