Tag på kør-selv ferie i Norge med Risskov Bilferie

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Sydnorge

Bestillingskoden er nu aktiv

Sydnorge

Det sydlige Norge er karakteriseret ved den smukke kystlinie med de mange kystbyer, der spejder ud over det ørige hav. Den fantastiske natur præger også indlandet, hvor I kan finde norske fjelde, fjorde og skove. Sydnorge er den perfekte kombination af naturferie og afslapning ved kysten.

Sørlandet tilbyder aktiviteter og seværdigheder for hele familien. Vandring her er en fantastisk oplevelse uanset om I vælger fjeldområderne Setesdal, Åmli, Sirdal eller Åseral eller I nyder en vandring ved kysten. For den aktive naturelsker kan I også tage på cykeltur, kanotur eller fisketur. Kysten mod Skagerrak indbyder til dybhavsfiskeri blandt de mange øer og fjorde.

Besøg Norges femtestørste by, Kristiansand, hvor I kan slentre gennem gamleby, tage på en hyggelig bådtur til Lillesand eller besøge den tidligere marinebase på Odderøya. Snyd heller ikke de yngste for en tur i Dyreparken i Kristiansand. Stort vandland kombineret med den hyggelige dyrepark er en stor oplevelse for hele familien.

Besøg også den imponerende Hardangervidda nationalpark eller besøg en af Norges traditionelle stavkirker, der er et imponerende syn. Sydnorge er også fyldt med hyggelige byer. Besøg Norges ældste by, Tønsberg med forsvarsværket fra det 13. århundrede, Henrik Ibsens hjemby Grimstad med de smukke gågader ved vandet eller Arendal med den gamle bydel Tyholmen.