Miniferie på Noris Hotel Nürnberg

Betaling

Betaling

Gavekort

Noris Hotel Nürnberg

Nürnberg er kendt for dens messer, FC Nürnberg men også dens historie

 • 750 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 750 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 625 km fra Rostock, Tyskland
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Parkering mod gebyr

Hotellet

Selvom mange besøgende tager til Nürnberg for at deltage på en messe eller opleve stemningen, når FC Nürnberg spiller på hjemmebane, så er det bestemt også værd at besøge byen for dens historiske seværdigheder. Nürnberg var en af nazisternes yndlingsbyer under 2. Verdenskrig og var derfor centrum for mange af deres vigtigste aktiviteter. Efter en indholdsrig dag i den spændende by, kan I slappe af i hotellets sauna og nyde et godt måltid mad på hotellets restaurant.

Hotellet tilbyder

Noris Hotel ligger blot et par kilometer fra Nürnberg centrum og byder jer velkommen indendøre til en karakteristisk atmosfære. Hotellet er bygget i jugendstil og ligger dejlig central og tæt på A73 motorvejen. Den historiske gamle bydel og Kaiserburg ligger ca. 1 km. fra hotellet, hovedbanegården og lufthavnen ligger ca. 4 km. fra hotellet og messecenteret ligger ca. 9 km. fra hotellet. I hotellets Bistro og Bar "NORIStaurant" tilbydes enkle anretninger af pasta og regionale specialiteter. Restauranten er lukket søndag og helligdage. Ved siden af Noris Hotel er der en terrasse med en lille "Biergarten", hvor I kan nyde en kold øl på de varme sommerdage. 

I hotellets store ankomsthal er der siddepladser og mulighed for at gå på internettet (mod gebyr). Her kan I også læse i de mange brochurer over Nürnberg og omgivelserne. Få evt. lidt inspiration til jeres ophold. Efter en indholdsrig dag i Nürnberg kan I tage tilbage på hotellet og slappe af i saunaen og afslapningsrummet. Der er også mulighed for at parkere i garage mod et gebyr. Vil I gerne besøge områdets mange spændende museer og seværdigheder, så kan I med fordel købe et Nürnberg Kort. Kortet koster 23 euro og giver gratis adgang til Nürnbergs mange museer og seværdigheder samt mulighed for gratis at benytte offentlig transport i 2 dage. 

Værelser

De individuelle hotelværelser, i kategorien comfort, har alle eget bad/toilet, fladskærm med kabeltv, minibar, føntørrer, skrivebord og internet (12,5 EUR per døgn).

Jul i Nürnberg

Hotellet er ekstra hyggeligt i julen. Juledekorationer, juletræer og rensdyr præger hotellets fællesområder og I kan bl.a. slappe af og nyde en kop varm glögg, få varmen med et glas rødvin foran pejsen eller nyde en vintermenu i restauranten.

Læs mere her

Bemærk at

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr ved én overnatning.

Adgang til hotellets garage er kun muligt for biler, der er under 1,5 meter høje.

Hotellets restaurant er lukket søndag og helligdage samt følgende ferieperioder: 27.07.2017-10.09.2017, 27.10.2017-05.11.2017 og 22.12.2017-07.01.2018.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Fränkische Schweiz (45.3 km)

  Tegner man en trekant med byerne Nürnberg, Bamberg og Bayreuth som koordinatspunkter har man sådan cirka afgrænset området, der kaldes ”Fränkische Schweiz”. Navnet kommer sig af de mange smukke landskaber i området, præget af bjerge, søer og marker så langt øjet rækker. Her kan man, udover at vandre, cykle og sejle i den fantastiske natur, også komme på hule-ekspedition i nogle af de mange huler og grotter der findes i området. Heriblandt er den mest kendte den smukke drypstenshule, Binghöhle, nær Streitberg. Derudover kan det også anbefales at se slotsruinerne Neideck og Streitburg, når man befinder sig i området.

  Fränkische Schweiz
 • Forchheim (32.6 km)

  Forchheim er administrationsbyen for landkredsen af samme navn, og kaldes i folkemunde ofte ”Porten til Fränkische Schweiz”. Den smukke by byder bl.a. på en særdeles charmerende gammel bydel - ”Altstadt” - med en hyggelig gågade fuld af liv, et flot rådhus fra 1523, en smuk middelalderkirke (Martinskirche) og en stor lækker bypark. Forchheim er helt bestemt en dejlig by der bør udforskes, når man er i nærheden.

  Forchheim
 • Ebermannstadt (44.5 km)

  Tag på billig bilferie i Tyskland og besøg byen Ebermannstadt. Denne lille by ligger ca. 10 km. nordøst for administrationsbyen Forchheim, og er bl.a. en certificeret FairTrade-by. Gennem tiden har byen desuden fået status som lidt af en turistby, ikke mindst på grund af det store lækre friluftsbad, campingplads, golfbane og flere andre udendørs sportsområder. Byen byder også på en enestående udflugt med det historiske damptog ”Dampfbahn Fränkische Schweiz”, der tager Jer en tur med gennem de smukke landskaber. Derudover bør I også kigge forbi Feuerstein Observatorium, som tilbyder guidede ture og hvor man, på klare nætter, kan være heldig at få et rigtig godt kig på Universet.

  Ebermannstadt
 • Rothenburg (79.8 km)

  Ikke andre steder vil I finde en by med så mange velbevarede Middelalderspor som i byen Rothenburg ob der Tauber. På en gåtur i bymidten kan I besøge de smukke kirker f.eks. St. Jakobs kirke eller St. Wolfgang am Klingentor kirken. Hyggelige indhug og små pladser med tårne ​​og porte, springvand, vinbarer og gamle fæstninger - alt dette og meget mere har Rothenburg at tilbyde.

  Rothenburg
  Besøg de smukke kirker Skt. Jakobs Kirke eller Skt. Wolfgang am Klingentor Kirken.
 • Burg Prunn (102.4 km)

  Find et billigt weekendophold for hele familien til Tyskland og besøg de romantiske slotte og borge eller imponerende klostre langs Donau. Tag for eksempel til det fremtrædende Slot Prunn, som ligger placeret højt over den maleriske by Altmühltal. Slottet stammer fra det 12. århundrede og det var her et manuskript af den berømte Nibelungenlied blev fundet. Tag på ferie i egen bil og find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie.

  Burg Prunn
  Besøg Burg Prunn, Tyskland på en kør-selv ferie.
Vis flere

Kort

Noris Hotel Nürnberg
Bucher Strasse 125 90419 Nürnberg

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2 år i forældres seng 100% rabat
Barn 2~12 år i ekstra opredning 60% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 0% rabat