Aktiv ferie i Alsace på Notre Dame de Bonne Fontaine

Dansk | DKK

Notre Dame de Bonne Fontaine

Skønt naturområde, nær mange seværdigheder i Alsace

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hyggeligt, familiedrevet hotel i hjertet af Alsace
 • Aktiv familieferie med masser af muligheder i nærheden
 • Ægte fransk gæstfrihed i smukke og afslappende rammer
1.468,-
3~7 dage fra
899,-

Ophold med morgenbuffet

Vinferie i Alsace

3 dage
Kun 899,- / God pris!
SPAR
4 dage
Kun 1.369,- / God pris!
SPAR
5 dage
Kun 1.799,- / God pris!
SPAR
6 dage
Kun 2.239,- / God pris!
SPAR
7 dage
Kun 2.669,- / God pris!
SPAR
* Pris pr. person i komfort dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Adgang til wellnessafdeling
Risskov Pakken

Spa og fransk køkken

Oplev Alsace

5 dage
Kun 3.999,- / spar op til 1.469,-
SPAR
* Pris pr. person i superior værelse

5 dage inkl.

 • 4 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x 4-retters menu
 • 1 x frokostpakke (medbringes)
 • 1 velkomstdrink
Kvalitetstid

Inkl. 3-retters menu

Oplev Alsace

3 dage
Kun 1.249,- / spar op til 101,-
SPAR
4 dage
Kun 1.859,- / God pris!
SPAR
5 dage
Kun 2.449,- / God pris!
SPAR
6 dage
Kun 3.019,- / spar op til 109,-
SPAR
7 dage
Kun 3.619,- / spar op til 101,-
SPAR
* Pris pr. person i komfort dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Adgang til wellnessafdeling
Risskov Pakken

Dette hyggelige hotel danner ramme om en herlig sommerferie eller aktiv ferie i Alsace. Hotellet er renoveret i 2020, og har en idyllisk placering ved en stor, flot skov. Her er masser at opleve lige fra hyggelige gåture i skoven og kulinariske specialiteter, til spændende historiske og kulturelle udflugter. Besøg f.eks. Strasbourg, følg vinruten eller nyd en dukkert i hotellets swimmingpool.


Hotellet tilbyder

Notre Dame de Bonne Fontaine er et hyggeligt hotel beliggende i et smukt skovområde, og drives af Knopf-familien på tredje generation. Det charmerende hotel giver jer et godt udgangspunkt for gåture i skoven eller opdagelser i regionen Alsace.

Hotellet har et nyt wellnessområde, en lille indendørs swimmingpool, et tyrkisk bad samt en sauna til fri afbenyttelse. Derudover har I også mulighed for at bestille forskellige massage- og skønhedsbehandlinger.

Hver morgen kan I starte dagen med en dejlig morgenbuffet, som serveres i hotellets hyggelige rammer. Om aftenen byder den stemningsfulde restaurant på klassiske, franske retter og lokale specialiteter, såsom sauerkraut og quiche lorrain. Dertil kan I nyde gode vine fra Mosel- og Alsaceområdet.

Der tilbydes gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 34 nydelige værelser, som alle er individuelt indrettet i en klassisk fransk stil, og I kan vælge mellem Comfort, Comfort Plus eller Superior-værelser.

De almindelige Comfort-værelser tilbyder mulighed for op til tre ekstra opredninger, på Comfort Plus-værelserne kan der tilføjes en ekstra opredning og Superior-værelserne kan bookes med en eller to ekstra opredninger.

Alle værelserne er indrettet med eget badeværelse, og udstyret med hårtørrer, komfortable senge, telefon og TV. Comfort Plus- og Superior-værelserne har desuden terrasse eller balkon.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelset har Queen-size seng. TV, telefon, klædeskab og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Der er også udsigt til bjerget.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior værelse

1 / 3
Superior dobbeltværelset har en Queen-size seng, TV, telefon, klædeskab og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Der hører også en balkon til med udsigt til bjerget. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort Plus dobbeltværelse 

1 / 3
Komfort Plus dobbeltværelset er på 30 m² og har en Queen-size seng,, TV, telefon, klædeskab og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Der hører også en balkon til med udsigt til bjerget. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

875 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
875 km fra
Puttgarden, Tyskland
925 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Phalsbourg (3.2km)

Phalsbourg i nordöstra Frankrike, som tidigare var en stad av stor militärisk betydelse, är idag en trevlig småstad med ca 5 000 invånare och väl värt ett besök på bilsemestern. Staden är ett kulturellt centrum och här arrangeras flera festivaler varje år, bl.a. foie-gras festival, lantbruksfestival och teaterfestival. Här finns åtskilliga restauranger, historiska monument och ett historiskt museum.

Skogsområdet runt omkring har en något speciell historia. I början av 1700-talet utbröt en epidemisk dysenteri bland soldaterna i Phalsbourg. Efter att soldaterna hittat en ny källa och en statyett av Jungfru Maria i en ek, tillfrisknade de. Som tack byggde de ett träkapell, som 1741 ersattes av en stenkyrka. Källan och kyrkan blev ett mål för pilgrimer. I slutet av 1800-talet byggdes ett litet munkkloster och munkarna skötte kyrkan och källan. Runt kyrkan finns idag en kyrkogård, där munkarna ligger begravda.

Musée du Sceau (17.4km)

Besøg det lille men meget specielle museum, der udstiller segl, våbenskjold og en spændende historisk vidnesbyrd fra antikken op gennem mange århundrede. Biskopper, paver, adelen, ridderene og de mange forskellige ordner der herskede i det romersk-tyske imperium brugte disse segl i deres våbenskjold og de var først og fremmest et spørgsmål for at fastslå identiteten af vedkommende eller slægten.

Helt tilbage fra antikken har sejl og våbensejl hovedsageligt drejet sig om autoritet og ejerskab men også for at sprede kendskab og respekt for indehaverne af seglet, og det har været brugt til at bekræfte både private og offentlige gerninger.

Et interessant museum hvor fantasien kan få fri luft til at vandre og blive inspireret af de mange smukke genstande der er udstillet i Musée du Sceau eller Seglmuseet.

Rocher de la Grenouille (19km)

Der er et hav af gode vandreruter i nationalparken i Vogeserne. Spørg efter ruterne på hotellet eller undersøg selv de vidunderlige ture rundt i området hjemmefra. Rocher de la Grenouille er et af de mange udflugtsmål, som også ligger tæt på La Petite Pierre

Bouxwiller (18.3km)

Find en billig sommerferie sydpå hos Risskov Bilferie og kør-selv til Bouxwiller i Frankrig, som også er en af ​​de smukkeste byer i det nordlige Alsace, kendt for sine arkitektoniske og historiske skatte. Byen har beholdt sin charme med sine bindingsværkshuse og smalle gader og omkring slotsparken kan I forsat beundre de bygninger, der engang var en del af Domhuset.

Bouxwiller er en aktiv by der også tiltrækker mange turister, især om sommeren, men det berømte julemarked er bestemt også en oplevelse, og starter i begyndelsen af ​​december. Bouxwiller er også kendt for sin store bakke, Bastberg, hvorfra der er en skøn udsigt over hele området, som i øvrigt også er kendt for sine mange hekser!

Bouxwiller går helt tilbage til romertiden og blev allerede nævnt i et dokument i år 725. Der er en række museer i byen, Pays de Hanau og Musee Judeo-Alsacien, og det er nemt at få hele dage til at gå i den charmerende lille by. Find et billigt weekendophold for hele familien i Alsace med børnevenlige hoteller og masser af spændende oplevelser i området, også dem i børnehøjde.

Château Dietrich (42.3km)

Château Dietrich, også kendt som Reichshoffen-slottet, er helt fantastisk slot med masser af spændende historie tilknyttet. Det skønne område er også omgivet af en smuk park. Slottet blev oprindeligt grundlagt og bygget til Hertugen af ​​Lorraine i 1232, men efter slid og forfald blev det smukke lyserøde sandstensslot genopbygget og tilhører den dag i dag den velhavende Jean de Dietrich-familie.

Julemarked i Strasbourg (60.8km)

Julemarkederne i Strasbourg står for mange som et af de allerstørste oplevelser i højtiden. Der er virkelig magi i luften, når Strasbourgs julemarkeder med juletræer, belysning, træhytter og traditionel gløgg hvert år åbner fra slutningen af november. 

I Strasbourg er julemarkederne med til at binde den festlige højtid sammen med åndelig tro og kultur, og det er da heller ikke for ingenting, at julemarkederne i 2013 blev kåret som den bedste juledestination i Europa.

Det er næsten 450 år siden, at det første julemarked kaldet "Christkindelsmärik" blev en tradition i Strasbourg, hvilket gør det til et af de ældste i Europa. Siden da har byen fortsat med traditionen og sørget for at give besøgende en gæstfri og autentisk oplevelse for livet.

Julemarkederne i Strasbourg et er fortsat et af de steder, man simpelthen bliver nødt til at besøge i juletiden.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Weinhotel des Riesling Zum Grünen Kranz

Blandt vinmarker og smukke landsbyer

Rhindalen

Vinferie ved Rhinen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x frokostpakke
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis lån af cykler

145,-
Kun
1.369,-

Vis kort

Vinferie ved Rhinen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Klassik Double room
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Hotel Bären

Inkl. 3-retters menu

Schwarzwald

Ferie i Schwarzwald

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

259,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Besøg Tysklands store skove

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Hotel Les Jardins d’Adalric

Inkl. 1 x 3-retters menu + vinsmagning

Alsace

I hjertet af Alsace

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x vinsmagning
 • 1 flaske vin
 • Adgang til swimmingpool

277,-
Fra kun
1.079,-

Vis kort

Nyd de charmerende omgivelser

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Komfort dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 3~5.99 år i ekstra opredning 75% rabat
 • Barn 6~12.99 år i ekstra opredning 60% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat