Tag på storbyferie til Wien med Risskov Bilferie

Betaling

Betaling

Gavekort

Wien

Bestillingskoden er nu aktiv

Wien

Oplev Østrigs hovedstad, Wien, som ligger i hjertet af Europa. Byen er charmerende og byder på mange spændende historier fra det gamle imperium, som står i kontrast til den dynamiske metropol, byen er i dag. På en miniferie eller et weekendophold i Wien er det muligt at opleve både kunst, kultur og musik i verdensklasse.

Tag jer tid til at besøge nogle af byens mange, gode restauranter. Eller tag en spadseretur gennem Wiens centrum og kig nærmere på de mest eksklusive shoppinggader Kärntnerstrasse, Graben og Kohlmarkt. Se Wien Zoo der er verdens ældste zoologiske have. Besøg desuden slottet Schönbrunn, som er en UNESCO kulturarv eller det smukke gotiske Belvedere Slot.

Tag på tur i hestevogn rundt i byens centrum og kør igennem nogle af de hyggeligste og mest romantiske gader Griechengasse og Mölker Bastionen. En del af charmen ved Wien er, at der er så mange overdådige bygninger tilbage fra storhedstiden, som stadig bevares og dermed giver byen et middelalderligt præg. Se f.eks. Hofburg og Museumsquartier.