Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Om os

Frihed til at opleve

En bilferie giver jer frihed til at tilrettelægge jeres rejse præcis, som I ønsker det, hvad enten destinationen er naturskønne omgivelser, storbyens interessante liv eller kyststrækningers maritime charme.

Hos Risskov Bilferie har vi stor erfaring inden for kør selv-ferier, og fordi vi køber stort ind hos vores samarbejdspartnere, kan vi tilbyde jer lejligheder og interessante hotelpakker, enten med kvart-, halv- eller helpension til Danmarks bedste priser.

I vores brede udvalg af rejser, findes kør selv-ferier, der passer til alle behov, og vi har hotelpakker til både wellness-ophold, romantiske weekendture, miniferier, familieferier samt gourmet- og sommerferier til spændende europæiske destinationer.

Sådan bestiller I

Bilferier kan bestilles på vores hjemmeside www.risskov-bilferie.dk eller per telefon på 70 22 77 17, hvor vores dygtige rejsekonsulenter sidder klar til at modtage bestillinger. Vi vil også meget gerne besvare spørgsmål eller kommentarer, samt give råd og vejledning på telefon 70 22 77 17.

Ved bestillingen af en rejse, sender vi jer faktura samt indbetalingsmuligheder per e-mail. Det er nemt, bekvemt og hurtigt. Det er også muligt at få rejsebeskrivelse og faktura tilsendt med post mod et gebyr, og kun hvis bestillingen foretages mere end 10 dage før afrejse.

Få de bedste tilbud og nyheder først

Vi arbejder altid på at kunne tilbyde jer nye, interessante destinationer, og vi har ofte fordelagtige tilbud på weekendophold helt ned til 399,- for to nætter inkl. morgenmad. Ønsker I at modtage hotelnyheder og specialtilbud direkte i jeres inbox, kan I tilmelde jer vores nyhedsbrev. Så er I blandt de første, der får de gode tilbud.

Om Risskov Bilferie

Hos Risskov Bilferie er vores mål at have glade og tilfredse kunder, der kommer igen. Derfor prioriterer vi service og kvalitet samt et godt samarbejde med vores leverandører. Dette bidrager i høj grad til vores virksomheds succes.

Historien om Risskov Bilferie begyndte tilbage i 1992 med et rejsebureau i Risskov. Fem år senere flyttede Risskov Rejser til Randers i forbindelse med overtagelse af et rejsebureau i byen. I 2005 købte Risskov Rejser rejsebureauet Travel Partner, som var kendt som eksperterne på USA/Canada. Risskov Bilferie blev stiftet i 2007 og i 2008 blev alle aktiviteter samlet under et nyt fælles navn og logo. Risskov Travel Partner blev kåret til Gazelle-virksomhed af Dagbladet Børsen i 2006, 2007 og 2008, fordi virksomheden præsenterede en markant vækst og god økonomi. Risskov Travel Partner A/S er i dag blandt de større rejsebureauer i Danmark og sælger rejser til det meste af verden. Læs mere på www.risskov.com. Risskov Bilferie flyttede fra kontoret i Randers i 2010 og har siden fungeret som en selvstændig virksomhed.

Risskov Bilferie har haft overskud fra starten, og vi har et meget stærkt økonomisk fundament. På få år er Risskov Bilferie blevet en af Danmarks største udbydere af kør selv-ferier. Risskov Bilferie sælger nu rejser i fem lande, både Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Schweiz. Vi har derfor valgt at have vores hovedkontor i centrum af Europa, i Schweiz, hvorfra vores 50 professionelle medarbejdere sælger bilferier til mange europæiske destinationer.

Vores medarbejdere i alle vores afdelinger er altid klar til at svare på spørgsmål og tage imod bestillinger.

Mission

Risskov Bilferie vil primært sælge kør selv-ferier til destinationer i Europa. Vores kunder skal opleve høj kvalitet til markedets bedste priser. Samarbejdspartnerne skal opleve at vi effektivt kan afsætte ledig kapacitet. Kør selv-ferierne afsættes som læserrejser, med specialaftaler og via Internettet.

Vision

Risskov Bilferie vil gennem udvikling, iderigdom, godt købmandskab og effektivitet, være den mest attraktive rejsevirksomhed for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Adm. Direktør Hans J.L. Fredsted

Tel .: 70 22 77 17
Fax: 88 16 15 86
info@risskov-bilferie.dk
Risskov Autoferien AG
Hinterbergstrasse 17
6330 Cham / ZG
Switzerland

Bank informationer

Sydbank
Konto nummer : 7118-0001444101
Swift: SYBKDK22
IBAN: DK27 7118 0001 444 101
Husk at angive dit bookingnummer ved bankoverførsel.

Firma register

CH-170.3.035.097-7 in Zug
Aktiengesellschaft: SHAB Nr. 222 vom
15.11.2010, S. 18, ld 5894924
Tax no CHE-116.187.347