Tag på miniferie eller weekendophold med Oslobåden

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Oslobåden DFDS Seaways

Tag på minicruise til Oslo og tilbring en dag i Norges hovedstad

Uforglemmeligt minicruise med Oslobåden
Wellness og adskillige restauranter ombord
Oplev masser af fantastiske sights under turen
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi

Hotellet

Tag på minicruise med Oslobåden fra København til Oslo og tilbring en dag i Norges hovedstad inden turen til aften igen går tilbage til København.

Oslobåden

Med 4 forskellige restauranter, pool, live musik og flere forskellige barer, er der noget for enhver. Skibet tilbyder en høj standard i forhold til alle faciliteter, og der er både noget for børn og voksne.

Start dagen i Restaurant 7 Seas med en overdådig morgenbuffet og udsigt over vandet. Om aftenen bliver restauranten forvandlet til en indbydende buffet restaurant, der serverer noget for enhver smag. Her har I rig mulighed for at kombinere jeres favoritter i alt fra varme og kolde retter samt desserter. Der bydes blandt andet på fiske- og skaldyrsbuffet, lune retter, ost, hjemmebagt brød og stort dessert- og kagebord. Børnene har deres egen buffet med klassiske børnefavoritter.

Båden tilbyder også andre restauranter, f.eks. en italiensk inspireret restaurant samt et steakhouse og en café.

Efter aftensmaden kan I tage en drink på en af skibets barer, f.eks. på Navigator bar, hvor der serveres forskellige cocktails og kvalitetsøl, mens der spilles live musik. I kan også tage en sving-om i Columbus Night Club.

Forkæl jer selv i wellnessafdelingen, som byder på swimmingpool, jacuzzi og soldæk. Bad og omklædning må gerne ske i kahytten, inden I kommer ned i wellnessafdelingen. Der er dog omklædningsfaciliteter i poolområdet med lukkede omklædnings- og baderum med unisex adgang. Wellnessafdelingen er tilgængelig mod gebyr.

Kahytter

Alle de indvendige kahytter på skibet har en høj standard og er alle udstyret med eget bad og toilet. Kahytten har også garderobe samt bord og er lys og bekvem. Der er mulighed for at opgradere til en udvendig kahyt med havudsigt. Da der er stor efterspørgsel på udvendige kahytter, kan denne værelseskategori være udsolgt hen over sommeren.

Det er desværre ikke muligt at imødekomme specialønsker, som eksempelvis at få kahytter placeret ved siden af hinanden.

Der er ikke mulighed for rygerkahytter, men der er et stort dæk på færgen med mulighed for at trække frisk luft eller ryge.

Det er muligt at bestille kahytter med enten 2 eller 4 senge samt enkeltkahytter.

Program

Dag 1:

15:00 – 16:15: Check in i terminalen på Dampfærgevej 30, 2100 København Ø Husk billed-ID (Pas, kørekort eller bankkort med billede).

16:30: Afgang fra København

20:15: Aftenbuffet i 7 Seas Buffet Restaurant.

Dag 2:

07:00 – 09:30: Morgenbuffet i 7 Seas Buffet Restaurant.

09:45: Ankomst til Oslo, hvor I kan opleve byen på egen hånd. Husk at medbringe boardingkort og billed-id til ombordstigning.

15:00 – 16:15: Check in i terminalen på Vippetangen i Oslo

16:30: Afgang fra Oslo

20:15: Aftenbuffet i 7 Seas Buffet Restaurant.

Dag 3:

07:00 – 09:30: Morgenbuffet i 7 Seas Buffet Restaurant.

09:45: Ankomst til København.

Der kan tilkøbes parkering for kr. 175,- per døgn på havnen. Skulle færgen blive forsinket, opkræves I ikke yderligere for parkering.

Bemærk at

kl. 15:00 - 16:15: check in i terminalen på Dampfærgevej 30, 2100 København Ø.
Husk billed-ID (Pas, kørekort eller bankkort med billede).

Parkering tilkøbes hos Risskov Bilferie i bookingprocessen. Ved tilkøb af parkering benyttes DFDS' egen parkering (ikke Europark). På afrejsedagen; Gæsterne skal parkere bilen (hvis de har forudbestilt det) på vores markerede parkeringspladser ved terminalen og medbringe alt deres baggage med op ved check in. Her skal de henvende sig til check in personalet, hvor de skal oplyse deres bookingnummer og bilens registreringsnummer når de tjekker ind. Personalet registrere så bilens registreringsnummer i systemet så det automatisk opdateret til parkeringsvagterne. Boardingkort udleveres ved Check-in oppe i terminalbygningen.

Hvis Oslobåden ikke har ledige parkeringspladser, er det muligt at parkere i parkeringshuset på Amerikaplads, der ligger 300 meter fra båden. Det koster 200 kr. i døgnet.

Det er desværre ikke muligt at imødekomme specialønsker, såsom at få kahytter placeret ved siden af hinanden. Ved bestilling af mere end 8 personer, kan der desværre ikke garantere, at I sidder ved sammen bord i restauranten.

I restauranten tilbydes ‘late night seating’, hvilket betyder, at der reserveres bord til jer i 7 Seas buffet restauranten på et af følgende tidspunkter; kl. 20:15, 20:30, 20:45 eller 21:00. Venligst bemærk at tiderne kan variere alt efter ledighed på den specifikke afgang.

OBS: Ved rejser med Oslobåden skal minimum den ene deltager være fyldt 20 år.

Wellnessafdeling kan benyttes mod gebyr. Vejl. pris er 50 DKK per person per vej. Børn under 11 år betaler 25 DKK per person per vej.

Der tilbydes ikke 3-personers kahytter.

Vis flere

Værd at se

 • København (4.2 km)

  Prøv en bilferie i Danmark og oplev hovedstaden København i eget tempo på en kør-selv ferie med familien. Der er nemlig meget at se, så husk at arrangere et billigt hotelophold hos os forinden. Så er det bare med at komme i gang med at udforske den danske hovedstad. For det første skal I lægge vejen forbi et af Danmarks vartegn; Den lille Havfrue. Den lille Havfrue er den største turistattraktion i Danmark og en af verdens mest fotograferede statuer. At gå forbi Amalienborg er også et must på turen til København. Christiansborg, Rundetårnet og Rosenborg er blandt andre seværdigheder at gå forbi. Selvfølgelig skal I også gå en tur på Strøget, der starter ved Rådhuspladsen og fortsætter ned til Kongens Nytorv. Her er shoppingmulighederne mange. Fortsætter I over Kongens Nytorv, kommer I til Nyhavn. Nyhavn er på én og samme gang det moderne Københavns mest folkelige og levende mødested og en attraktion af historisk betydning. Det er også muligt at finde billige weekendophold hos Risskov Bilferie, så tag på sommerferie eller vinterferie og oplev en kør-selv ferie i hovedstaden.

  København
  Kør-selv til København og oplev de mange overraskelser byen gemmer på.
 • Oslo (0 km)

  Oslo, Norges hovedstad, er en herlig by, perfekt til storbyferie, den er forsat vækster og huser i dag omkring 700.000 indbyggere. Her findes der spændende museer, kunstudstillinger og restauranter og rigeligt med plads til at nyde den herlige og livlige atmosfære, som findes i denne lille ´store´ hovedstad. Oslo er også en alsidig by, og der er altid et eller andet at se eller tage sig til i de forskellige bydele. Der er heller ikke langt mellem de interessante seværdigheder, der alle ligger i gåafstand eller nemt kan klares med en cykel eller offentlig transport. Oslo er en meget cykelvenlig by, og det kan bestemt betale sig at leje en cykel og opleve byen på nært hold. Start eventuelt med at besøge den ca. 700 år gamle fæstning, Akershus, som ligger på en bakke med en helt utrolig udsigt. Tag derefter turen til Oslos Operahus, som også ligger ud til fjorden, bare på den anden side. Oplev Vigelandsparken og Karl Johans Gate, hvor der ligger et utal af restauranter og caféer. Oslo er også en by fyldt med musik, og der spilles meget live-musik rundt om på de forskellige klubber og beværtninger. Det lille metropol har sin charme både om vinteren og om sommeren, og der venter altid gode overraskelser i Oslo.

  Oslo
  Tag på billig storbyferie i Oslo, der er en by med mange facetter
 • Akershus slot og fæstning (0 km)

  I kan også besøge Akershus slot og fæstning. Fæstningen ligger strategisk ved indsejlingen til Oslo Havn og har overlevet flere belejringer gennem tiderne. Fæstningen stammer tilbage fra middelalderen, men blev ombygget af Christian d. 4, og Dronning Margrethe d. 1 boede på slottet den første del af sit liv. På slottet kan man opleve den uhyggelige fangekælder, som også blev brugt som fængsel under anden verdenskrig.

  Akershus slot og fæstning
  Akershus slot og fæstning
 • Operahuset (0 km)

  Operahuset i Oslo er i nyere tid blevet et af Norges nationale vartegn. Bygningen blev færdigbygget i 2007 med et budget på 4,4 billioner norske kroner. Bygningen tilhører Nationalteatret og -operaen og er den største nationale kulturbygning opført i Norge siden 1300-tallet. Gå en tur op på taget af bygningen og nyd den smukke udsigt udover byen og vandet.

  Operahuset
  Tag på storbyferie til Oslo og besøg Operahuset. Et af Norges vartegn.
 • Karl Johans Gate (0 km)

  Find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og tag på en skøn tur til til Norges hovedstad, Oslo. Karl Johans Gate er Oslos hovedgade og strækker sig fra Jernbanetorget ved Oslo Sentralstasjon til det kongelige slot i den anden ende. Langs gaden finder du et utal af restauranter, caféer og butikker. Men derudover støder du også undervejs på flere spændende, historiske bygninger, som f.eks. Oslo Domkirke og Stortinget, der er Norges svar på Folketinget. Brug også tid ved det kongelige slot og gå en tur gennem slotshaven. Find et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og oplev den dejlige by på egen hånd.

  Karl Johans Gate
  Karl Johans Gate i Oslo har sin helt egen charme.
 • Munchmuseet (0 km)

  Tag på sommerferie eller vinterferie til Oslo, og find ferien hos Risskov Bilferie. Besøg det spændende Munchmuseum der huser nogle af Edvard Munch's nok mest berømte malerier. Det er også i Oslo, at det verdensberømte maleri "Skriget" udstilles og Munch-museet har klart nok også den største samling i verden af Edvard Munch’ s kunst. Et besøg på det berømte museum vil også åbenbare en masse spændende information omkring maleren både som menneske og som pioner for ekspressionismen som kunstart. Find en billig ferie i Oslo med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie.

  Munchmuseet
  Det berømte Munchmuseum huser også Edward Munch's 'Skriget'.
 • Julemarked i København (5.4 km)


  København huser flere forskellige julemarkeder som varierer i åbningsdage- og tider. Julemarkederne på Kongens Nytorv og Højbro Plads er begge åbne fra den 15. november til den 22. december, mens dette års julemarked i Tivoli er åbent fra den 16. november og løber helt frem til den 5. januar. Vejledende åbningstider: Mandag -onsdag kl. 11-19, torsdag kl. 11-20, fredag og lørdag kl. 11-21 og søndag kl. 12-19. I perioden mellem den 15. november og den 22 december vil man hver lørdag kl. 13 kunne møde julemanden på julemarkedet på Kongens Nytorv.

  København er en af den slags byer hvor man aldrig er i tvivl om hvilken årstid det er: Om foråret er der kærlighed i luften og folk fra alle samfundslag spreder sig langsomt rundt i byens haver og parker. Om sommeren er der sang og smil på gaden, store isvafler, strandliv på Amager og feststemning i Nyhavn. Og om efteråret dufter der af våd asfalt og byens grønne områder er skiftet ud med smukke røde, brune og orange nuancer. Og man kan roligt sige, at julen bestemt ikke er nogen undtagelse. Når julen nærmer sig, forvandler København sig til et magisk bylandskab af funklende lys, storslåede dekorationer, guirlander og hjerter. Tivoli sætter det lange lys på, D’angleterre-bygningen kommer i juletøjet og Kronprinsensgade udsmykkes med sit smukke loftstæppe af lyskæder. I luften svæver den umiskendelige duft af julens søde sager og lyden af korsang og festlige musikalske indslag. Alt dette kan I opleve med en skøn juleferie på et af vores mange hoteller i København.

  Julen i København skydes officielt i gang den første søndag i advent hvor Julemanden, efter det store juleoptog har gjort sin vej gennem byen, tænder det store juletræ på Rådhuspladsen. De fleste af byens julemarkeder tager dog forskud på glæderne og tyvstarter som regel med åbning, allerede omkring midten af November.

  Ét af byens mest populære julemarkeder er naturligvis Tivoli’s klassiske julemarked. Udover de fantastiske lys-landskaber i haven, finder I mere end 50 forskellige boder med alt mellem himmel og jord. Det skal dog nævnes, at det koster 200 kr. i entré at besøge Tivoli’s udstilling og marked.

  Det store og traditionsrige julemarked på Højbro Plads, også kendt som ”Deutsch’s Julemarked” er til gengæld ganske gratis at opleve. Markedet er sat op af Michael Deutsch, i samarbejde med Københavns Kommune, og her danner mere end 280.000 julelys rammen om de mange boder.

  Også i Nyhavn er der naturligvis jul på programmet, komplet med fantastisk havnejulestemning med lys, åbne ildsteder, gløgg og æbleskiver og alt hvad der ellers hører sig til. Måske er I endda heldige at se Carlsbergs gammeldags hestevogn trille forbi. 

  Bliver der lidt for meget trængsel og alarm i gaderne kan I genfinde roen og det kølige overblik, med en tur op i Rundetårn. Her kan I få en helt fantastisk udsigt over byens funklende lystæppe og på den måde, for en stund, i ro og mag nyde julehyggen lidt på afstand.

  Et andet af byens hyggelige julemarkeder er det charmerende og relativt nye H.C. Andersen Julemarked, beliggende ved Strøget i hjertet af København. Her kan I både møde Julemanden, vilde vikinger og selveste H.C. Andersen, varme hænderne på en kop dejlig varm gløgg og spise traditionelle tyske trækulsgrillede pølser. 

  Risskov Bilferie har et stort udvalg af hoteller og ophold i København, så I kan kombinere en storbyferie med hovedstadens mange julemarkeder og seværdigheder. Nyd en miniferie eller et weekendophold med masser af dejlige juleoplevelser og bo tæt på markederne. 

  Julemarked i København
  Julestemning i Tivoli
Vis flere

Kort

Oslobåden
Dampfærgevej 30 2100 København Ø

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Enkelt indvendig kahyt
Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat