Tag på miniferie eller weekendophold med Oslobåden

Dansk | DKK

Oslobåden DFDS Seaways fra København

Tag på minicruise til Oslo og opdag Norges hovedstad

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.3 / 5

Highlights

 • Uforglemmeligt minicruise med Oslobåden
 • Minicruise inkl. aftensmad
 • Oplev masser af fantastiske sights under turen
951,-
3~8 dage fra
799,-

Halvpension – gå ombord

Minicruise til Oslo

3 dage
Fra 799,- / spar op til 405,-
SPAR
* Pris pr. person i indvendig kahyt

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenbuffet i Seven Seas
 • Stort underholdningsprogram
 • Butikker og barer ombord
Risskov Pakken

Julebuffet ombord på Oslobåden

Julecruise til Oslo

3 dage
Fra 949,- / spar op til 337,-
SPAR
* Pris pr. person i indvendig kahyt

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 7 Seas julebuffet
 • Stort underholdningsprogram
 • Butikker og barer ombord
Jule Special

Halvpension – tag bilen med

Miniferie i Norge inkl. bil

4 dage
Fra 1.199,- / spar op til 951,-
NEDSAT
5 dage
Fra 1.199,- / spar op til 951,-
NEDSAT
6 dage
Fra 1.199,- / spar op til 951,-
NEDSAT
7 dage
Fra 1.199,- / spar op til 951,-
NEDSAT
8 dage
Fra 1.199,- / spar op til 951,-
NEDSAT
* Pris pr. person i indvendig kahyt

4 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet i Seven Seas
 • 1 x Standard bil 185x600
 • Stort underholdningsprogram
 • Butikker og barer ombord
Wild Offer

Tag på minicruise med Oslobåden fra København til Oslo og tilbring en dag i Norges hovedstad inden turen til aften igen går tilbage til København.

Oslobåden

Med 4 forskellige restauranter, pool, live musik og flere forskellige barer, er der noget for enhver. Skibet tilbyder en høj standard i forhold til alle faciliteter, og der er både noget for børn og voksne.

Start dagen i Restaurant 7 Seas med en overdådig morgenbuffet og udsigt over vandet. Om aftenen bliver restauranten forvandlet til en indbydende buffet restaurant, der serverer noget for enhver smag. Her har I rig mulighed for at kombinere jeres favoritter i alt fra varme og kolde retter samt desserter. Der bydes blandt andet på fiske- og skaldyrsbuffet, lune retter, ost, hjemmebagt brød og stort dessert- og kagebord. Børnene har deres egen buffet med klassiske børnefavoritter.

Båden tilbyder også andre restauranter, f.eks. en italiensk inspireret restaurant samt et steakhouse og en café.

Efter aftensmaden kan I tage en drink på en af skibets barer, f.eks. på Navigator bar, hvor der serveres forskellige cocktails og kvalitetsøl, mens der spilles live musik. I kan også tage en sving-om i Columbus Night Club.

Forkæl jer selv i wellnessafdelingen, som byder på swimmingpool, jacuzzi og soldæk. Bad og omklædning må gerne ske i kahytten, inden I kommer ned i wellnessafdelingen. Der er dog omklædningsfaciliteter i poolområdet med lukkede omklædnings- og baderum med unisex adgang. Wellnessafdelingen er tilgængelig mod gebyr.

Kahytter

Alle de indvendige kahytter på skibet har en høj standard og er alle udstyret med eget bad og toilet. Kahytten har også garderobe samt bord og er lys og bekvem. Der er mulighed for at opgradere til en udvendig kahyt med havudsigt. Da der er stor efterspørgsel på udvendige kahytter, kan denne værelseskategori være udsolgt hen over sommeren.

Det er desværre ikke muligt at imødekomme specialønsker, som eksempelvis at få kahytter placeret ved siden af hinanden.

Der er ikke mulighed for rygerkahytter, men der er et stort dæk på færgen med mulighed for at trække frisk luft eller ryge.

Det er muligt at bestille kahytter med enten 2 eller 4 senge samt enkeltkahytter.

Program


Dag 1:

11:45 – 13:30: Check in i terminalen på Dampfærgevej 30, 2100 København Ø Husk billed-ID (Pas, kørekort eller bankkort med billede).

14:015: Afgang fra København

20:15: 2-course à la carte menu i 7 Seas Restaurant.

Dag 2:

07:00 – 09:00: Morgenmad i 7 Seas Restaurant.

09:15: Ankomst til Oslo, hvor I kan opleve byen på egen hånd. Husk at medbringe boardingkort og billed-id til ombordstigning.

11:45-13.30: Check in i terminalen på Vippetangen i Oslo

14:15: Afgang fra Oslo

20:15: 2-course à la carte menu i 7 Seas Restaurant.

Dag 3:

07:00 – 09:00: Morgenmad i 7 Seas Restaurant.

09:15: Ankomst til København.

Der kan tilkøbes parkering for kr. 175,- per døgn på havnen. Skulle færgen blive forsinket, opkræves I ikke yderligere for parkering.

Værelsestyper *

Udvendig kahyt

1 / 2
Den udvendige kahyt byder på havudsigt. Kahytterne er udstyret med toiletbord, et spejl, samt knager og bøjler og et almindeligt strømstik. Mulighed for ekstra personer i køjeseng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

København (4.1km)

Prøv en bilferie i Danmark og oplev hovedstaden København i eget tempo på en kør-selv ferie med familien. Der er nemlig meget at se, så husk at arrangere et billigt hotelophold hos os forinden. Så er det bare med at komme i gang med at udforske den danske hovedstad. For det første skal I lægge vejen forbi et af Danmarks vartegn; Den lille Havfrue. Den lille Havfrue er den største turistattraktion i Danmark og en af verdens mest fotograferede statuer. At gå forbi Amalienborg er også et must på turen til København. Christiansborg, Rundetårnet og Rosenborg er blandt andre seværdigheder at gå forbi. Selvfølgelig skal I også gå en tur på Strøget, der starter ved Rådhuspladsen og fortsætter ned til Kongens Nytorv. Her er shoppingmulighederne mange. Fortsætter I over Kongens Nytorv, kommer I til Nyhavn. Nyhavn er på én og samme gang det moderne Københavns mest folkelige og levende mødested og en attraktion af historisk betydning. Det er også muligt at finde billige weekendophold hos Risskov Bilferie, så tag på sommerferie eller vinterferie og oplev en kør-selv ferie i hovedstaden.

Julemarked i København (4.3km)

København er en af den slags byer hvor man aldrig er i tvivl om hvilken årstid det er: Om foråret er der kærlighed i luften og folk fra alle samfundslag spreder sig langsomt rundt i byens haver og parker. Om sommeren er der sang og smil på gaden, store isvafler, strandliv på Amager og feststemning i Nyhavn. Og om efteråret dufter der af våd asfalt og byens grønne områder er skiftet ud med smukke røde, brune og orange nuancer. Og man kan roligt sige, at julen bestemt ikke er nogen undtagelse. Når julen nærmer sig, forvandler København sig til et magisk bylandskab af funklende lys, storslåede dekorationer, guirlander og hjerter. Tivoli sætter det lange lys på, D’angleterre-bygningen kommer i juletøjet og Kronprinsensgade udsmykkes med sit smukke loftstæppe af lyskæder. I luften svæver den umiskendelige duft af julens søde sager og lyden af korsang og festlige musikalske indslag. Alt dette kan I opleve med en skøn juleferie på et af vores mange hoteller i København.

Julen i København skydes officielt i gang den første søndag i advent hvor Julemanden, efter det store juleoptog har gjort sin vej gennem byen, tænder det store juletræ på Rådhuspladsen. De fleste af byens julemarkeder tager dog forskud på glæderne og tyvstarter som regel med åbning, allerede omkring midten af November.

Ét af byens mest populære julemarkeder er naturligvis Tivoli’s klassiske julemarked. Udover de fantastiske lys-landskaber i haven, finder I mere end 50 forskellige boder med alt mellem himmel og jord. Det skal dog nævnes, at det koster 200 kr. i entré at besøge Tivoli’s udstilling og marked.

Det store og traditionsrige julemarked på Højbro Plads, også kendt som ”Deutsch’s Julemarked” er til gengæld ganske gratis at opleve. Markedet er sat op af Michael Deutsch, i samarbejde med Københavns Kommune, og her danner mere end 280.000 julelys rammen om de mange boder.

Også i Nyhavn er der naturligvis jul på programmet, komplet med fantastisk havnejulestemning med lys, åbne ildsteder, gløgg og æbleskiver og alt hvad der ellers hører sig til. Måske er I endda heldige at se Carlsbergs gammeldags hestevogn trille forbi. 

Bliver der lidt for meget trængsel og alarm i gaderne kan I genfinde roen og det kølige overblik, med en tur op i Rundetårn. Her kan I få en helt fantastisk udsigt over byens funklende lystæppe og på den måde, for en stund, i ro og mag nyde julehyggen lidt på afstand.

Et andet af byens hyggelige julemarkeder er det charmerende og relativt nye H.C. Andersen Julemarked, beliggende ved Strøget i hjertet af København. Her kan I både møde Julemanden, vilde vikinger og selveste H.C. Andersen, varme hænderne på en kop dejlig varm gløgg og spise traditionelle tyske trækulsgrillede pølser. 

Risskov Bilferie har et stort udvalg af hoteller og ophold i København, så I kan kombinere en storbyferie med hovedstadens mange julemarkeder og seværdigheder. Nyd en miniferie eller et weekendophold med masser af dejlige juleoplevelser og bo tæt på markederne. 

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Marina Vedbæk

Ophold med morgenbuffet

Storkøbenhavn

Lige ved Øresund

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 25 DKK. voucher til baren
 • 1 x coffee to go
 • Gratis internet og parkering

440,-
Fra kun
949,-

Vis kort

Moderne hotel tæt på marinaen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 5~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 35% rabat

Glostrup Park Hotel

Ophold med halvpension

Storkøbenhavn

Tæt på København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

757,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Moderne hotel i udkanten af København

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Lautrup Park

Ophold inkl. 1 x 3-retters menu

Storkøbenhavn

Ankomst fredag og lørdag

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu
 • Gratis internet og parkering
 • Nær København

151,-
Kun
1.299,-

Vis kort

Super Pris nær København

Læs mere