Sommerferie på Ostsee Resort Damp

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Ostsee Resort Damp

Forkæl jer selv med et moderne wellnesshotel ved Østersøens hvide strande.

4.000 kvm. wellnessområde
Gratis drikkevarer til hver middag
Adgang til sauna og saltvandspool
 • 80 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 140 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 260 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool

Hotellet

Der venter jer et uforglemmeligt ophold på dette ca. 65 hektar store hotelresort, beliggende direkte ved østersøkysten mellem Kiel og Flensborg. Her finder I et omfattende udvalg af oplevelser og aktiviteter for hele familien i et sandt ferieparadis af muligheder, der strækkende sig lige fra lækker sandstrand, yachthavn og et væld af sports- og fritidsfaciliteter til et fantastisk badeland, wellness og en indendørs actionpark, hvor ungerne kan boltre sig. 

Hotellet tilbyder

Det rummelige og velholdte, Ostsee Resort Damp har mere end 400 værelser, og er roligt beliggende direkte ved østersøkysten i Slesvig-Holsten, mellem Flensborg og Kiel. 

Spredt ud over det ca. 65 hektar store område finder I både en shopping promenade med bl.a. supermarked, bageri og forskellige andre butikker, badeland, sandstrand, yachthavn, wellnessområde, fitnesscenter, legeland, indendørs actionpark og et væld af sports- og fritidsfaciliteter såsom vandski, bådudlejning og paddle- og wakeboard, minigolf, bowling, volleyball og meget mere.

Restauranter

Området byder på hele tre individuelle restauranter, heriblandt en familierestaurant med et stort legeområde til børnene. Derudover kan I hygge jer med strand- og cocktailbar, amerikansk snackbar samt flere andre barer og caféer. Ydermere finder I også forskellige andre spisesteder f.eks. i forbindelse med bowlingcentret.  

For børn

På Ostsee Resort Damp kommer ingen i familien til at kede sig!  Børn i alderen 1-12 år kan boltre sig med indendørs klatrestue, kuglebassin, børne-diskotek og meget mere, i ’Kids Club’. Og den 3.500 m² store indendørs actionpark har bl.a. skaterpark (også egnet til rulleskøjter), klatretårn, squashbane, tennisbaner, badmintonbane, bueskydning samt en multibane egnet til en lang række sportsaktiviteter.  

Vandland

Resortets eget vandland er udstyret med laserprojiceret polarlys og vandrutsjebaner med LED-effekter og byder både på indendørs- og udendørs bassiner, heriblandt også børnebassin.  

Wellnessafdeling

Wellnessområdet strækker sig over hele 4.000 m² og tilbyder en skøn udsigt over Østersøen, saltvandspool, adskillige forskellige saunaer i saunaområdet "Mara Mara" og massage- og skønhedsbehandlinger i alle mulige afskygninger.  

Bemærk venligst, at visse af de mange nævnte tilbud er forbundet med gebyrer, heriblandt bådudlejning og leje af strandkurve samt andet udstyr. Ydermere er nogle tilbud sæsonprægede og altså kun åbne i visse perioder.  

Der er parkering direkte ved hotellet mod et mindre dagligt gebyr og I har adgang til gratis trådløst internet under opholdet. 

Værelser

Hotellets dobbeltværelser tilbyder rendyrket hygge på 25 m² og er udstyret med eget bad og toilet med føntørrer, telefon, fladskærms-TV (inkl. 2 danske kanaler), to enkeltsenge samt en balkon med havemøbler. Ifl. regler for brandsikkerhed må der maksimalt være 3 personer på et værelse.

Nytårsophold

Fejrer I nytår på Ostsee Resort Damp, vil der nytårsaften blive serveret buffet i Restaurant Spitzbergen kl. 19:00-21:00. I Restaurant Limerick kan I derefter deltage i SchlagerParty med DJ fra kl. 20:30 til kl. 01:00, hvor der til midnat serveres snacks. Fra midnat kan I deltage i hotellets anden nytårsfest. Nytårsaften serveres der et udvalg af gratis drikkevarer (husets vin, øl, vand og sodavand) til middagen og til de to fester.

Bemærk at

Såfremt jeres ophold inkludere gratis drikkevarer til middagen, kan I vælge imellem husets vin, øl, vand og sodavand.

Der er adgang til saunalandskabet "Mare Mara" for personer over 14 år. Her er det ikke tilladt at benytte badetøj. Saltvandspool kan benyttes mandag-fredag fra kl. 16:00 og lørdag-søndag fra kl. 10:00.
Opholdet inkluderer ikke adgang til Entdeckerbad med vandrutsjebaner, men I kan tilkøbe adgang på hotellet til følgende nedsatte priser: voksen 8.50 EUR per dag, barn 6,50 EUR per dag. Børn under 4 år har gratis adgang. Øvrige pools og saunaer kan benyttes mod betaling af 17 EUR per dag.

Bemærk venligst, at visse af resortets aktivitetstilbud er mod gebyr, heriblandt bådudlejning, leje af strandkurve samt andet udstyr og brug af sportsfaciliteter.

OBS: Bemærk at det kun er muligt at få en opredning til børn under 14 år.

Der tilbydes shuttle service fra hotellets parkeringsplads til selve hotellet, da det er et stort resort og parkeringspladsen ligger langs fra værelserne.

Hotellets bowlingcenter er lukket indtil den 30. september.

Såfremt jeres ophold inkluderer middag, serveres denne som udgangspunkt i Restaurant Limerick.

Vis flere

Værd at se

 • Kappeln (20.7 km)

  Find en billige kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og tag turen til Kappel, som ligger i Slesvig-Holsten. Besøg den lille idylliske havneby, som har fået sit navn fra Sankt Nikolaj Kapellet. Det er her det sidste sildehegn i Europa findes, og hvad er så et sildehegn? Hegnene, som består af pæle med et netværk af træ imellem sig, og som blev stillet ud i vandet på en sådan måde, at de formede en tragt og dermed ledte alle sildene, som kom ind med tidevandet, ind i fiskernes net. Byens absolut største seværdighed er hollændermøllen Amanda fra 1888, der både blev brugt til at male korn med, men også fungerede som byens savværk indtil 1964. Møllen har igennem sin tid oplevet flere restaureringer og står derfor også den dag i dag flot og nydelig med sit eget lille møllemuseum, og fra det høje galleri i møllen, er der en glimrende udsigt over Kappel og Slien. Med sine 30 meter er det den højeste mølle i hele Slesvig. Find rejsen hos Risskov Bilferie og tag på en rigtig kør-selv familieferie.

  Kappeln
  Havnebyen Kappeln
 • Eckernförde (21.3 km)

  Bestil en billig kør-selv ferie til Eckernförde og tag hele familien med på ferie. Byen har noget af en historie at byde på; pesten hærgede i 1600-tallet, hvor næsten alle indbyggerne døde, og byen blev plyndret under Trediveårskrigen og igen under Napoleonskrigene og har siden været kastebold mellem Danmark og Preussen sidst under treårskrigen, også kendt som den Slesvigske krig fra 1848 til 1850, hvor Danmark mistede sit linjeskib Christian VIII samt fregatten Gefion, da de forvildede sig ind i Eckernförde bugten og næsten blev decimeret af det preussiske kystbatteri. Fregatten Gefion blev siden restaureret og indgik i den tyske forbundsflåde under navnet Eckernförde. Tag på billig miniferie eller weekendophold i Eckernförde og oplev det gamle rådhus fra 1500-tallet, som var i brug indtil 1984, og som i dag fungerer som bymuseum. Her fortælles den spændende historie om byens udvikling fra 1200 til i dag i form af vekslende og informative udstillinger. Fortsæt gåturen ind gennem byen og ret næsen mod nord, over træbroen mod Borby kirke, som er en smuk romansk kirke bygget af kvadersten i 1110-tallet, og som derfor også hører til en af de ældste i Sydslesvig. Ikke langt fra kirken, ned mod vandet, ligger Ostsee Info-Center, som har forskellige udstillinger om Østersøen og om delelementerne af dette smukke hav. Lær mere om dyre- og plantelivet og kom helt tæt på Østersøens forunderlige geologiske historie, bestemt en oplevelse hele familien vil værdsætte.

  Eckernförde
  Slap af ved Østersøens klare vand, og lad op til endnu en dag fyldt med oplevelser.
 • Gammelby (22.7 km)

  Hele året rundt er der mange muligheder for aktiviteter i og omkring Gammelby. Gå en dejlig tur ved søen Windebyer Noor. Søen var engang direkte forbundet med Østersøen, men under istiden blev søens udløb delvist blokeret. I 1929 byggede man i byen Eckernförde endeligt en dæmning, der lukkede for tilslutningen til havet, men i dag har man planer om at åbne op for gennemstrømningen ved byen. I søen er der også blevet fundet moselig og forsteninger, som i dag kan ses på Gottorp slotsmuseum i Slesvig.

  Gammelby
  Gamleby i Slesvig-Holsten huser året rundt mange muligheder og aktiviteter
 • Sønder Brarup (35.8 km)

  Den lille landsby Sønder Brarup omsluttes af smuk natur med det Slesvig-Holstenske bakkelandskab i baggrunden. Der er blot ca. 10 km. til den nærmeste strand og det smukke område omkring fjorden, Schlei (Slien), dannet ved den seneste istid, kan nydes. Her er der også fremragende muligheder for at fiske. Der er dansk præg at spore i byen, f.eks. er der både en tysk og en dansk fællesskole. Sønder Brarups danske skole er en af de største danske skoler i Sydslesvig. I byen findes også en dansk menighed, som indviede deres nye trækirke i December 2002.

  Sønder Brarup
  Nyd de naturskønne omgivelser der indlemmer den lille landsby, Sønder Brarup, under en ferie i Nordtyskland
 • Slesvig (40.2 km)

  Slesvig ligger kun 40 km. syd for den danske grænse og byder på spændende historie og kultur. Byen er over 1200 år gammel og kalder sig selv Nordeuropas første by. En slentretur i centrum er anbefalelsesværdigt, hvor byens katedral troner og antyder lille Slesvigs mere farverige fortid. Vikinger bosatte sig langs fjorden Slien, hvorfor området i 200 år var et økonomisk knudepunkt. Senere gjorde hertugerne af Gottorp, Slesvig til deres magtbase fra det 16. til 18. århundrede. Denne historiske arv kan I lære mere om på byens mange museer.

  Slesvig
  Besøg den spændende by Schleswig
 • Gottorp Slot (42.4 km)

  Besøg Gottorp Slot med de flotte barokhaver og tre kunstmuseer; landsmuseum for kunst, kulturhistorie og arkæologi. Slottet ligger i bunden af Slien, og har haft stor betydning i de mange krige mellem de danske konger og de gottorpske hertuger. Frederik d. 1 regerede desuden Danmark fra netop Gottorp Slot.

  Gottorp Slot
  Besøg det smukke barokslot Gottorp Slot på jeres ferie i Slesvig-Holsten
 • Tiergehege Tannenberg (47.7 km)

  Tiergehege Tannenberg er et dejligt naturområde på omkring 40 hektar beliggende ved Østersøkanalen nord for Kiel. Det smukke område præges af store skove og enge og små idylliske vandløb og damme og huser et skønt vildt dyreliv med mange forskellige arter, såsom okser fra det skotske højland, vildsvin, væddere, rådyr og dådyr. De ufarlige dyr færdes frit i området, mens de farlige befinder sig på store indhegnede arealer.

  Tiergehege Tannenberg
  Området er perfekt til en skøn vandretur i det fri.
 • Kiel (52.0 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og besøg Kiel i Nordtyskland, ikke langt fra den danske grænse. Kiel egner sig glimrende til en billig familieferie og har samtidig meget at byde på. Find familievenlige rejser til området, og kør-selv afsted på ferie i eget tempo. Kiel har meget at byde på selv om den ikke virker stor, men det er en universitetsby, flådebase og samtidig en vigtig havneby. Tysklands største færgehavn ligger i Kiel og her forenes maritim livsfølelse og byliv, kultur og historie. Byen er en af de mest populære indkøbsbyer ved Østersøen. Byens stolthed er Kielerfjorden. Her finder I strande, hvor årets højdepunkt finder sted - "Kielerugen", den verdenskendte regatta og folkefest. I kan besøge den gamle bydel, hvor I finder Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Vest for markedet ligger Lille Kiel. Resten af fjordarmen danner en halvcirkel rundt om den gamle bydel. Det kan bestemt også betale sig at besøge Søfartsmuseet, som har til huse i en gammel fiskehal, og se de historiske skibe i Museumshavnen. Find en sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kør-selv sydpå og oplev Kiel og Østersøen.

  Kiel
  Kiel gemmer på mange oplevelser, både for voksne og børn.
 • Golf & Landclub Uhlenhorst (47.4 km)

  Golf og Landclub Uhlenhorst huser for eksempel enhver golfspillers drømmebane. Klubben ligger cirka 12 km nord for Kiel centrum og byder på hele 150 hektar grønne anlæg og naturskønne omgivelser, der giver jer de perfekte rammer for et godt slag golf.

  Golf & Landclub Uhlenhorst
  Golf & Landclub Uhlenhorst ligger blot cirka 12 km nord for Kiel
 • Rendsburg (46.1 km)

  Lige midt i Slesvig-Holsten ved Kielerkanalen ligger Rendsburg. Den spændende by har meget at byde på og egner sig godt til et familiebesøg. Den blå linje, som er en del af bybilledet, fører sine gæster på en ca. 3,2 km tur rundt i den indre by forbi de mest interessante steder og bygninger i Rendsburg. Det tæller blandt andet Det Jødiske Museum i Dr. Bamberghus i Prinsessegade, der fortæller om jødernes historie og kulturhistorie i de tyske hertugdømmer, en meget spændende udstilling, der tager sine besøgende på en social og kunsthistorisk rejse igennem de tyske jøders liv. Et andet stop på den blå linje er Sankt Marienkirche, som er en middelalderkirke bygget omkring 1330. Kirken præges af den barokke døbefont fra det 1700 århundrede, højalteret og kongelogen, tiltænkt Frederik 4. med meget flotte udskårne stole og selvfølgelig højalteret, der blev skabt i 1647 af Henning Clausen. Et andet stop på ruten er det gamle rådhus fra 1566, som kan besøges, dog kun med guide. Se også nærmere på den gamle jernbanebro.

  Rendsburg
  Rendsburg ligger ved Kielerkanalen.
Vis flere

Kort

Ostsee Resort Damp
Seeuferweg 10 24351 Damp

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~4 år i babyseng 100% rabat
Barn 4~14 år i ekstra opredning 40% rabat