Miniferie i egen bil på Ostsee Strandhaus Holnis i Nordtyskland

Dansk | DKK

Ostsee Strandhaus Holnis

Familiedrevet hotel med suveræn beliggenhed nær Flensburg

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Suveræn beliggenhed direkte ved stranden
 • Rummelige, lyse og stilfulde værelser
 • Kort afstand til Flensburg
343,-
3~4 dage fra
899,-

Oase direkte ved stranden

Kort afstand til Flensburg

3 dage
Kun 899,- / spar op til 234,-
SPAR
4 dage
Kun 1.299,- / spar op til 344,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x lunch snack på Strandcafé
 • 1 x kaffe/te specialitet med kage
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Ostsee Strandhaus Holnis er en skøn afslapningsoase beliggende på den nordtyske halvø, Holnis, ved en af Østersøens smukkeste sandstrande. Her bor I direkte ud til strandpromenaden, blot nogle få skridt fra vandet. Der er således lagt op til en afslappende bilferie med strand og smukke naturomgivelser tæt på Flensburg.

Hotellet tilbyder

Hotellet drives af en familie som har stor respekt for naturen og en særlig passion for bæredygtighed. Bygningen er derfor også overvejende udført i naturlige materialer, haverne der omgiver huset består udelukkende af hjemlige planter og strømmen genereres af hotellets eget kombinerede varme- og kraftværk.

Fra hotellet har I kort afstand til den smukke havneby, Flensburg, som byder på masser af gode muligheder for shopping og sightseeing, historie og kultur samt ikke mindst ægte nordtysk gastronomi.

Det er også helt oplagt at udforske Holnis-halvøen i al sin pragt. Nyd den smukke natur eller tag en vandre- eller cykeltur langs med kysten, helt op til øens nordligste spids.

Hotellet råder også over sin egen hyggelige strandcafé, med tilhørende terrasse, som ligger i kort gåafstand langs promenaden. Her kan I starte dagen med en skøn morgenbuffet, nyde middagssnacks og få serveret kaffe- og tespecialiteter med hjemmelavet kage. Derudover er der også af og til grillaftenener i sommermånederne. Hotellets reception ligger også her, som en del af caféen.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets værelser er rummelige, lyse og stilfulde og I kan vælge mellem Standard dobbeltværelser eller lækre Deluxe dobbeltværelser med havudsigt.

Værelsestyper *

Standard dobbeltværelse

1 / 1
Lyst og rummeligt dobbeltværelse på 20m2, indrettet med eget badeværelse med toilet, hårtørrer og regnskovsbruser og udstyret med eget minikøkken, behagelig dobbeltseng (160x200cm) og fladskærms-TV.

Deluxe dobbeltværelse m. havudsigt

1 / 2
Lækkert deluxe dobbeltværelse på 30m2, indrettet med eget badeværelse med toilet, hårtørrer og regnskovsbruser og udstyret med eget minikøkken, behagelig dobbeltseng (160x200cm eller 180x200cm) og fladskærms-TV. Derudover egen terrasse eller balkon og udsigt mod havet.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

27 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
190 km fra
Puttgarden, Tyskland
310 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Glücksburg Slot (5.4km)

Slottet betragtes som et af de mest betydningsfulde renæssanceslotte i Norden. Vandslottet ligger i Glücksburg by på en opdæmmet dam, som blev bygget på en 2,5 meter høj granitsokkel. Forbindelsen til land gik over en bro. Slottet var før den 2. slesvigske krig i 1864 en dansk kongelig residens, hvor Frederik d. 7. tilbragte en del af hans tid og han døde her i 1863 året før krigen.

Flensburg (15.1km)

Flensburg er en livlig havneby med et rigt kulturliv og et varieret shoppingudbud, hvilket alt for ofte overses. Mange danskere tager blot over grænsen for at hente sodavand og tobak uden at kigge nærmere på Flensburg, hvilket er ærgerligt, da byen virkelig har noget at byde på.

Flensburg har en interessant historie, smukke bygninger og gode spisesteder. Byen var en af de få i Nordtyskland, der ikke blev ødelagt under Anden Verdenskrig, hvorfor I vil finde mange historiske bygninger fra alle stilperioder. Den historiske bykerne, som er præget af dansk og tysk bygningskultur, er et levende vidnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie.

Flensburg er en gammel søfartsby, der er bygget op omkring den naturlige havn for enden af Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livligt område med masser af spisesteder, museer og skibe. Desuden oser havnen af historie, som I kan lære mere om på søfartsmuseet, hvor alle tekster er på dansk. Det er alle steder tydeligt, at Flensburg har været under den danske krone i hele 400 år. Fx er mange gadenavne i byen danske.

Flensburg er virkelig et paradis for alle, der kan lide at shoppe. Rotestrasse har cirka 500 butikker med favorable priser for danskere. I finder også flere hyggelige baggårde og gyder, der især ved juletid gør sig rigtig godt. Holmen med sine flotte, gamle borgerhuse er gågadernes mødested med flere af byens stormagasiner.

Phänomenta (16km)

Phänomenta i Flensburg er et mere end 2.000 m² stort science center, hvor alle Jeres sanser kommer på banen. De mere end 200 eksperimenter fordelt over fire etager sørger for timevis af sjov for folk i alle aldre.

Sankelmark Sø (22.8km)

Den ca. 1,6 km. lange og 500 m. brede Sankelmark Sø ligger i det nordlige Sydslesvig. Den smukke indsø dannede i 1864 kulissen for et mindre slag mod østrigske tropper, som de danske soldater tabte stort. De danske tropper var på tilbagetog fra stillingerne i Dannevirke ca. 30 km. syd derfra, da de blev angrebet af østrigsk artilleri. Efter få timer havde 431 østrigske og 952 danske soldater mistet livet. I dag kan man finde mindesmærker for såvel danske, som prøjsiske og østrigske faldne, tæt ved Sankelmark Sø.

Grænsehandel (20km)

Gør et godt køb i en af de mange butikker lige syd for grænsen under jeres næste bilferie til Sønderjylland eller Nordtyskland. Butikkerne bugner med varer til billige priser, så I finder helt sikkert noget, I kan købe med hjem. Har I bestilt et ophold hos Risskov Bilferie, så får I desuden et gavekort til en gratis flaske vin hos Fleggaard (1 flaske vin pr. voksen over 18 år).  

Kupfermühle (21.1km)

Kupfermühle er en lille historisk by med ca. 1600 indbyggere. Her grundlagde Christian 4. i 1600-tallet en kobbermølle, som voksede sig til en af de største virksomheder i området. Her blev der fremstillet kobberplader til store byggerier samt brugsgenstande i kobber. Kobbermøllen var i brug indtil 1962, og i dag kan man besøge Museum Kupfermühle, der vidner om industrien . Bemærk at museet har begrænsede åbningstider. Få mere frihed til at udforske på en kør-selv ferie. Der er også masser af gode muligheder for at afholde en aktiv ferie i området omkring Kupfermühle. Så husk at få vandrestøvlerne med. Tag på bilferie i Tyskland og nyd de mange muligheder som Nordtyskland har at byde på.

Heimatmuseum (29.7km)

Lokalhistorisk museum, som huser historier og fortællinger om egnens udvikling fra 1800 tallet og frem. For de, som har interesse for historie, er dette en dejlig måde at tilbringe et weekendophold eller en billig kør-selv ferie i Nordtyskland.

Gråsten Slot, Slotshave og Slotskirke (39.2km)

Gråsten Slot blev opført i 1500-tallet og er et dansk jagtslot.

Gråsten Slotskirke er den eneste del af Gråsten Slot, som er åben for besøgende.

Gråsten Slotshave er en engelsk inspireret landskabshave. Om sommeren kan besøgende nyde de store rosen- og staudebede, der stråler i et væld af farver, og der er en udendørs udstilling, der fortæller om slotshavens udvikling.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Nørherredhus

Inkl. halvpension

Sønderjylland

Miniferie i Nordborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage ved ankomst
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Gratis internet

430,-
Kun
869,-

Vis kort

Sønderjysk miniferie på Als

Læs mere

Landgasthof Tarp

Inkl. halvpension og kaffe

Østersøkysten

Kun 20 km fra grænsen

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • 1 fl. vin pr. vær. ved afrejse
 • 1 spillerunde på keglebane

174,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Vores mest solgte hotel i Tyskland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 33% rabat