Sommerferie på Parc Hotel Gritti

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Parc Hotel Gritti

Ferie i det smukke Italien ved Gardasøen

Luksuriøst 4-stjernet hotel lige ned til Gardasøen
Swimmingpools, wellness og adskillige restauranter
Suverænt udgangspunkt for en ferie ved Gardasøen
 • 1.375 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.350 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.200 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool

Hotellet

Nyd wellness på Parc Hotel Gritti i Bardolino ved Gardasøen. Her finder du også snack grillbar med levende musik, 3 restauranter og cykeludlejning, så du hurtigt kan komme rundt og opleve Gardasøen.

Hotellet tilbyder

Parc Hotel Gritti ligger i smukke omgivelser ned til Gardasøen. Hotellets amerikanske bar og grillbar er åben hele sæsonen. Hotellet har 4 restauranter, buffetrestauranten F. Cipriani, der serverer morgenmad og aftensmad. På restauranten G. D'Annunzio, som har en afslappet atmosfære, er du nødt til at bestille et bord. Restaurant Gourmet, med lækre delikatesser og restauranten La Trattoria, der fokuserer på italiensk traditionelt køkken, serverer også pizza og pasta. Aftenbuffeten, som er inkluderet i pakken, serveres i restauranten Cipriani, som du vil se til venstre nedenfor.

I wellness-området kan du slappe af i boblebadet, den finske sauna, dampbadet og den indendørs swimmingpool, eller hvorfor ikke nyde en massage eller solbadning i solariet (mod betaling). Der er også fitness-faciliteter og mange udflugtsmuligheder, nogle arrangeret af hotellet mod et gebyr. Hotellets personale vil med glæde informerer jer om dette. Receptionen er åben 24 timer i døgnet og har babysitter, valutaveksling og cykeludlejning.

Hotellets fantastiske udendørs swimmingpool inviterer jer til en dukkert efter dagens sigtseeing.

Hotellet har også en privat strand, som kan benyttes mod gebyr.

Værelser

Hotellet har 3 typer dobbelt- og enkeltværelser. DA værelser er standardværelser med balkoner, DB værelser standardværelser uden balkon. Alle værelser har bad / bruser, toilet, hårtørrer, tv, minibar, te / kaffe faciliteter og aircondition (i sommersæsonen). Maksimal belægning er 4 personer per dobbeltværelse.

Privilege værelser er alle renoveret i 2016/17 og giver en luksuriøs stemning. Alle privilege værelser har balkon.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 1,50 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Opholdet inkluderer 20% rabat til Golf Club Paradiso.

Vis flere

Værd at se

 • Malcesine (32.1 km)

  Bestil en kør selv ferie til Gardasøen og tag på billig sommerferie sydpå. Tilbring dagen i Malcesine, som de fleste omtaler som Gardasøens mest charmerende by. Gamle velholdte huse, små snævre og snørklede brostensbelagte gader og stræder med et flot udvalg af butikker og mange udendørs caféer og restauranter skaber den helt specielle atmosfære og stemning. Perfekt til en sommerferie og familieferie. Ud over det dejlige bymiljø er der fine seværdigheder som Palazzo dei Capitani og især den gamle borg Scaligeri, opkaldt efter en af dens mange ejere i tidens løb. Borgen rummer nu et museum for egnens flora og fauna samt et museum med billeder malet af Goethe. Malcine er et oplagt udflugtsmål på en billig bilferie i Italien. 

  Malcesine
 • Gardaland (12.2 km)

  Italiens største forlystelsespark, Gardaland, kan sagtens underholde jer i en hel dag! Rigeligt med forlystelser, delfinshow, restauranter og meget mere. Et godt sted at tage hen, hvis I har børn og barnlige sjæle med på ferien!

  Gardaland
  Gardaland er sjov for hele familien
 • Gardasøen (14.6 km)

  Gardasøen er danskernes mest elskede feriemål i Italien. Utallige generationer kender til denne perle i Norditalien. Her finder I alt, hvad I kan drømme om til den ideelle ferie: Imponerende og blændende smuk natur, charmerende og atmosfære-fyldte småbyer, pittoreske slotte , hyggelige caféer og restauranter, sejlture på vandet, fine bademuligheder og kulturperlen Verona – Romeo og Julies by med den romerske arena. Omgivelserne omkring Gardasøen er fantastiske og uendelige og udflugtsmulighederne er utallige. Besøg f.eks. et af de væsentligste bygningsværker i områdets historie, vinslottet Castelnuovo di Noarna. Slottet er bygget på ruinerne af en gammel romersk bygning. Renoveringen blev startet i 1974 af Giulio Zani, der overtog såvel ruiner som tilhørende vinmarker. Bygningerne fremstår nu nænsomt renoveret.

  Gardasøen
  Gardasøen har alt hvad hjertet begærer fra natur og kultur til historie og badestrande
 • Sirmione (34.4 km)

  Sirmione helt ude på spidsen af Benaco-halvøen, som igen ligger placeret i den allermest sydlige ende af Gardasøen. Besøg Catullus-grotterne og ruinerne fra en af de nok største romerske villaer i den nordlige del af Italien. Den berømte villa skulle have tilhørt den romerske digter, Caius Valerius Catullus, og det var her at han skrev nogle af sine smukke digte om blandt andet den indflydelse som det smukke sted havde på ham. Tag turen langs de smukke stier og mærk duften fra cypresserne, oliventræerne og magnolier, der pryder området.

  Sirmione
  Nyd den smukke udsigt over Gardasøen fra Benaco-halvøen med et ophold nær Brescia
 • Peschiera del Garda (14.2 km)

  Den lille by ligger helt ud til Gardasøen, og er en perle for de mere romantisk anlagte. Men det er også en by, der er klar til børnefamilierne, med en god atmosfære, fyldt med magiske afkroge, små og hyggelige gader med butikker og handlende i et virvar. Placeringen langs bredden af Gardasøen er et stort plus og der går nok ikke lang tid før familien har fundet sig til rette på en af de små terrasser med et par kølige drinks på bordet og med en storslående udsigt over Gardasøens sydlige himmelstrøg. Peschiera er en af de mest karakteristiske italienske byer langs Gardasøen. Omgivet af små kanaler og med et historiske centrum, der er afgrænset af mure, byder Peschiera på alt det, der kan forventes af en lille hyggelig italiensk by. Fra Peschiera del Garda er det i øvrigt nemt at komme videre med båd og besøge andre af de mange byer langs Gardasøens bredder.

  Peschiera del Garda
  Peschiera del Garda er omgivet af små kanaler
 • Parco Giardino Sigurta (27.4 km)

  Besøg den imponerende 600.000 m² store park Parco Giardino Sigurtà, som ligger få kilometer syd for Gardasøen. Parken er en farverig oplevelse med et væld af duftende blomsterbede, smukke træer, buske og små søer. Prøv kræfter med den 2500 m² store labyrint og se, hvem der først finder vejen ud. Børnene vil sikkert også gerne besøge de søde dyr på den lille bondegård i parken. Parken er typisk åben marts til november, men husk at tjekke åbningtiderne.

  Parco Giardino Sigurta
  Tilbring en dag i den smukke park Parco Giardino Sigurta
 • San Zeno de Montagna (15.9 km)

  San Zeno de Montagna huser omkring 1.400 indbyggere og er placeret på Monte Baldo eller Baldobjerget. Fra den historiske by er der en helt utrolig udsigt over Gardasøen, de mange grønne olivenlunde og de omkringliggende og meget majestætiske bjerge. Derfor er San Zeno di Montagna også et godt sted for vandre-, trekking- og klatreture. Byen er fyldt med spændende seværdigheder, besøg for eksempel Skt. Bartholomew-kirken, som stammer tilbage fra det 16. århundrede, eller den smukke sognekirke, som er rejst til ære for San Zeno. Det smukke klokketårn blev bygget i 1788 og kirken har løbende undergået en række ombygninger og fornyelser, blandt andet i 1914, hvor kirken fik et nyt og meget imponerende alter. Der er gode muligheder for at shoppe lidt rundt i den gamle by eller måske blot nyde en Turbiana på en af byens caféer.

  San Zeno de Montagna
  Fra byen er der en flot udsigt over Gardasøen
 • Verona (29.4 km)

  Verona er kendt for sine middelalderlige huse, som præger bybilledet. Desuden er det også her at Shakespeares kendte værk Romeo og Julie udspiller sig på den berømte altan. Verona er også kendt for det gamle colosseum fra 1400-tallet.

  Verona
Vis flere

Kort

Parc Hotel Gritti
Via Gabriele D'Annuncio 37011 Bardolino

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse (DB)
Barn 0~2 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 2~100 år i ekstra opredning 20% rabat