Miniferie på Pension Slægtsgården

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Pension Slægtsgården

Besøg Pension Slægtsgården og oplev Bornholm

Bindingsværksidyl i Allinge
Afslapning og hygge på Bornholm
Utallige naturoplevelser og seværdigheder
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

I rolige omgivelser, nær kyst og badestrand, ligger den charmerende bindingsværksgård Pension Slægtsgården. Her kan I læne jer tilbage i en af de to solrige haver med havemøbler og besøge konditoriet i haven som har åben i sommerperioden. Øens bedste røgeri ligger lige umiddelbart bag Pension Slægtsgården.

Hotellet tilbyder

Nær kyst og badestrand ligger Pension Slægtsgården i den sydøstlige del af Allinge i rolige omgivelser. Pension Slægtsgården er en charmerende bindingsværksgård med to separate solrige haver med havemøbler. Der er desuden opholds- og TV stue med dansk, svensk og tysk tv. På Slægtsgården finder I også et te-køkken til fri afbenyttelse med kaffemaskine, el-koger, kogeplader og køleskab. Lige umiddelbart bag Pension Slægtsgården ligger øens bedste røgeri. I har kun ca. 150 meter til Allinge havn og centrum. Allinge ligger meget centralt placeret til udforskning af resten af den skønne solrige ø. Fra Pension Slægtsgården har I mange gode muligheder for traveture i den smukke natur som Nordbornholm er kendt for. Der er mulighed for gratis offentlig parkering i nærheden. 

Værelser

De nyindrettede værelser har alle eget bad/toilet. Der er derudover TV og internet på alle de hyggelige værelser.

Bemærk at

Såfremt jeres ophold inkluderer dagens ret, serveres denne enten på hotellet eller på en nærliggende restaurant i byen mandag til torsdag.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

I bedes oplyse forventet ankomsttidspunkt i kommentarfeltet ved bestilling. Ankommer I efter kl. 17.00 skal I oplyse dette direkte til hotellet ved at ringe på telf.: 25 23 17 44.

Vis flere

Værd at se

 • Christiansø (0.0 km)

  Tag en herlig tur til Danmarks unikke ø-gruppe Ertholmene, og besøg Christian V.’s fascinerende fæstning fra 1684. Fæstningsværkerne er yderst velbevarede og stort set uberørte, idet de er fredede. På Christiansø vil I befinde jer langt væk fra bilos og støj, midt i Danmarks eneste skærgård. Oplev den fantastiske natur på øen, med edderfugle og sølvmåger i massevis. Det er gennem hele året muligt at komme til Christiansø fra Gudhjem.

  Christiansø
  Christiansø ligger i Danmarks eneste skærgård, nordøst for Bornholm.
 • Gudhjem (14.7 km)

  Gudhjem er en enestående lille perle af en bjergby på Nordbornholm, og har omkring 700 indbyggere. Her kan I bestige Bokul, et 48 meter højt bjergmassiv. Fra toppen får I en fantastisk udsigt over byens tage og den smukke Nørresand Havn. Gennem hele året sejles der ture mellem Gudhjem og Christiansø.

  Gudhjem
  Gudhjem er Danmarks eneste bjergby, og tilbyder en dejlig base for en ferie på Bornholm.
 • Hammer Fyr (4.7 km)

  Nyd udsigten fra det 21 meter høje anduvningsfyr opført i bornholms granit, i 1872. Fyret har ikke været aktivt siden 1990, men det er stadig et prægtigt stykke arkitektur og giver en fantastisk udsigt.

  Hammer Fyr
  Det er muligt at komme på en guidet tur ved Hammeren Fyr.
 • Hammerknuden (4.4 km)

  Hammerknuden byder på nogle af de bedste vandreture man overhovedet kan få på den smukke ø, med rundskurrede klipper, lyng, klippedale og skove så langt øjet rækker. På Jeres vej rundt på den 182 hektar rundklippe kan I bl.a. støde på Salomons Kapel. Kapellet ligger helt ude ved kysten og stammer fra Middelalderen.

  Hammerknuden
  Se om I kan finde Salomons Kapel.
 • Hammershus (4.4 km)

  Hammershus er ét af Bornholms helt store vartegn. Den gamle slotsruin menes af være opført af kirkemagten i samarbejde med Valdemar Sejr, tilbage i starten af 1200-tallet. Hammershus er Nordeuropas største slotsruin og er majestætisk placeret på en 74 meter høj, stejl klippeknude. En familieferie på Bornholm med et besøg på Hammershus, er en oplevelse man kun sent vil glemme.

  Hammershus
  Man har ikke været på Bornholm før man har oplevet Hammershus.
 • Bornholms Middelaldercenter (16.9 km)

  Tag på en miniferie til Bornholm og oplev Middelaldercentret ca. 500 meter fra Østerlars Rundkirke. Her kan I opleve Middelalderen fra mange sider. Det atmosfæriske historiske oplevelsescenter strækker sig over 15 hektar og byder på smuk natur i form af skove, klipper og vandløb, en befæstet stormandsgård med festsal, tilflugtstårn og palisader og bondehuse med kålhave og vandmølle blandt meget andet. Find en billig miniferie og børnevenlige hoteller på Bornholm hos Risskov Bilferie.

  Bornholms Middelaldercenter
  Få et spændende indblik i livet i årene mellem 13- og 1400-tallet.
 • NaturBornholm (30.0 km)

  NaturBornholm er et spændende oplevelsescenter for hele familien, hvor Bornholms historie og natur formidles gennem planter, tekst, dyr og billeder. Centret er på ca. 3.000 m² og byder bl.a. på levende krokodiller, akvarium, jordskælv og bornholmske dinosaurer. Overalt er der spændende aktiviteter f.eks. i form af el-biler og udendørs legeområde med GPS-ture i den pragtfulde natur.

  NaturBornholm
  Den smukke bygning er tegnet af Henning Larsen, bl.a. kendt for at have tegnet Operahuset i København.
 • Nylars Kirke (26.7 km)

  Besøg Bornholms bedst bevarede rundkirke, Nylars Kirke, opført omkring 1160. Kalkmalerierne ved midtersøjlen, som menes at være blandt Bornholms ældste, fortæller historien om skabelsen af Adam og Eva samt forvisningen fra Edens Have. I våbenhuset finder I to kristne runesten, hvor den ældste dateres tilbage til ca. 1050. Det smukke fritstående klokketårn af bindingsværk, stammer fra den sene middelalder og står på en stor udbygning af kampesten fra 1500-tallet.

  Nylars Kirke
  Nylars Kirke er øens bedst bevarede Rundkirke.
 • Olsker Rundkirke (5.1 km)

  Den 26 meter høje Olsker Rundkirke er den højeste af de fire rundkirker på Bornholm. Kirken er opført omkring år 1150, men er i tidens løb blevet ombygget og forstærket i flere omgange - senest i midten af 1900-tallet, da man udskiftede altertavlen. I denne elegante rundkirke står der personale i våbenhuset, som gladeligt svarer på spørgsmål og fortæller om kirkens fortid som forsvarsværk.

  Olsker Rundkirke
  Kør-selv til Olsker Rundkirke på Bornholm
 • Oluf Høst Museet (14.9 km)

  Kom ind i den danske maler, Oluf Høsts smukke hjem hvor der, siden 1998, har været indrettet museum. Oluf Høst var især inspireret af den post-impressionistiske franske maler, Paul Cézanne. Rundt om på museet, såvel som i den smukke klippehave bag bygningen, kan I opleve forskellige atelierer. Museet har foruden, skiftende udstillinger en biograf og en dokumentationsafdeling, hvor Høsts liv og person, formidles gennem foto, film og tekster.

  Oluf Høst Museet
  Tag på kør-selv ferie til Bornholm og besøg Oluf Høsts smukke hjem.
 • Paradisbakkerne (32.8 km)

  På det østlige Bornholm kan I gå en dejlig tur i Paradisbakkerne, som er et kupperet landskab med klipper, sprækkedale og en fantastisk smuk naturskov. Plantelivet er yderst rigt i bunden af dalene og området byder på flere smukke søer og gamle moser. Det er også i paradisbakkerne I finder Bornholms største rokkesten. Rokkestenen er p.t. den eneste af Bornholms tre rokkesten på, som rent faktisk kan rokke.

  Paradisbakkerne
  Som navnet antyder, er dette område et vaskeægte vandreparadis.
 • Rytterknægten (25.0 km)

  Midt på Bornholm står Rytterknægten og stikker op ad den omgivende skov. Det 162 meter høje tårn er øens højeste punkt og blev bygget i 1856 til minde om Frederik VII og grevinde Danners besøg nogle år tidligere. Det blev senere forhøjet til sin nuværende højde, idet skoven så småt begyndte at vokse tårnet over hovedet.

  Rytterknægten
  I klart vejr kan man se helt over til Sverige og Christansø og nyde en pragtfuld udsigt over hele Bornholm.
 • Østerlars Rundkirke (17.5 km)

  Østerlars Rundkirke er ikke blot den største rundkirke på Bornholm, men i hele Danmark. Man regner også med at denne er den ældste af Bornholms fire rundkirker, på trods af at det eksakte opførelsesår er ukendt. Østerlars Rundkirke figurerer centralt i teorien om, at der skulle være en sammenhæng mellem de franske tempelridderes orden og de bornholmske midderalderkirkers placering.

  Østerlars Rundkirke
  Østerlars Rundkirke er den bedst kendte af de fire bornholmske rundkirker.
Vis flere

Kort

Pension Slægtsgården
Østergade 3 3770 Allinge

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat