Miniferie i Sverige på Pensionat Frillesberg

Dansk | DKK

Pensionat Frillesbergs

Hyggeligt pensionat fra 1938, med masser af hygge og spændende muligheder

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Traditionelt pensionat på den svenske vestkyst
 • Inklusiv halvpension i skønne rammer
 • Besøg det populære varehus, Gekås Ullared
843,-
3~4 dage fra
649,-

Inkl. halvpension

Miniferie nær Göteborg

3 dage
Fra 649,- / spar op til 565,-
SPAR
4 dage
Fra 969,- / spar op til 844,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • 1 x velkomstkaffe og kage
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Det hyggelige Pensionat Frillesberg ligger nær havet på den svenske vestkyst, mellem de to populære byer, Varberg og Göteborg. Her venter et billigt hotelophold med personlig service, hygge, god lokalproduceret mad og masser af spændende muligheder indenfor kort afstand.

Hotellet tilbyder

Hotellet stammer tilbage fra 1938, og tilbyder nyligt renoverede rammer for en herlig bilferie på den svenske vestkyst. Der er kort afstand ud til havet, hvor der er gode muligheder for at bade i sommermånederne, og med både Göteborg, Kungsbacka og Varberg indenfor en times kørsel, er der masser af varierede oplevelser at vælge imellem.

Pensionatet egner sig desuden fortrinligt til en aktiv ferie, med vandre- og cykelture i nærområdet. Der er mulighed for at leje cykler under opholdet, og cykelruten ’Kattegattleden’, som strækker sig fra Helsingborg til Göteborg, går lige forbi hotellet.

Derudover har I også alletiders mulighed for, at tage på shoppingtur i varehuset Gekås Ullared, som er en af Sveriges mest populære attraktioner.

Efter en oplevelsesrig dag er det oplagt, at slappe af i den stemningsfulde pub, som er indrettet i hotellets kælder. Her er der både mulighed for at se sports-TV, høre musik og spille shuffleboard og dart.

Hver morgen kan I nyde en dejlig morgenbuffet i den nyrenoverede madsal, og om aftenen serveres herlige aftenretter, tilberedt med lokale råvarer. Er vejret til det, er der gode muligheder for at nyde maden udenfor på den hyggelige terrasse.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Pensionat Frillesberg har 12 nyligt renoverede værelser, som alle er indrettet i en hyggelig og hjemlig stil. Der er både enkeltværelser og dobbeltværelser til rådighed, og det er muligt at tilføje op til to ekstra opredninger på nogle af dobbeltværelserne.

Alle værelser er indrettet med eget bad og toilet, og udstyret med behagelige senge, garderobeskab og TV.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

60 km fra
Göteborg, Sverige
180 km fra
Helsingborg, Sverige 
270 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Gekås Ullared (55.2km)

Gekås Ullared er Skandinavien største varehus og et rigtigt shoppingparadis. Her kan I shoppe tøj, elektronik, legetøj, kosmetik, belysning, hjemmetekstiler og værktøj.

Bruket i Varberg (27.9km)

Tag på en billig kør-selv ferie med hele familien til Bruket i Varberg, Sverige, som bestemt er et besøg værd, hvis I er i området. Her kan I hygge dig med familien eller venner. Der er bowlingbaner, I kan spille dart eller billiard mens ungerne hygge sig i Legeland. Skulle sulten melde sig, er der flere restauranter, der tilbyder et bredt og familievenligt udvalg af mad. Find et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og tag på opdagelse i eget tempo i Bruket i Varberg.

Hamnmagasine (30km)

Er I interesseret i kunst eller bare nysgerrige, så er en miniferie syd for Stockholm en oplagt idé - for hér kan I lægge vejen forbi Kunsthallen Hamnmagasinet, som også ligger på fæstningsområdet. Her kan I blandt andet opleve udstillinger med regional kunst og kunsthåndværk. Der findes også et keramikværksted, et glaspusteri og en sølvsmedje i bygningen, og man har derfor muligheden for at komme helt tæt på håndværket og kunstnerne.

Varberg Fæstning (30.2km)

Varberg Fæstning er en af de helt store turistattraktioner og absolut et besøg værd. Oplev fæstningens 700 års historie på nært hold blandt kanonkugler og fangehuller. Der arrangeres desuden mange familieaktiviteter på museet, og om sommeren er der også rundvisninger, der iscenesætter, hvordan livet på fæstningen foregik.

Varberg Fæstning blev bygget af den danske hertug Jakob Nielsen i slutningen af 1200-tallet. Fæstningen vidner derfor om de tætte bånd, der var mellem Danmark og Sverige allerede dengang. I begyndelsen af 1600-tallet ombyggede den danske konge, Christian IV, fæstningen til et mere tidssvarende og moderne forsvarsanlæg.

Kallbadhuset (40.2km)

Både om sommeren og vinteren kan man tage sig en forfriskende dukkert ved Kallbadhuset i Sverige for derefter at slappe af i saunaen og nyde den fantastiske udsigt over Kattegat. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv tur i Sverige. Det er en enestående oplevelse. Gå ned til strandpromenaden, så kan I ikke undgå at finde det smukke og legendariske Kallbadhuset. Så der er også lagt op til en badeferie, find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie.

Liseberg Forlystelsespark (50.3km)

Find en billig ferie i Sverige og besøg den dejlige by Gøteborg på en kør-selv familieferie med Risskov Bilferie. Når man tænker på Gøteborg, kommer man straks til også at tænke på Liseberg. Det er Nordens størstes forlystelsespark, og her findes masser af oplevelser for hele familien. Om foråret kan I f.eks. nyde Vestsveriges største havemesse, Lisebergs Trädgårdsdagar. Gennem hele sommerperioden er der masser af forlystelser, attraktioner og underholdning samt de berømte og nuttede Liseberg kaniner. I kan også nyde et måltid på en af parkens mange restauranter eller caféer.

At opleve Liseberg er et must – uanset alder. Find børnevenige hoteller og planlæg en billig sommerferie til Gøteborg og omegn med Risskov Bilferie.

Universeum (50km)

Tag jeres børn eller barnlige sjæle med på et besøg på Universeum. Det er et perfekt sted at tilbringe dagen med at udforske de forskellige videnskabs-udstillinger, nogle af Europas største akvarier, eksperimentarium og en hel regnskov!

Universeum ligger midt i Göteborg og er Nordens største science center i hele 7 etager.

Gøteborg (52.1km)

Tag en dag ud af kalenderen, besøg Gøteborg og nyd alt hvad denne Sveriges anden største by har at byde på. I kan slentre langs Avenyn, spise god mad, få en kop kaffe og kigge ind i de hyggelige butikker. I kan også tage en tur ud i skærgården med en af de mange passagerbåde eller besøge Nordens største forlystelsespark Liseberg. Tag familien med på en kør-selv storbyferie til Gøteborg og oplev de mange spændende attraktioner og seværdigheder som Sveriges vestkyst kan byde på.

Gøteborgs Skærgård (51.4km)

Gå ikke glip af en tur ud til Gøteborgs Skærgård, hvis bilferien går til den svenske vestkyst. Den smukke natur, de maleriske gyder, dejlige strande, fantastiske naturreservater og de hyggelige vandreture er blot en del af de mange muligheder som Gøteborgs Skærgård byder på. Øgruppen består af omkring tyve øer og der er masse af oplevelser der ligger og venter. Tag bilfærgen fra Hjulvik til nogle af de nordlige øer som for eksempel Björkö, Hönö og Öckerö. Fra Saltholmen er det muligt at komme over til Styrsö, Brännö, Donsö og Vrångö, som er en del af skærgårdens mere sydlige øer. Både færger og busser er offentlig transport, hvilket gør det ment at krydse over til øerne og nyde den smukke natur på øerne.

Haga (53.9km)

Nyd en ferie i bil til Haga, et af de ældste områder i Göteborg med velbevarede hyggelige træhuse, såkaldte "landshøvdingehuse". I dag ligger Haga midt i Göteborg, men det hele startede da den svenske Dronning Kristina beordrede, at masserne skulle flyttes, og så blev Haga et faktum.

Hvis I blot har lyst til at gå rundt i byen og snuse atmosfære, så anbefales det varmt at besøge Haga. Her finder I en hattemager, den uafhængige legetøjsforretning og masser af antikvitetsforretninger. Køb lidt hjemmelavet marcipan, sæbe fra skærgården eller gå på skattejagt i de modebutikker, som ikke findes i indkøbscentrene.

Det charmerende kvarter er fyldt med serveringssteder og spændende små butikker. Området ligger mellem Vasa og Linné som møder hovedgaden Haga Nygata i begge ender.

Husk at holde pause, der er masser af spisesteder, hvor I kan få frokost eller blot en kop kaffe.

I December findes her også et julemarked, og i foråret og efteråret kan gårdmarkedet være åbent.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotell Hovs Hallar

Inkl. halvpension

Vestkysten

Charmerende Båstad

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x kaffe
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

1.577,-
Kun
1.149,-

Vis kort

Miniferie i Skåne

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 5~99.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat

Quality Hotel 11

4 stjernet ophold i Gøteborg

Gøteborg

Miniferie nær centrum

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x aftenens ret
 • Gratis internet
 • Adgang til motion og afslapningsområde

198,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Bo med udsigt over vandet i Göteborg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 4~17.99 år i ekstra opredning 213kr per nat

Good Morning Halmstad

Ophold inkl. halvpension

Vestkysten

Oplev Halmstad

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x lettere aftensmad
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet

125,-
Kun
869,-

Vis kort

Tæt på shopping og underholdning

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 4~99.99 år i ekstra opredning 272.64kr per nat