Tag på familieferie på Pers Hotel

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Pers Hotel

Stort ferieparadis med vandland, bowlingbane og natklub.

 • 750 km fra Øresundsbroen
 • 470 km fra Göteborg, Sverige
 • 675 km fra Helsingborg, Sverige
 • 260 km fra Larvik, Norge
 • 450 km fra Kristianssand, Norge
 • 410 km fra Stavanger, Norge
 • 290 km fra Bergen, Norge
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Udendørs swimmingpool

Hotellet

I dalen ved det smukke Golsfjeld ligger oplevelseshotellet Pers Hotel. Her tilbydes en bred vifte af aktiviteter og oplevelser for store og små; her er både vandland, spa, restaurant, sportsbar og natklub, bowlingbane, legerum, ungdomsdisco og et godt bibliotek. Her kan I rejse på ferie med hele familien og bo midt i Hallingdals fantastisk natur og tæt på nogle af landets bedste skisportssteder.


Hotellet tilbyder

Pers Hotel er et familiedrevet hotel, som åbnede dørene i slutningen af 1940'erne med ønsket om, at skabe en hoteloplevelse med aktiviteter for hele familien.   

Pers Hotell har en af Norges største kombinerede indendørs-og udendørs badelande. Tropicana badeland er en vidunderlig oplevelse, også for de voksne. Hotellet tilbyder også et stort wellnessområde med forskellige behandlinger, herunder ler-behandlinger og eksotiske alger, aromaterapi, massage, manicure og meget mere.

Hotellets restaurant laver mad af gode norske ingredienser, der er i sæsonen. I starter dagen med en generøs morgenbuffet, og hvis I vil sove længe i weekenden, så serveres morgenbuffeten helt frem til kl. 10.30.

På hotellet kan I besøge Erik's Grill og Sports Bar. Her vises alle Premier League kampe på storskærm og der er altid højt humør i baren. Derudover har Pers Hotel også en natklub, hvis I vil danse en aften.

Der er en række fremragende vandreture i Gol med flere smukke skiløjper og vandrestier i fjeldene. Når det er tid til at finde på noget andet, kan I besøge hotellets egen bowlingbane med 4 baner. Stedet har også flere aktiviteter for de unge, der blandt andet omfatter et ungdoms-diskotek, der har åbent i weekender og på helligdage. Der er også et dejligt bibliotek, poolborde i den gamle "Ski-lounge", og der er gratis trådløst internet på hotellet.

Værelser

Pers Hotel råder over 170 værelser fordelt på 6 etager og der er elevator til alle etager. I kan vælge imellem enkelt-, dobbelt- og familieværelser. Alle værelser har eget badeværelse.

Værd at se

 • Gordarike viking - og familiepark (0.1 km)

  Gordarike viking - og familiepark er en spændende attraktion for hele familien. Her kan I blandt andet besøge Gol Stavkirke, som byder på en udstilling om stavkirkearkitektur og vikingernes guder. I kan også se Kong Haddings gravhøj, Hahaugtrollens hule eller gå en tur op i udsigtstårnet Ygdrasil, hvorfra der er en flot udsigt over dalen. Børnene vil helt sikkert kunne få mange timer til at gå i det indendørs legeland (75 kvm), øve sig i at skyde med bue og pil eller slås med sværd. Der er også et udendørs vandland med to rutsjebaner, vikingeskibe og solområde. Det er desuden muligt at leje kanoer og elcykler.

  Gordarike viking - og familiepark
  Masser af sjov for hele familien i Gordarike Vikingpark, nær Geilo
 • Bergensbanen (Oslo – Gol – Bergen) (1.4 km)

  Tag på en billig kør-selv ferie til Norge og hop på Bergensbanen i Gol, midt imellem Oslo og Bergen, og oplev Hardangervidda fra togvinduet. Bergensbanen kører fra Oslo, stopper i Gol og kører videre op til Hallingdal mod Finse, langs Hardangerjøkulen med sidste stop i Bergen. Dette er en behagelig togtur med komfortable sæder og flotte faciliteter. Den smukke norske natur er en fantastisk oplevelse gennem de store togvinduer. Der er gratis trådløst internet på toget og der findes en café samt et legerum til børnene. Så der er lagt op til både en ægte familieferie og en billig kør-selv ferie. Find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og nyd en ferie i bil med hele familien og masser af norske oplevelser ombord på Bergensbanen.

  Bergensbanen (Oslo – Gol – Bergen)
  Nyd det smukke vinterlandskab på en tur med Bergensbanen, som kører mellem Oslo, Gol og Bergen.
 • Hallingdal Museum (21.3 km)

  Oplev et kulturhistorisk museum med 133 antikvariske bygninger og 40 000 genstande fordelt på seks museer i Hallingdals smukke natur. Herunder hører Ål bygdamuseum, Dagali museum, Gol bygdemuseum, Hemsedal bygdatun og Hol bygdemuseum. I kan opleve Emigranthuset, et bolighus bygget i Nord Dakota, USA, i 1882 af den emigrerede ålinge Ole Svendsen Skrattegard, flere bygninger med rosemalet interiører, Lie skole fra 1871, en gammel jernbanestation, en gård og mølle, blandt meget andet. Gøres turen som kør-selv ferie, er det nemt at komme fra sted til sted og mange dejlige oplevelser for hele familien venter forude. I kan bestille hotel hos Risskov Bilferie!

  Hallingdal Museum
  Vakre bygdetun i Hallingdal (Foto: Ross Graham)
 • Ål i Hallingdal (26.7 km)

  Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og besøg den lille by Ål. Læg vejen forbi det lille kulturhus, som åbnede i 1992 og er et regionalt kulturhus for hele Hallingdal. Huset indeholder to amfisale med biograf, koncerter, teater, dans og koncerter mm. Ål kulturhus tilbyder et aktivt kulturprogram hele året. Se aal.kulturhus.no for detaljer. Sportsfiskeri er også en mulighed, da Ål har omkring 50 søer og elve med en god bestand af ørreder. Tag fiskeudstyret med og gå på tur. Der er store oplever for både store og små. Er I mere til at spænde vandrestøvlerne på, kan Ål kommune også byde på dette. Find børnevenlige hoteller i området og kom afsted på en kør-selv ferie med hele familien.

  Ål i Hallingdal
  Husk at tage fiskeudstyret med på ferien til Ål.
 • Liatoppen Skisenter (26.3 km)

  Tag på skiferie i Norge med Risskov Bilferie og nyd en aktiv ferie i sneen. Der er børnevenlige hoteller og masser af skøn natur til rejsen. Midt i fjellheimen, hele 920 meter over havet, ligger Liatoppen Skisenter i Ål i Hallingdal. Dette er et af områdets mange skidestinationer, men løjpenettet på Liatoppen er det eneste i Hallingdal, som er certificeret efter internationale krav. Her kommer vinteren tidlig, allerede i oktober, og varer normalt næsten helt til maj. Hvis I vil tage en pause kan det være godt at vide, at Liatoppen har en grillhytte, bænke og bålplads. Det findes også en rulleskiløjpe og skicenteret har sågar en årlig skiskyttefestival. Find en billig bilferie til Norge og kom afsted på skiferie med hele familien.

  Liatoppen Skisenter
  Tag på aktiv ferie i sneen i Liatoppen Skisenter.
 • Ål skicenter (27.4 km)

  Find billige hoteller til skiferien hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien til Ål skicenter, der også har en af Norges bedste slalom baner. Skicenteret har 13 km. løjper, med en faldhøjde på 450 meter. Her finder I også en af Hallingdals bedste bakker for nybegyndere og børn med gratis lift i børneområderne. Find en billig vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelser ved Ål Skicenter.

  Ål skicenter
  Ål Skicenter har 13 km løjper, og der er masser af plads til at have det sjovt i sneen.
 • Hemsedal (31.0 km)

  Hemsedal har til formål at blive Norges flittigste by og dette afspejles i mængden af aktiviteter i byen. Her kan man virkelig tale om at holde aktiv ferie. På vinterferie kan ski entusiater slå sig løs i byens store ski resort, og på sommerferie er der et væld af aktivitetsmuligheder i naturen. Hemsedal tilbyder i alt 41 vandreruter spredt over 210 km. Vandreruterne er godt skiltet og mærket og sorteret i farve efter sværhedsgrad. Der er stier for både begyndere og dem, som er fortrolige med bjergene. Den højeste top i Hemsedal er Høgeloft på 1920 meter. Byen har også 21 cykelruter, der strækker sig over 225 km. Derudover er der en lang downhill bakke med forskellige sværhedsgrader fra blå til rød i Hemsedal Bikepark og en sjov bane, hvor I kan teste jeres cykelfærdigheder i bunden af Hemsedal. Hemsedal har 18 søer og fire floder til at fiske i, både med og uden flue. Fangstperioden er 25/05-15/09 . Floden Hemsila er kendt som en af ​​de bedste fluefiskeri floder og tilbyder udfordrende ørredfiskeri.

  Hemsedal
  Tag på miniferie i Hemsedal, som har til formål at blive Norges flittigste by.
 • Hemsedal Skicenter (33.8 km)

  Hemsedal Skisportscenter ligger i hjertet af Hemsedal og tæller 20 skilifte samt 48 pister med varierende sværhedsgrader. Derfor er der også mange muligheder på skiferien, for både de erfarne skiløbere, de øvede og begynderne. Hemsedal Skicenter har dedikeret et større areal til de mindre størrelser, så de også har mulighed for at afprøve balancen på skiene. Det alpine skicenter dækker 70.000 kvadratmeter og har syv bjerge, en 'roll band slalombane, en aktivitetspark med kælk og karruseller, kiosk, en park med rails og bølger, 'skicross spor, 'big-airbag, og så er der også bænke og borde med plads til at grille. Der kan lejes ski i byen. Der arrangeres også slædeture, snescooter-safari, hundeslædekørsel, isklatring og meget mere. Vinterferie i Norge er en klar vinder, for de ski-glade!

  Hemsedal Skicenter
  Vinterferie i Norge - Hemsedal skicenter dækker 70.000 kvadratmeter.
Vis flere

Kort

Pers Hotel
Sentrumsvegen 72 3550 Gol

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3 år i forældres seng 100% rabat
Barn 3~16 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 16~100 år i ekstra opredning 25% rabat