Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

Petit Chateau

Kurbade, vine, gastronomi, kultur, kunst og natur er indbegrebet af Montecatini Terme

Billige ophold

4-6 dage kun 1.119,-

Vi anbefaler

Kurby i Toscana

  • 3 overnatninger
  • 3 x morgenbuffet
  • 1 x 3-retters menu
  • 1 fl. vin på vær. til deling
  • 1 velkomstdrink

4 dage kun 1.119,-

Spar op til 156,-

Pr. person i Dobbeltværelse


Se alle tilbud fra hotellet

Petit Chateau

Tag på ferie til Montecatini Terme og bo i et dejligt roligt villakvarter på Petit Chateau. Her er der stil og en skøn, nærmest royal, atmosfære. I Montecatini Terme går verdenskunst, kultur og natur op i en højere enhed. Besøg de mange kurbade og smag på de kendte vine og gastronomi.

Hotellet tilbyder

I hjertet af Toscana, i Montecatini Terme, ligger det nyrenoverede Petit Chateau i et elegant hus som daterer tilbage til 1920'erne. Petit Chateau ligger i nærheden af den termalske park, ikke langt fra centrum og shopping området. Den rolige beliggenhed i et villakvarter, giver muligheden for at slappe af og nyde opholdet. I kan gå en tur i hotellets have og nyde stilheden. Harmonien i huset giver den rette atmosfære for en "royal" ferie i Montecatini Terme. Der er adgang til gratis internet på hotellet. 

Værelser

De flotte standard værelser med en smuk antik indretning har alle eget bad/toilet, air condition, minibar, føntørrer, safe, TV, DVD og telefon. Husets elegante facade kommer også til udtryk inde i huset. Værelserne har alle fine møbler i klassisk stil, gardiner, dekorationer og alle har hver især et individuelt præg. Der er mulighed for at opgradere til superiorværelse, hvor der er jacuzzi på badeværelset. Nogle værelser har adgang til balkon. Disse er på forespørgsel og kan ikke garanteres.

Montecatini Terme

Der klædt i Marmor høie Guder staae, Der Duft og Toner i hver Luftning vifte, Mens Havet er en Olie azurblaa Og Bjergene med syvfold Farve-skifte“. Sådan skrev den danske digter H.C. Andersen i 1834 på vej hjem fra et lykkeligt år i Italien, og måske tænkte han på Toscana. Også for mange af vore dages danskere er Toscana indbegrebet af Italien. Oplev det bedste Toscana byder på. Her går verdenskunst, kultur og natur op i en højere enhed.

Langs Arnofloden ligger kunstens byer nærmest på række som perler på en snor, hele den italienske kulturs vugge er her, smukt pakket ind i landskabets blide bakker med cypresser og pinjer, vinranker og oliventræer.

Montecatini Terme har ca. 20.000 indbyggere og med byens mange kurbade venter her en dejlig ferie i det smukke Toscana, som er kendt for kultur, vin og gastronomi.

Tag den gamle bjergbane op til middelalderenbyen, Montecatini Alto, og nyd panoramaudsigten over kurbyen med dens parker, det omkringliggende bakkede landskab, cyprestræer, vingårde og skovklædte områder med pinjetræer.

Om aftenen syder det af liv på Torvet, hvor I kan følge livet fra en af de mange caféer og nyde et glas vin fra en af de lokale vingårde, mens cikaderne synger.

Udflugter

Montecatini Terme ligger midt blandt alle Toscanas mange oplevelser. Besøg Toscanas hovedstad Firenze. Et besøg her byder på mange store oplevelser. En af de absolut største seværdigheder er den smukke renæssancebygning Palazzo Medici-Riccardi og Mediciernes familiekirke San Lorenzo, hvor danske Niels Steensen ligger begravet. Kirken er pittoresk beliggende ved det gamle lædermarked. Men også det imponerende trefarvede domkirkekompleks med campanilen, det ottekantede dåbskapel med bronzedørene og så naturligvis selve Domkirken med Brunelleschis betagende og svimlende store kuppel er et besøg værd. Dette er blot få af de mange imponerende bygningsværker, som Firenze kan byde på.

Kun omkring 56 km. fra hotellet ligger Pisa. Et besøg på Campo Miracoli er en af de helt store oplevelser. Det er næsten et mirakel at se de smukke bygninger: domkirke, dåbskapel, kirkegårdsbygning og så klokketårnet „det skæve tårn i Pisa“ stå side om side. Den helt store oplevelse er naturligvis „det skæve tårn“, hvor I efter et mangeårigt og kostbart renoveringsarbejde atter kan gå op af de 294 skæve trin til toppen i 55 m. højde, hvorfra der er en vidunderlig udsigt over området.

Kun mellem 20 og 30 km. fra hotellet ligger nogle af de skønneste byer i Toscana: Leonardo Da vinci's fødeby Vinci, middelalderbyen Pistoia samt Lucca, der har Italiens mest velbevarede og smukkeste renæssancefæstningsværker. Kort sagt er oplevelserne i Toscana uendelige.

Kør en tur ud og besøg danske Tine som, sammen med sin italienske mand, driver en stor olivengård lige uden for Montecatini Terme. Se følgende link: http://www.villastabbia.it/Eng/Home-Eng-Villa-Stabbia.php. Send en mail til Tine og hør hvornår det er muligt at besøge den smukke villa så i kan høre hvordan de dyrker oliven og selv fremstiller den skønneste økologiske jomfruolivenolie! Det er muligt at købe den lækre olie med hjem!

Hotellets placering

Petit Chateau
Viale Rosselli 10
50016 Montecatini Terme

Klik her for kørselsvejledning til hotellet

Afstand til hotellet fra

Rostock, Tyskland
1.450 km
Puttgarden, Tyskland
1.555 km
Padborg/Kruså-grænsen
1.570 km

Detaljeret hotelinformation

Check ind kl.
11:00-18:00
Check ud inden kl.
11:00
Beliggende i centrum
Ja
Restaurant
Ja
Hund*
Ja
Parkering mod gebyr
15
Trådløst internet
Ja
Gratis internet
Ja
Miljøtillæg (person) pr. døgn*
0.7 EUR

* Vejledende information

Bemærk at

Miljøtillæg (person) pr. døgn 0,7 EUR. afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Parkering ved hotellet koster 15 EUR per bil/døgn. Der er gratis offentlig parkering ca. 100 meter fra hotellet (med forbehold for ledighed).

Giv som gave - klik her
Et købsbevis er den perfekte gave, hvis du vil give et ophold, med en åben ankomstdato. Klik på pilen for at bestille opholdet med åben ankomst.

Du kan også forære et gavekort på et bestemt beløb ved at klikke her.

Kurby i Toscana

Ferie i Montecatini Terme

4 dage kun 1.119,-
Spar op til 156,-
Pr. person i Dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

  • 3 overnatninger
  • 3 x morgenbuffet
  • 1 x 3-retters menu
  • 1 fl. vin på vær. til deling
  • 1 velkomstdrink

Priser

Lavsæson kun 1.119,-
Ankomst ikke mulig

Rabatter*

Barn 0~3,99 år
Gratis i forældres seng

Barn 4~11,99 år
50% rabat i ekstra opredning

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig.

November 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
44
30
31
1
2
3
4
5
45
6
7
8
9
10
11
12
46
13
14
15
16
17
18
19
47
20
21
22
23
24
25
26
48
27
28
29
30
1
2
3
December 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
48
27
28
29
30
1
2
3
49
4
5
6
7
8
9
10
50
11
12
13
14
15
16
17
51
18
19
20
21
22
23
24
52
25
26
27
28
29
30
31
Ankomstsmåneder
2017 | NOV | DEC
Flere dage? klik herunder

Ekspeditionsgebyr 69,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved telefonbestilling

Skal I rejse indenfor de næste 3 dage, kan reservationen ikke foretages online. Ring på 70 22 77 17

Hoteller i nærheden