Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

Polen

Regioner

» Det nordlige Polen

» Det sydlige Polen

Filtrer søgeresultater

Enkeltværelser
Familieværelser
Camping
Hotel m. rygerværelser
Gratis parkering
Hund tilladt
Hotel m. én overnatning
Elevator på hotellet
Internet på hotellet
Fitnessfaciliteter
Wellness- og spafaciliterer
Indendørs pool
Udendørs pool
Restaurant
Ved stranden
Nær centrum
Nær vand
Nær skiområde
Ferielejlighed
Kun morgenmad
Ophold med middag
All inclusive

Polen

Polen

Polen er et spændende land, som byder på mange gode ferieminder. Det smukke land mod øst er en del af EU og har både skøn natur og interessante byer.

De mange traditionsrige byer som Krakow, Poznan og Gdansk rummer essensen af den polske kultur og tilbyder en anderledes atmosfære.

Polen byder dog også på flotte, lange sandstrande langs Østersøkysten, og her kan I tilbringe et godt ophold på hoteller med wellnessfaciliteter eller simpelthen nyde en miniferie ved havet. Her er et mildt klima og med lidt held, kan I finde ravstykker langs kysten. Ved havet ligger de gode badebyer som Kolobrzeg og Stettin, der er populære turistdestinationer.

Det kan anbefales at besøge seværdigheder som KZ-lejren Auschwitz vest for Krakow eller byen Stettin i Vestpolen tæt ved den tyske grænse, som er den største havneby i Østersøen. Besøg også det imponerende hertugslot i Darlowo eller nyd en orgelkoncert i den smukke, gotiske domkirke Karmien Pomorski. Der er masser af spændende oplevelser både i naturen, ved havet eller i byerne i Polen. Besøg det dejlige land og kom hjem rig på kulturelle oplevelser.

Klik her for at læse mere...
1