Tag på billig kør-selv ferie i Europa og besøg Polen

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Det nordlige Polen

Bestillingskoden er nu aktiv

Det nordlige Polen

Den nordlige del af Polen byder på dejlige oplevelser og et behageligt klima langs de flotte, lange sandstrande ved Østersøkysten.
Her kan I tilbringe et dejligt ophold for hele familien på indbydende og fine hoteller. Her kan I finde gode wellness faciliteter eller simpelthen nyde en miniferie ved havet.

Klimaet er mildt og med lidt held, kan I finde ravstykker langs kysten. Ved havet ligger de gode badebyer Kolobrzeg og Stettin, der er populære turistdestinationer og desuden er Stettin, tæt ved den tyske grænse, den største havneby ved Østersøen. Der er altså rig mulighed for at opleve Østersøkysten for alt sin pragt og slappe af på en badeferie for hele familien. Så er I til en stille og rolig ferie i kulturelle, naturlige og rolige omgivelser, er mulighederne i denne del af Polen store.

Tager I en tur til det nordlige Polen kan I besøge det imponerende hertugslot i Darlowo, som er Kong Erik af Pommerns slot og det var i denne by han tilbragte de sidste 10 år af sit liv. Er I mere til en anderledes oplevelse, kan I nyde en orgelkoncert i den smukke, gotiske domkirke Kamien Pomorski, som kan spores helt tilbage til 12. århundrede og under kirkens gulv er flere vestpommerske fyrster og biskopperne af Kamien begravet. Risskov Bilferie har billige hotelophold i det nordlige Polen, som er ideelle til jeres bilferie i Europa.