En kør-selv ferie i Europa kan tage jer til Polen

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Det sydlige Polen

Bestillingskoden er nu aktiv

Det sydlige Polen

Tager I til det sydlige Polen kan I opleve den flotte natur, de storslåede bjerge og denne del af landet byder på mange muligheder for bjergvandring og andre fysiske udfoldelser i naturen. Her er alt, I skal bruge til en aktiv ferie både til jeres sommerferie og jeres vinterferie.
Så det er lige meget om I er til afslapning i naturen eller til mere krævende oplevelser, så byder denne del af Polen på det hele.

Den gamle storby Krakow er et besøg værd på en storbyferie, da det er den tidligere hovedstad i Polen, samt landets næststørste by og byder på en gammel bydel, som er velbevaret og rummer bygninger helt tilbage fra 1100-tallet. Foruden dette, så er Krakow også en gammel kongeby og byder på et væld af kulturelle oplevelser.

Er I til historiske aspekter, kan et besøg på KZ-lejren Auschwitz anbefales, som ligger vest for Krakow. Auschwitz er en af de mest kendte indenfor bevarede koncentrationslejre og står som et tydeligt bevis på de nationalsocialistiske jødeudrydelser og forbrydelser mod menneskeheden. Byen Wroclaw er også et besøg værd. Her finder I både gamle flotte kirker og nye, moderne bygningsværker.

Risskov Bilferie kan tilbyde billige hotelophold i det sydlige Polen for enhver smag.