Kør-selv til Posthotel Rotenburg med Risskov Bilferie

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Posthotel Rotenburg

Kør-selv til Tyskland med familien på bilferie og bo på Posthotel Rotenburg

Wellness med sauna, dampbad, massage og hudbehandlinger
Perfekt til en aktiv ferie med cykler og vandrestøvler
To restauranter med mad for enhver smag
 • 525 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 500 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 550 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Wellness
 • Dampbad
 • Sauna
 • Fitness

Hotellet

Midt mellem Hannover og Frankfurt am Main ligger dette skønne 4-stjernede hotel i byen Rotenburg an der Fulda blandt andet kendt for sine mange bindingsværkshuse. Hotellet ligger i dejlige omgivelser og er det perfekte sted at overnatte hvis I vil kombinere det aktive med det afslappende. Posthotel Rotenburg ligger i Rotenburg an der Fulda, omgivet af bindingsværkshuse, smukke omgivelser og gode muligheder for at kombinere en aktiv ferie med afslappelse.

Hotellet tilbyder

Det traditionelle 4-stjernede Posthotel Rotenburg ligger omkring 220 km syd for Hannover i den lille charmerende by Rotenburg an der Fulda. Ikke langt fra hotellet i Waldhessen-regionen er der flere smukke cykelruter og vandrestier, som blandt andet den kendte Wartburg-Pfad-rute. Husk derfor, at få det hele med, når I pakker bilen, der er nemlig meget I kan foretage jer.
Hotellet har også et skønt wellness-område med en moderne sauna og dampbad. Der er også fitness-faciliteter samt mulighed for at få massage og hudbehandlinger – perfekt til en ferie hvor man gerne vil være lidt god ved sig selv.
Hotellet serverer en varieret morgenbuffet med friskbrygget kaffe eller the. Der er ikke mindre end to restauranter på hotellet. 'Poststube', som også har en hyggelig vinterhave, og 'Kutscherstube', hvor der bydes på regionale og internationale retter. Om sommeren kan maden også nydes på solterrassen, hvorfra der også en en dejlig udsigt over Fuldatal. Når I bestiller rejsen hos Risskov Bilferie, er det med halvpension inkluderet. 
Der kan også lejes cykler på hotellet og der er selvfølgelig gratis WiFi og gratis parkering til gæsterne. Der er også en elevator, så det er nemt at komme op og ned mellem hotellets fire etager. 
Tag også en tur ind til Rotenburgs historiske bymidte og udforsk de farverige butikker og caféer.

Værelser

Hotellets værelser er praktisk indrettet, med eget badeværelser emd brusebad og toilet og hårtørrer. Værelserne har enten balkon eller terrasse og der er også telefon, sikkerhedsboks samt kabel-TV. 

Værd at se

 • Koala Kids World (3.5 km)

  Koala Kids World byder hele året rundt på spil, sjov og action og er helt ideelt til familier med børn. Hver dag er der forskellige aktiviteter såsom ansigsmaling og håndarbejde og børnene elsker at boltre sig i det mere end 1.000 m² store indendørs legeområde med klatrevægge, kravlerum, legetårn, trampoliner og meget andet. Koala Kids World ligger som en del af Göbel’s Hotel Rodenberg.

  Koala Kids World
  Koala Kids World er et oplagt besøgsmål under en familieferie i Hessen
 • Sontra (22.3 km)

  Sontra har ca. 7.500 indbyggere og ligger i hjertet af Hessen mellem Bad Herzberg og Göttingen. Den over 1200 år gamle by er en skøn middelalderlig perle, der ligger midt i vidunderlige naturomgivelser, hvor der er gode muligheder for vandreture. Brug også en ekstra stund i byens historiske bykerne. En af de smukke seværdigheder i Sontra er uden tvivl kirken fra 1488. Klokketårnet stammer tilbage fra det 12. århundrede. Et besøg værd er også byens smukke Rådhus. Udover de sædvanlige møder i byrådet, er her også retssal og der afholdes også bryllupper og rådhuset kan desuden fortælle en spændende historie. Den hyggelige by har en lang tradition indenfor forskellige håndværk og dette præger byen. Der bliver først og fremmest gjort meget for at pleje de mange fine byfacader og fagværkshuse. I kan bl.a. besøge det spændende møllemuseum der stadigvæk har aktiviteter. Besøg også det spændende museum i det gamle Boyneburger Schloss, hvor I kan lære mere om bondelivet i området i tidligere tider. Med henblik på det historiske er Sontra meget kendt for udvindelsen af bl.a. kobber i minerne. Over 1200 mennesker har arbejdet i minerne. Besøg det lille bjergmuseum, hvor I kan få et spændende indblik i historien omkring arbejdet i minerne. Med det dejlige Hessen klima, kan Sontra desuden prale af at være statslig anerkendt Luftkurort - det bedste inden for kurområder - en slags klimaterapi.

  Sontra
  Besøg den smukke by Sontra under Jeres ferie i den naturskønne region
 • Kurbad Therme (23.6 km)

  I festival- og kurbyen Bad Hersfeld finder I det store bade- og wellnessparadis, Kurbad Therme, hvor folk i alle aldre vil kunne nyde et stort udvalg af muligheder lige fra swimmingpools og saunaer til wellness og massage.

  Kurbad Therme
  Kurbad Therme byder på wellness og badning for folk i alle aldre
 • Freizeit- und Erlebnisbad Sontra (23.7 km)

  Har I børnene med på ferien er det oplagt at tilbringe en dag i Sontras friluftsbad. Her er der oplevelser for både store og små og selvom der måske ikke er vejr til at slikke sol, så har vandet en fast temperatur, så I kan sagtens hygge jer alligevel. I finder bl.a. en 65 m-Wild-River-Rutsjebane, strømbassin, vipper og forskellige børnebassiner. Desuden er der mulighed for både beachvolley og bordtennis. Friluftbadet råder desuden over et hyggeligt cafeteria, der serverer forskelllige snacks samt frokost. Kort sagt kan I nyde en dag for hele familien, hvor børnene vil elske det hele.

  Freizeit- und Erlebnisbad Sontra
  Dine børn vil else dig, hvis du tager dem til Sontras friluftsbad.
 • Witzenhausen (53.3 km)

  Tag også turen til Witzenhausen, som ligger øst for Kassel. Det er den mindste universitetsby i Tyskland. Der er smukke og velholdte bindingsværkshuse, prøv bare at tage turen forbi det gamle bryghus, som står velbevaret og strunk og byder gæsterne på blandt andet kirsebærøl. Witzenhausen ligger nemlig i Werratal, som hører til en af de absolut største kirsebærregioner i Tyskland. Der høstes kirsebær på livet løs omkring midten af juli og lige derefter afholdes den berømte ´Old Town-festival´, hvor det ikke går stille for sig og bestemt en oplevelse værd, hvis tiderne passer.

  Witzenhausen
  Besøg Tysklands mindste universitetsby Witzenhausen
 • Eisenach (54.3 km)

  Kør en tur til Eisenach og besøg det flotte Wartburg. Borgen har været på UNESCOs verdenskulturarv siden 1999. Tag en rundtur i de forskellige bygninger, værelser og flotte sale samt den tilhørende have.  

  Eisenach
  Wartburg
Vis flere

Kort

Posthotel Rotenburg
Poststraße 20, 36199 Rotenburg an der Fulda