Billig bilferie i Holland med ophold på Postillion Hotel Deventer

Dansk | DKK

Postillion Hotel Deventer

Kombiner by og natur i den historiske hollandske by, Deventer

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • God beliggenhed tæt på centrum
 • Masser af fantastisk natur
 • God blanding af afslapning og aktiviteter
1.080,-
3~8 dage fra
1.169,-

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Farverige Holland

3 dage
Fra 1.169,- / spar op til 324,-
SPAR
4 dage
Fra 1.749,- / spar op til 471,-
SPAR
5 dage
Fra 2.319,- / spar op til 629,-
SPAR
6 dage
Fra 2.899,- / spar op til 776,-
SPAR
7 dage
Fra 3.469,- / spar op til 934,-
SPAR
8 dage
Fra 4.049,- / spar op til 1.081,-
SPAR
* Pris pr. person i twin dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Oplev den dynamiske by Deventer, med en miniferie eller et weekendophold fyldt med spændende oplevelser og historier. Her er smukke naturomgivelser, og det er derfor oplagt at cykle eller vandre i området. Efter en lang dag kan I koble af i hotellets bar eller på terrassen.

Hotellet tilbyder

Postillon Hotel Deventer er et dejligt 3-stjernet hotel, der ligger godt placeret både i forhold til udflugter rundt omkring i Holland og tæt ved Deventers historiske centrum. Hotellets egen restaurant byder på fantastisk fransk mad, hvortil der serveres skønne vine. En terrasse, hvor I kan nyde dejligt vejr, hører til restauranten. Hotellet har også egen bar, hvor der serveres lette snacks og hvor I kan slappe af efter dagens strabadser. Der er desuden elevator på hotellet. Parkering er gratis og I har adgang til gratis trådløst internet under opholdet.

Værelser

Dobbeltværelserne er rummeligt indrettet og indeholder alle eget bad og toilet, hårtørrer, air condition, tv, telefon og radio. Det er muligt at låne en gratis safebox.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

500 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
500 km fra
Puttgarden, Tyskland
550 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Speelgoedmuseum Deventer (2.5km)

Legetøjsmuseet i Deventer er mere end blot et museum; det er et rent legetøjs-eventyrland, og er både børnenes yndlingssted i Deventer, og stedet hvor de voksne kommer for at genopleve deres minderige barndom. Gæster har mulighed for at vælge mellem adskillige udstillinger såsom dukkehus-udstillingen, som bl.a. præsenterer dukkehuse helt tilbage fra 1850 og frem til i dag. En anden spændende udstilling er ”Leg med øjnene”-udstillingen som viser optisk legetøj af forskellig art og alder og som tager Jer tilbage til en svunden tid før TV og Internet. Museet er, med undtagelse af Mandag, åbent alle dage fra 11.00 til 17.00.

Museum De Waag (2.6km)

Som én af Hollands ældste byer har Deventer en yderst rig og spændende historie. Museum De Waag byder på en lang række udstillinger, rekonstruktioner og genstande som tilsammen giver Jer et fantastisk indblik i byens historie og udvikling. Overalt på museet underbygges udstillingen af moderne formidlingsmetoder såsom 3D-rekonstruktioner, animationer og lydoptagelser. Museet er åbent 11 - 17 alle dage, undtagen Mandag. Hver Søndag kl. 12.30 og 14.00 kan gæster desuden, ganske gratis, tilslutte sig en spændende audio-tour.

Lebuinuskirken (2.7km)

Tag på opdagelse i Europa og find en bilferie til enten en miniferie, sommerferie eller vinterferie i Holland. Kør-selv til Deventers, ca. 100 km øst for Amsterdam, og oplev den spændende by. Midt i Deventers historiske centrum står den smukke gotiske Lebuinuskirke. Kirken stammer helt tilbage fra anden halvdel af 700-tallet – hvor den i første omgang byggedes som en trækirke – er i flere ombæringer blevet renoveret og ombygget. Den gotiske arkitektur kom ind i anden halvdel af 1400-tallet og i dag hører den smukke UNESCO-listede bygning til den protestantiske kirke i Holland, mens kirketårnet tilhører kommunen. Som en lidt sjov detalje er kirken faktisk lukket om Søndagen. Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Holland. 

Paleis Het Loo (23.7km)

Dette fantastiske palads blev bygget under Statholder William III helt tilbage i 1685, hvor det i mange år frem fungerede som sommerresidens for det hollandske kongehus. I 1984 blev det omdannet til det storslåede museum det er i dag. Gå en tur gennem de smukke barokhaver- og parker og se en omfattende samling af antikke biler i slottets staldkompleks. Paleis Het Loo er, med undtagelse af Mandage, åbent hele ugen og tilbyder en dybdegående guidet tur rundt i slottet – en tur som tager ca. tre timer.

Nationaal Park De Hoge Veluwe (36.8km)

Nationalparken De Hoge Veluwe er en af de største kontinuerlige naturreservater i Holland. Parken strækker sig over 5.400 hektar og byder på et væld af fantastiske naturoplevelser og aktiviteter, som omfatter alt lige fra skønne vandre- og cykelture, det berømte Kröller-Müller Museum og spændende guidede safarier til et fantastisk underjordisk museum og en skulpturhave med verdens største private Van Gogh-samling.

Burgers Zoo (37.6km)

Tag på en billig bilferie til Holland og læg vejen forbi Arnhem hvor også en af Hollands største zoologiske haver, Burgers Zoo, ligger. Den Zoologiske have er delt op i 8 forskellige "lande", der hver især repræsenterer et dyreområde. Oplevelsen her er helt i særklasse. Find børnevenlige hoteller i området og tag hele familien med på en oplevelsestur til Arhem og Burgers Zoo.

Arnhem (39.8km)

Nyd jeres sommerferie, miniferie eller måske bare et weekendophold i Holland, nærmere bestemt i Arnhem. Arnhems fortid præger i dag byen, da flere af byens seværdigheder stammer fra tiden under 2. verdenskrig. I kan bl.a. besøge krigsmuseet, Airborne, og slagmarken. Historie er en af byens vigtigste trækplastre, men også naturen spiller en vigtig rolle. Området omkring byen strækker sig mod nord i et bakkelandskab, der går ud i nationalparken Hoge Veluwe. Naturen heromkring er skøn, og det er helt sikkert en vandretur i området værd. Er I til aktiv ferie, findes der mange forskellige muligheder for aktivitet i området, men især cykelture og vandreture er højt værdsat. Find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie eller planlæg en miniferie til de mange historiske oplevelser.

Peperbustårnet (51.6km)

Peperbustårnet, på dansk Pebberkassetårnet, er med sine 75 meter et af de højeste kirketårne i Holland, og det kan ses flere kilometer fra byen. Tårnet hører til byens Sankt Michaels-kirke og blev bygget mellem 1394 og 1452 i nygotisk stil. Tårnet er åbent for besøgende i dagtimerne, hvorfra I kan nyde udsigten ud over den flotte middelalderby med dens rustikke bygninger, kanaler og volde.

Amersfoort (61.5km)

Tag på kør-selv ferie til Amersfoort, en charmerende middelalderby i Holland, som byder på både museer, historiske monumenter, shopping og restaurantbesøg. Gå tur langs kanalerne og igennem de middelalderlige gader, tag på sightseeing og spis en god frokost på en af byens caféer. Gå heller ikke glip af et af byens mange markeder. I kan f.eks. besøge det ugentlige blomstermarked. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på oplevelse i Holland og Amersfoort.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Zur Linde Heede

Inklusiv halvpension

Nordsøkysten

Hotel i landlige omgivelser

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

309,-
Kun
779,-

Vis kort

Skøn ferie tæt på den hollandske grænse

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 80% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 40% rabat

Fletcher Hotel-Restaurant het Witte Huis

Inkl. 3-retters menu

Utrecht

Ferie nær Amersfoort

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu
 • Gratis parkering
 • Tidlig check in

202,-
Fra kun
949,-

Vis kort

Tæt på Amersfoort, Utrecht og Amsterdam

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Komfort dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat