Billig bilferie i Holland med ophold på Postillion Hotel Deventer

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Postillion Hotel Deventer

Kombiner by og natur i den historiske hollandske by, Deventer

God beliggenhed tæt på centrum
Masser af fantastisk natur
God blanding af afslapning og aktiviteter
 • 525 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 500 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 550 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Oplev den dynamiske by Deventer, med en miniferie eller et weekendophold fyldt med spændende oplevelser og historier. Her er smukke naturomgivelser, og det er derfor oplagt at cykle eller vandre i området. Efter en lang dag kan I koble af i hotellets bar eller på terrassen.

Hotellet tilbyder

Postillon Hotel Deventer er et dejligt 3-stjernet hotel, der ligger godt placeret både i forhold til udflugter rundt omkring i Holland og tæt ved Deventers historiske centrum. Hotellets egen restaurant byder på fantastisk fransk mad, hvortil der serveres skønne vine. En terrasse, hvor I kan nyde dejligt vejr, hører til restauranten. Hotellet har også egen bar, hvor der serveres lette snacks og hvor I kan slappe af efter dagens strabadser. Der er desuden elevator på hotellet. Parkering er gratis og I har adgang til gratis trådløst internet under opholdet.

Værelser

Dobbeltværelserne er rummeligt indrettet og indeholder alle eget bad og toilet, hårtørrer, air condition, tv, telefon og radio. Det er muligt at låne en gratis safebox.

Bemærk at

For at kunne stille cykler til rådighed på det ønskede tidspunkt, bedes I ved bestilling notere, hvornår I vil benytte dette. Hvis det ikke er oplyst ved bestilling, garanterer vi ikke, at cyklerne er til rådighed, og I bedes selv rette henvendelse til hotellet.

Børn under 3 år opholder sig gratis på hotellet, men barneseng koster 7,5 euro per ophold.

Turistskat (person) pr. døgn 1,47 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Speelgoedmuseum Deventer (2.4 km)

  Legetøjsmuseet i Deventer er mere end blot et museum; det er et rent legetøjs-eventyrland, og er både børnenes yndlingssted i Deventer, og stedet hvor de voksne kommer for at genopleve deres minderige barndom. Gæster har mulighed for at vælge mellem adskillige udstillinger såsom dukkehus-udstillingen, som bl.a. præsenterer dukkehuse helt tilbage fra 1850 og frem til i dag. En anden spændende udstilling er ”Leg med øjnene”-udstillingen som viser optisk legetøj af forskellig art og alder og som tager Jer tilbage til en svunden tid før TV og Internet. Museet er, med undtagelse af Mandag, åbent alle dage fra 11.00 til 17.00.

  Speelgoedmuseum Deventer
  Besøg det imponerende legetøjsmuseum under en hyggelig ferie i Holland
 • Museum De Waag (2.5 km)

  Som én af Hollands ældste byer har Deventer en yderst rig og spændende historie. Museum De Waag byder på en lang række udstillinger, rekonstruktioner og genstande som tilsammen giver Jer et fantastisk indblik i byens historie og udvikling. Overalt på museet underbygges udstillingen af moderne formidlingsmetoder såsom 3D-rekonstruktioner, animationer og lydoptagelser. Museet er åbent 11 - 17 alle dage, undtagen Mandag. Hver Søndag kl. 12.30 og 14.00 kan gæster desuden, ganske gratis, tilslutte sig en spændende audio-tour.

  Museum De Waag
 • Lebuinuskirken (2.8 km)

  Tag på opdagelse i Europa og find en bilferie til enten en miniferie, sommerferie eller vinterferie i Holland. Kør-selv til Deventers, ca. 100 km øst for Amsterdam, og oplev den spændende by. Midt i Deventers historiske centrum står den smukke gotiske Lebuinuskirke. Kirken stammer helt tilbage fra anden halvdel af 700-tallet – hvor den i første omgang byggedes som en trækirke – er i flere ombæringer blevet renoveret og ombygget. Den gotiske arkitektur kom ind i anden halvdel af 1400-tallet og i dag hører den smukke UNESCO-listede bygning til den protestantiske kirke i Holland, mens kirketårnet tilhører kommunen. Som en lidt sjov detalje er kirken faktisk lukket om Søndagen. Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Holland. 

  Lebuinuskirken
  Den smukke Lebuinuskirken er bestemt et besøg værd.
 • Paleis Het Loo (27.1 km)

  Dette fantastiske palads blev bygget under Statholder William III helt tilbage i 1685, hvor det i mange år frem fungerede som sommerresidens for det hollandske kongehus. I 1984 blev det omdannet til det storslåede museum det er i dag. Gå en tur gennem de smukke barokhaver- og parker og se en omfattende samling af antikke biler i slottets staldkompleks. Paleis Het Loo er, med undtagelse af Mandage, åbent hele ugen og tilbyder en dybdegående guidet tur rundt i slottet – en tur som tager ca. tre timer.

  Paleis Het Loo
  Far vild i den store labyrinthave
 • Nationaal Park De Hoge Veluwe (37.3 km)

  Nationalparken De Hoge Veluwe er en af de største kontinuerlige naturreservater i Holland. Parken strækker sig over 5.400 hektar og byder på et væld af fantastiske naturoplevelser og aktiviteter, som omfatter alt lige fra skønne vandre- og cykelture, det berømte Kröller-Müller Museum og spændende guidede safarier til et fantastisk underjordisk museum og en skulpturhave med verdens største private Van Gogh-samling.

  Nationaal Park De Hoge Veluwe
  Nationalparken De Hoge Veluwe er en af de største kontinuerlige naturreservater i Holland
 • Burgers Zoo (38.5 km)

  Tag på en billig bilferie til Holland og læg vejen forbi Arnhem hvor også en af Hollands største zoologiske haver, Burgers Zoo, ligger. Den Zoologiske have er delt op i 8 forskellige "lande", der hver især repræsenterer et dyreområde. Oplevelsen her er helt i særklasse. Find børnevenlige hoteller i området og tag hele familien med på en oplevelsestur til Arhem og Burgers Zoo.

  Burgers Zoo
  Oplev dyrenes verden i Burgers Zoo
 • Arnhem (42.4 km)

  Nyd jeres sommerferie, miniferie eller måske bare et weekendophold i Holland, nærmere bestemt i Arnhem. Arnhems fortid præger i dag byen, da flere af byens seværdigheder stammer fra tiden under 2. verdenskrig. I kan bl.a. besøge krigsmuseet, Airborne, og slagmarken. Historie er en af byens vigtigste trækplastre, men også naturen spiller en vigtig rolle. Området omkring byen strækker sig mod nord i et bakkelandskab, der går ud i nationalparken Hoge Veluwe. Naturen heromkring er skøn, og det er helt sikkert en vandretur i området værd. Er I til aktiv ferie, findes der mange forskellige muligheder for aktivitet i området, men især cykelture og vandreture er højt værdsat. Find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie eller planlæg en miniferie til de mange historiske oplevelser.

  Arnhem
  Besøg den spændende by Arnhem som gemmer på en masse historie fra 2. Verdenskrig.
 • Peperbustårnet (56.1 km)

  Peperbustårnet, på dansk Pebberkassetårnet, er med sine 75 meter et af de højeste kirketårne i Holland, og det kan ses flere kilometer fra byen. Tårnet hører til byens Sankt Michaels-kirke og blev bygget mellem 1394 og 1452 i nygotisk stil. Tårnet er åbent for besøgende i dagtimerne, hvorfra I kan nyde udsigten ud over den flotte middelalderby med dens rustikke bygninger, kanaler og volde.

  Peperbustårnet
 • Amersfoort (61.9 km)

  Tag på kør-selv ferie til Amersfoort, en charmerende middelalderby i Holland, som byder på både museer, historiske monumenter, shopping og restaurantbesøg. Gå tur langs kanalerne og igennem de middelalderlige gader, tag på sightseeing og spis en god frokost på en af byens caféer. Gå heller ikke glip af et af byens mange markeder. I kan f.eks. besøge det ugentlige blomstermarked. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på oplevelse i Holland og Amersfoort.

  Amersfoort
  Amersfoort er en en meget charmerende middelalderby.
Vis flere

Kort

Postillion Hotel Deventer
Deventerweg 121 7418 Deventer

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Opholdet på Postillion Hotel Deventer har været en god oplevelse. Personalet var særdeles venlige og imødekommende, fra check in og under resten af opholdet. Ved afrejse var det med håndtryk fra receptionisten - ikke just hvad man eller oplever på hoteller. Vi havde bestilt et ophold med 3-retters middag om aftenen. Maden var veltillavet og indbydende anrettet og serveret, vinkortet bød på gode vine til fornuftige priser. Hotellets terrasse indbyder til at indtage måltider der. Ren luksus var det, at der var rengøring på værelset hver dag, og ikke nok med det; rene håndklæder! Det sidste vel nok en unødvendig luksus for 3 dage, når man tænker på miljøet. Værd at nævne som aktivitet er Dolfinariet i Harderwijk, en tur på ca. 50 km. Prisen for 1 voksen var 25€, men så var der også fri adgang til diverse aktiviteter i hele området. Der henvises til en parkeringsplads i særdeles god tid, ca. 3 km. fra Dolfinariet, hvor man kan vælge at gå eller tage et lille traktortog (gratis), men der er parkeringspladser ved Dolfinariet, dog ikke mange. Det er tilladt at medbringe egen madkurv, hvad vi så flere have, men ellers var der gode muligheder for at købe mad og drikke. Hvis man kører til Arnhem for at besøge Zoo, er det værd at gøre opmærksom på "Airborne Museum Hartenstein" (Oesterbeek vest for Arnhem), der beskriver de Allieredes forsøg på landgang fra september 1944. Museet ligger ikke langt fra Zoo..."
  Lene Astrup fra Ringkøbing.

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~3 år i babyseng 100% rabat
Barn 3~12 år i ekstra opredning 50% rabat