Tag på miniferie på Postillion Hotel Dordrecht

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Postillion Hotel Dordrecht

Nyd en historisk ferie i hyggelig kanalby.

Moderne hotel med elegant indretning
Oplev smukke Dordrecht
Oplevelser i alle retninger
 • 650 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 650 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 700 km fra Rostock, Tyskland
 • Fitness
 • Massage mod gebyr
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Elevator

Hotellet

Mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht, ligger det 3-stjernede Postillion Hotel Dordrecht. Det moderne hotel er ideelt til både miniferier og weekendophold og hele familien vil nyde den charmerende stemning, der hersker i den fine kanalby.

Hotellet tilbyder

Kun 10 minutter fra centrum af Dordrecht og 25 minutter fra storbyen Rotterdam ligger det moderne og 3-stjernede Postillion Hotel Dordrecht. Hotellet er moderne og stilrent indrettet med hvide og orange detaljer. På hotellet finder I en hyggelig restaurant, der serverer både morgenmad, frokost samt aftensmad. Alle måltider er lokalt inspireret med et internationalt twist. 

Efter en lang dag kan I tage en drink i hotellets bar, der serverer alt fra øl til cocktails og kaffe. Hvis vejret tillader det, kan I nyde jeres middag på restaurantens terrasse eller sætte jer i de bløde lænestole ved pejsen i baren, når vejret viser sig fra den anden side. Hotellet tilbyder desuden fitness faciliteter samt gratis parkering.

Værelser

Hotellet råder i alt over 77 moderne og stilfulde værelser, der alle er blevet renoveret i 2013. Alle værelser er indrettet med eget bad og toilet, TV, telefon, radio og skrivebord. Der er adgang til trådløst internet på alle værelser.

Bemærk at

Børn under 3 år opholder sig gratis på hotellet, men barneseng koster 7,5 euro per ophold.

Vis flere

Værd at se

 • Groothoofdspoort (8.5 km)

  Find også vej til Groothoofdspoort, der tidligere var hovedindgangen til byen Dordrecht og som stadigvæk ser imponerende ud. Ved porten er der en hyggelig plads, hvor I kan nyde en kop kaffe på en af caféerne, mens I kigger ud over byens kanaler. Byen kan også tilbyde flere spændende museer. Kig indenfor på Museum 1940 - 1945, der fortæller regionens historie under 2. Verdenskrig eller Dordrechts Museum, hvor I finder kunst af lokale kunstnere.

  Groothoofdspoort
  Den imponerende byport Groothoofdspoort er den tidligere hovedindgang til byen Dordrecht
 • Rotterdam (23.5 km)

  Rotterdam er bestemt et besøg værd med den største havn i Europa og yderligere utallige attraktioner. Tag på en skøn bådtur, besøg den zoologiske have Blijdorp i Rotterdam sammen med hele familien eller tag op i Euromasten og få et fantastisk udsyn fra 100 meters højde udover Rotterdam. De fleste butikker, samt det store indkøbscenter "Bijenkorf", ligger ved "Lijnbaan" og "Beurstraverse". Når I har brug for en pause, kan I besøge en af de mange gode caféer eller restauranter.

  Rotterdam
  Tag på en skøn bådtur eller tag op i Euromasten og få et fantastisk udsyn udover Rotterdam.
 • Gouda (43.0 km)

  Gouda er mest kendt for sine oste og hvis I kommer hertil i juli eller august måned, så er I så heldige, at I kan opleve ostemarkedet. Gouda ostemarked afholdes i disse to måneder foran rådhuset og ostevejerhuset. I Centrum af byen ligger rådhuset i Gouda på en af Hollands største markedpladser og er med sine flag, skulpturer og farverige skodder, en interessant bygning og et besøg værd. En anden bygning der er værd at tage forbi er Sint-Janskerk der er berømt for sine glas-malerier fra 1500 tallet. En gåtur rundt i byen er i sig selv også en oplevelse. Kanaler, broer, statuer og smukke gamle bygninger får Gouda til at føles eventyrlig.

  Gouda
  Gouda huser én af Hollands største markedspladser hvor byens rådhus ligger
 • Den Haag (52.0 km)

  Tag forbi Den Haag som er fredens by samt Hollands residensby. Tag på udflugt til Madurodam, Vredespaleis, Omniversum eller rigsdagsbygningen. I Madurodam ser I Holland som miniatureland. Omniversum er den første runde IMAX biograf i Europa. I Den Haag findes alle luksuriøse varehuse og kendte mærker samt hyggelige gader med små butikker. I kan også bruge dagen under solen på stranden og om aftenen gå tur langs boulevarden eller I kan prøve lykken i kasinoet.

  Den Haag
  Tag forbi Den Haag som er fredens by samt Hollands residensby.
 • Utrecht (64.2 km)

  Utrecht er en gammel universitetsby, som er kendetegnet ved de karakteristiske kanaler, historiske huse, pladser og parker. I byen kan I bl.a. opleve den nye hollandske vandlinjes fæstningsværker og se de historiske facader af værfterne, de udskårne paneler og masser af imponerende træer langs kanalerne, hvoraf nogle er over 200 år gamle. Når I går på opdagelse i byen, kan I høre Domkirketårnets klokkespil. En god måde at opleve byen på, er ved at sejle en tur på kanalerne. I kan vælge at tage på kanalrundfart med båd eller tage rundt med egen kraft med vandcykel, robåd eller kano.

  Utrecht
  Utrecht er en gammel universitetsby, som er kendetegnet ved de karakteristiske kanaler, historiske huse, pladser og parker.
 • Amsterdam (102.9 km)

  På kør-selv ferie til Amsterdam kan I opleve et bredt udvalg af kulturelle attraktioner. Den brede vifte af attraktioner er lige fra gamle fascinerende bygninger som Oude Kerk til mere sjældne seværdigheder såsom Hash Museet. Det må dog siges, at den mest populære attraktion i Amsterdam er museerne. Faktisk råder byen over mere end 50 museer, der hvert år trækker flere millioner af turister til byen. De mest kendte er Rijksmuseum, Van Gogh Museum og Stedelijk Museum, National Maritim Museum, Museum Amstelkring og Anne Frank House.

  Amsterdam
  Tag på sightseeing i Hollands hovedstad, Amsterdam
Vis flere

Kort

Postillion Hotel Dordrecht
Rijksstraatweg 30 3316 EH Dordrecht

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~2.99 år i babyseng 100% rabat
Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat