Tag på miniferie på Postillion Hotel Dordrecht

Betaling

Betaling

Gavekort

Postillion Hotel Dordrecht

Nyd en historisk ferie i hyggelig kanalby.

 • 650 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 650 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 675 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Fitness
 • Massage mod gebyr
 • Hund

Hotellet

Introduktion

I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht, ligger det 3-stjernede Postillion Hotel Dordrecht. Det moderne hotel er ideelt til både miniferier og weekendophold og hele familien vil nyde den charmerende stemning, der hersker i den fine kanalby.

Hotellet tilbyder

Kun 10 minutter fra centrum af Dordrecht og 25 minutter fra storbyen Rotterdam ligger det moderne og 3-stjernede Postillion Hotel Dordrecht. Hotellet er moderne og stilrent indrettet med hvide og orange detaljer. På hotellet finder I en hyggelig restaurant, der serverer både morgenmad, frokost samt aftensmad. Alle måltider er lokalt inspireret med et internationalt twist. 

Efter en lang dag kan I tage en drink i hotellets bar, der serverer alt fra øl til cocktails og kaffe. Hvis vejret tillader det, kan I nyde jeres middag på restaurantens terrasse eller sætte jer i de bløde lænestole ved pejsen i baren, når vejret viser sig fra den anden side. Hotellet tilbyder desuden fitness faciliteter samt gratis parkering.

Værelser

Hotellet råder i alt over 77 moderne og stilfulde værelser, der alle er blevet renoveret i 2013. Alle værelser er indrettet med eget bad og toilet, TV, telefon, radio og skrivebord. Der er adgang til trådløst internet på alle værelser.

Bemærk at

Børn under 3 år opholder sig gratis på hotellet, men barneseng koster 7,5 euro per ophold.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling

Værd at se

 • Groothoofdspoort (8.5 km)

  Find også vej til Groothoofdspoort, der tidligere var hovedindgangen til byen Dordrecht og som stadigvæk ser imponerende ud. Ved porten er der en hyggelig plads, hvor I kan nyde en kop kaffe på en af caféerne, mens I kigger ud over byens kanaler. Byen kan også tilbyde flere spændende museer. Kig indenfor på Museum 1940 - 1945, der fortæller regionens historie under 2. Verdenskrig eller Dordrechts Museum, hvor I finder kunst af lokale kunstnere.

  Groothoofdspoort
  Den imponerende byport Groothoofdspoort er den tidligere hovedindgang til byen Dordrecht
 • Rotterdam (23.5 km)

  Rotterdam er bestemt et besøg værd med den største havn i Europa og yderligere utallige attraktioner. Tag på en skøn bådtur, besøg den zoologiske have Blijdorp i Rotterdam sammen med hele familien eller tag op i Euromasten og få et fantastisk udsyn fra 100 meters højde udover Rotterdam. De fleste butikker, samt det store indkøbscenter "Bijenkorf", ligger ved "Lijnbaan" og "Beurstraverse". Når I har brug for en pause, kan I besøge en af de mange gode caféer eller restauranter.

  Rotterdam
  Tag på en skøn bådtur eller tag op i Euromasten og få et fantastisk udsyn udover Rotterdam.
 • Den Haag (52.0 km)

  Tag forbi Den Haag som er fredens by samt Hollands residensby. Tag på udflugt til Madurodam, Vredespaleis, Omniversum eller rigsdagsbygningen. I Madurodam ser I Holland som miniatureland. Omniversum er den første runde IMAX biograf i Europa. I Den Haag findes alle luksuriøse varehuse og kendte mærker samt hyggelige gader med små butikker. I kan også bruge dagen under solen på stranden og om aftenen gå tur langs boulevarden eller I kan prøve lykken i kasinoet.

  Den Haag
  Tag forbi Den Haag som er fredens by samt Hollands residensby.
 • Amsterdam (102.9 km)

  På kør-selv ferie til Amsterdam kan I opleve et bredt udvalg af kulturelle attraktioner. Den brede vifte af attraktioner er lige fra gamle fascinerende bygninger som Oude Kerk til mere sjældne seværdigheder såsom Hash Museet. Det må dog siges, at den mest populære attraktion i Amsterdam er museerne. Faktisk råder byen over mere end 50 museer, der hvert år trækker flere millioner af turister til byen. De mest kendte er Rijksmuseum, Van Gogh Museum og Stedelijk Museum, National Maritim Museum, Museum Amstelkring og Anne Frank House.

  Amsterdam
  Tag på sightseeing i Hollands hovedstad, Amsterdam
Vis flere

Kort

Postillion Hotel Dordrecht
Rijksstraatweg 30 3316 EH Dordrecht

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~3 år i babyseng 100% rabat
Barn 3~12 år i ekstra opredning 50% rabat