Tag på miniferie på Precise Resort Rügen

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Precise Resort Rügen

Inviter venner og familie med på en fantastisk ferie på den tyske ø Rügen

4-stjernet hotelresort med wellness og badesjov
Omgivet af skøn natur, direkte i Jasmund Nationalpark
Fantastiske oplevelser for hele familien
 • 430 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 360 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 170 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool

Hotellet

På den smukke tyske ø Rügen, ligger Precise Resort Rügen midt i den smukke natur. Her er komfort og kvalitet i højsæde. Hotellets mange faciliteter og beliggenheden på den naturskønne ø, indbyder til et ophold fyldt med afslapning og selvforkælelse.

Hotellet tilbyder

Det 4 stjernede hotel har en idyllisk placering midt i Jasmund Nationalpark på den tyske ø Rügen.

I Restaurant Hofkücke serveres der temabuffet baseret på lokale specialiteter. Hotellets anden restaurant The L’Osteria er italiensk inspireret og her serveres italienske retter og italienske vine. I hotellets bistro Snack&Co serveres der snacks og cocktails. På hotellets terrasse kan naturen nydes i fulde drag, mens børnene leger på legepladsen.  

I hotellets wellnessafdeling "Splash" har I de bedste forudsætninger for afslapning og selvforkælelse. Wellnessafdelingen er på 3000 m2 og her har I adgang til både indendørs- og udendørs pool, vandrutsjebane og sauna. Det er muligt at bestille tid til forskellige skønhedsbehandlinger og massage mod et gebyr. Ved ankomst til hotellet, ligger der badekåbe og badetøfler klar på værelset.  

På hotellet finder I også flere forskellige sportsfaciliteter såsom tennis og bowling samt et fitness center med moderne udstyr. Her er desuden indendørs legeplads med klatretårn, trampolin og andre legeredskaber for de mindste gæster.  

Der er gratis parkering ved hotellet, samt adgang til gratis trådløst internet (vi garanterer ikke for dækningen).

Værelser

I bliver indkvarteret i komfortable hotelværelser i fløjbygningerne ved siden af hovedhuset. Alle værelser er udstyret med TV og eget badeværelse og der er adgang til enten balkon eller terrasse fra værelset. Alle værelserne er holdt i en landlig stil med en lys og venlig atmosfære.

Bemærk at

I har gratis adgang til hotellets store wellnessafdeling "Splash". Der er badekåbe og badetøfler til rådighed på værelset.

Fra d, 21.10.19-06.01.20 vil nogle af værelserne være under renovering. Der kan derfor forekomme lidt støj i begrænset niveau da der kun arbejdes på nogle af værelserne ad gangen.

Vis flere

Værd at se

 • Naturerbe Zentrum Rügen (18.4 km)

  Hvis I er vilde med natur og højder, så skal I overveje at besøge Naturerbe Zentrum Rügen. På udstillingscentret midt i Nationalparken har I adgang til det 40 meter høje udsigtstårn, hvorfra der er en fin udsigt over øen og de mange trækroner.

  Naturerbe Zentrum Rügen
  Hvis I er vilde med natur og højder, så skal I overveje at besøge Naturerbe Zentrum Rügen
 • Stralsund (51.0 km)

  Den hyggelige tyske by Stralsund ligger ved Østersøkysten og byder velkommen med oplevelser for hele familien. Byens gamle del er i dag at finde på listen over UNESCOs verdens kulturarv og her finder I spændende bygninger helt tilbage fra middelalderen samt nye moderne tiltag anført af det nye, moderne havmuseum "Ozeaneum". I Stralsund er I tæt på den eneste bro, der forbinder det tyske fastland med den naturskønne ø, Rügen. På Rügen kan I bl.a. tage turen til Jasmund Nationalpark og opleve de imponerende kridtklinter ved kysten. Her findes også Hitlers fascinerende feriecenter, Koloss von Prora. Nazisterne opførte det enorme feriecenter og badeland mellem 1936 og 1939. Anlægget består af identiske boligblokke og viser tydelig tegn på Det tredje riges arkitektur.

  Stralsund
  Stralsund er en bedårende by som er oplagt til badeferie såvel som wellnessophold
 • Ozeaneum (55.5 km)

  På Ozeaneum, et af Nordtysklands største museer, kan I tage på opdagelse i livet under havets overflade i museets store akvarier.

  Ozeaneum
  På Ozeaneum får du en oplevelse du aldrig glemmer!
 • HanseDom (61.9 km)

  På familieferie i Nordtyskland kan I besøge det store wellnesscenter- og vandland HanseDom. Her findes sjove oplevelser for både børn og voksne. Der findes endda mulighed for massage- og spabehandlinger. Der er også et sportscenter, hvor I kan få pulsen op med aktiviteter inden for boldsport, klatring og mere til.

  HanseDom
  På familieferie eller wellnessophold i Nordtyskland kan I besøge det store wellnesscenter- og vandland HanseDom.
 • Putgarten (26.7 km)

  Putgarten er Mecklenburg-Vorpommerns nordligste kommune og er beliggende på Rügen-øens nordspids. Kommunen omfatter bl.a. landsbyerne Arkona, Vitt og Varnevitz. Blandt nogle af Putgartens mest populære og interessante steder er fyrtårnene og de maleriske fiskehuse i Kap Arkona, den smukke glaciale vandreklint Siebenschneiderstein og det fredede naturområde Nordufer Wittow mit Hohen Dielen.

  Putgarten
  Se de smukke fyrtårne og mærk den friske luft, når i går en herlig tur i Kap Arkona,
 • Østersøbad Sellin (39.5 km)

  I kan også besøge det populære Østersøbad Sellin, som er et af de mest attraktive badeområder på øen. Badet har en hvid strand og en lang badebro.

  Østersøbad Sellin
  Nyd en skøn dag ved vandet med familien.
 • Hiddensee (0.0 km)

  Hiddensee er en lille ø vest for Rügen, blot ca. 19 km² stor. Øen er totalt bilfri og kan nås med en kort færgetur. Hiddensee er fredet og har siden 1990 været en del af nationalparken ”Vorpommersche Bodenlandschaft”. Her kan I bl.a. være heldige at få et glimt af en af de udrydningstruede fuglearter såsom Dværgternen. Mellem Juni og September er der regelmæssige guidede ture på øen. Hiddensee huser også et lille fiskerimuseum, som det er værd at kigge en tur forbi, når I holder sommerferie i Nordtyskland.

  Hiddensee
  Hold miniferie ved Hiddensee, en lille ø vest for Rügen, som kan nås med en kort færgetur.
Vis flere

Kort

Precise Resort Rügen
Am Taubenberg 1 18551 Sagard

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 3~5.99 år i forældres seng 50% rabat
Barn 3~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 0% rabat