Tag på miniferie på Precise Resort Rügen

Betaling

Betaling

Gavekort

Precise Resort Rügen

Inviter venner og familie med på en fantastisk ferie på den tyske ø Rügen

 • 430 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 370 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 170 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool

Hotellet

På den smukke tyske ø Rügen, ligger Precise Resort Rügen midt i den smukke natur. Her er komfort og kvalitet i højsæde. Hotellets mange faciliteter og beliggenheden på den naturskønne ø, indbyder til et ophold fyldt med afslapning og selvforkælelse.

Hotellet tilbyder

Det 4 stjernede hotel har en idyllisk placering midt i Jasmund Nationalpark på den tyske ø Rügen.

I Restaurant Hofkücke serveres der temabuffet baseret på lokale specialiteter. Hotellets anden restaurant The L’Osteria er italiensk inspireret og her serveres italienske retter og italienske vine. I hotellets bistro Snack&Co serveres der snacks og cocktails. På hotellets terrasse kan naturen nydes i fulde drag, mens børnene leger på legepladsen.  

I hotellets wellnessafdeling "Splash" har I de bedste forudsætninger for afslapning og selvforkælelse. Wellnessafdelingen er på 3000 m2 og her har I adgang til både indendørs- og udendørs pool, vandrutsjebane og sauna. Det er muligt at bestille tid til forskellige skønhedsbehandlinger og massage mod et gebyr. Ved ankomst til hotellet, ligger der badekåbe og badetøfler klar på værelset.  

På hotellet finder I også flere forskellige sportsfaciliteter såsom tennis og bowling samt et fitness center med moderne udstyr. Her er desuden indendørs legeplads med klatretårn, trampolin og andre legeredskaber for de mindste gæster.  

Der er gratis parkering ved hotellet, samt adgang til gratis trådløst internet (vi garanterer ikke for dækningen).

Værelser

I bliver indkvarteret i komfortable hotelværelser i fløjbygningerne ved siden af hovedhuset. Alle værelser er udstyret med TV og eget badeværelse og der er adgang til enten balkon eller terrasse fra værelset. Alle værelserne er holdt i en landlig stil med en lys og venlig atmosfære.

Bemærk at

I har gratis adgang til hotellets store wellnessafdeling "Splash". Der er badekåbe og badetøfler til rådighed på værelset.

Vis flere

Værd at se

 • Naturerbe Zentrum Rügen (18.4 km)

  Hvis I er vilde med natur og højder, så skal I overveje at besøge Naturerbe Zentrum Rügen. På udstillingscentret midt i Nationalparken har I adgang til det 40 meter høje udsigtstårn, hvorfra der er en fin udsigt over øen og de mange trækroner.

  Naturerbe Zentrum Rügen
  Hvis I er vilde med natur og højder, så skal I overveje at besøge Naturerbe Zentrum Rügen
 • Stralsund (54.3 km)

  Den hyggelige tyske by Stralsund ligger ved Østersøkysten og byder velkommen med oplevelser for hele familien. Byens gamle del er i dag at finde på listen over UNESCOs verdens kulturarv og her finder I spændende bygninger helt tilbage fra middelalderen samt nye moderne tiltag anført af det nye, moderne havmuseum "Ozeaneum". I Stralsund er I tæt på den eneste bro, der forbinder det tyske fastland med den naturskønne ø, Rügen. På Rügen kan I bl.a. tage turen til Jasmund Nationalpark og opleve de imponerende kridtklinter ved kysten. Her findes også Hitlers fascinerende feriecenter, Koloss von Prora. Nazisterne opførte det enorme feriecenter og badeland mellem 1936 og 1939. Anlægget består af identiske boligblokke og viser tydelig tegn på Det tredje riges arkitektur.

  Stralsund
  Stralsund er en bedårende by som er oplagt til badeferie såvel som wellnessophold
 • Ozeaneum (55.5 km)

  På Ozeaneum, et af Nordtysklands største museer, kan I tage på opdagelse i livet under havets overflade i museets store akvarier.

  Ozeaneum
 • HanseDom (61.9 km)

  På familieferie i Nordtyskland kan I besøge det store wellnesscenter- og vandland HanseDom. Her findes sjove oplevelser for både børn og voksne. Der findes endda mulighed for massage- og spabehandlinger. Der er også et sportscenter, hvor I kan få pulsen op med aktiviteter inden for boldsport, klatring og mere til.

  HanseDom
  På familieferie eller wellnessophold i Nordtyskland kan I besøge det store wellnesscenter- og vandland HanseDom.
 • Greifswald (91.2 km)

  Den gamle Hanse- og universitetsby Greifswald har cirka 55.000 indbyggere, og er beliggende i den nordtyske delstat Mecklenburg–Vorpommern ved Østersøkysten. Byen ligger i storslåede omgivelser ved vandet mellem øerne Rügen og Usedom og i den hyggelige bymidte finder I mange smukke, gotiske murstenshuse. Greifswald er desuden en gammel universitetsby, og byens unge studerende skaber liv og god stemning i byens gader. Naturligvis findes her meget at se og opleve og byen har foruden et bredt udvalg af butikker også adskillige caféer og restauranter. Greifswald og omegn byder på flere interessante steder, som er et besøg værd. Tag en gåtur igennem den gamle by og besøg markedspladsen med det flotte rådhus. Andre populære seværdigheder er eksempelvis ruinerne fra munkeklosteret Eldena, som ligger omkranset af bedårende natur. I den vestlige bydel finder I Sankt Nikolai-katedralen, en imponerende murstenskatedral bygget med form som en basilika med midterskib og to sideskibe. Katedralen er med tiden blevet et symbol for Greifswald. Hvert år holdes musikfestivalen Nordischer Klang og Greifswalder Bachwoche, som vil glæde den musikinteresserede. For både- og fartøjsentusiaster kan anbefales en tur til Museumhafen, hvor I kan opleve både historiske sejlfartøjer og eventuelt tage del i en guidet rundtur ved vandet og havnen. Ved Pommersches Landesmuseum kan I lære mere om pommersk regional- og kulturhistorie. Museet danner rammen om flere forskellige kulturarrangementer i Østersøområdet, både lokale og internationale arrangementer.  Greifswald
  Greifswald byder på masser af historie, kultur og shopping
 • Østersøbad Sellin (39.5 km)

  I kan også besøge det populære Østersøbad Sellin, som er et af de mest attraktive badeområder på øen. Badet har en hvid strand og en lang badebro.

  Østersøbad Sellin
Vis flere

Kort

Precise Resort Rügen
Am Taubenberg 1 18551 Sagard

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3 år i forældres seng 100% rabat
Barn 3~13 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 13~100 år i ekstra opredning 0% rabat